Sistieshop Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

lyn hurtig levering og super indpakning. Eneste minus er, at halskæde og øreringe er pakket sammen( ikke købt som sæt) og skal bruges til 2gaver. Smykker som beskrevet.

Valutata 5 stelle su 5

Super fin oplevelse, havde fået bestilt forkert vare , og min adresse manglede. Skrev til dem og alt blev løst til perfektion. Skulle have bestilt en ny vare, men svigerdatteren ombestemme sig for Gav... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bestilte en pakke som DAO leverede, men den var ingen steder at finde. Jeg kontaktede derfor kundeservice, hvor jeg havde en meget behagelig telefonisk samtale og mail korrespondance. De var så... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Smykkerne er rigtig smukke og leveringen er hurtig, men kvaliteten lever på ingen måde op til prisen. Selve kæderne vedhængene er på ser og føles billig, og den ene halskæde fra Signe Kraghs nyeste ko... Leggi di più

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

59 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hej Vibeke,
Det glæder os at høre, at ringen levede op til dine forventninger Vi håber, den vil bringe dig masser af glæde. Tak fordi du valgte os, og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Du er altid velkommen tilbage – og skulle du få brug for hjælp eller har spørgsmål, står vi klar til at hjælpe. 💍✨ Venlig hilsen Kundeservice.

Stjernerne taler for sig selv
Alle…

Stjernerne taler for sig selv
Alle mine 5 funklende stjerner til Jer
 Har kun rosende ord at sige
Fantatisk service🤩 ELSKER de Smykker

18 aprile 2025

Risposta di Sistieshop

Hej Helle, Tusind tak for din begejstring både herpå din anmeldelse og på mail. Vi stræber efter at udøve den bedste service, så det er dejligt, at det taget godt imod 🥰
Du ønskes en dejlig dag herfra.
Venlig hilsen Fie/kundeservice

god og hurtig service

god og hurtig service, man får hvad man bliver lovet. Smykkerne er flotte og holdbare.

9 aprile 2025

Risposta di Sistieshop

Hej Matilde, Tak for din flotte anmeldelse!
Jeg ønsker dig en dejlig dag.
Venlig hilsen Fie/Kundeservice

Valutata 5 stelle su 5

Fine smykker til gode priser

Virkelig fine smykker til gode priser.
Pakket rigtig lækkert ind - føltes ligesom at få en gave.
Super sød kundeservice og levering allerede dagen efter.

9 aprile 2025

Hej Randi, Tusind tak for din søde anmeldelse! Den er vi meget glade for! 🥰
Venlig hilsen Fie/Kundeservice

Nemt at bestille

Nemt at bestille, hurtig levering. Fik måleinstrumenter til at måle ringstørrelse til fremtidigt køb som jeg er ekstra glad for 😊

8 aprile 2025

Hej Sara,
Tusind tak for din anmeldelse - vi er meget glade for at du kunne lide vores lille ringmåler 🥰
Rigtig god dag til dig fra os!
Vh. Fie/kundeservice

Valutata 1 stelle su 5

Jeg købte en top hvor påhænget knak…

Jeg købte en top hvor påhænget knak hurtigt. Ikke særlig godt materiale. Ellers mega fedt tøj og smykker <3333

1 novembre 2024

Hej kunde,
Vi er super kede af din 1-stjernet anmeldelse, og vil derfor gerne høre hvilket påhæng der er knækket på hvilken top, da vi ikke kan se nogle oplysninger om ordre, navn el. lign på din anmeldelse.
Hvis der er tale om reklamation, så vil vi naturligvis gerne have chancen for at lave en reklamationssag, så vi kan forbedre sagen og oplevelsen for dig.
Da dette er en anmeldelse af vores service, har vi brug for at du kontakter os på hello@sistie.dk så vi har mulighed for at yde den gode service, som vi plejer at gøre. ❤ Da jeg kan læse at du ellers synes vores tøj og smykker er fede, så er vi naturligvis uforstående overfor din 1-stjerne serviceanmeldelse. Hjælp os derfor gerne med at forbedre dette ved at sende os en mail. 🙏🥰

Fie/kundeservice

Flotte smykker

Flotte smykker, jeg håber min datter bliver glad for gaven

1 aprile 2025

Hej Ida,
Tak fordi du kan lide vores smykker ❤️ Vi krydser også fingre for at gaven passer. Ellers sidder vi klar til at hjælpe med at finde noget andet flot, lige efter din datters smag 🤩 Mvh. Kundeservice

Hurtigt og nemt 👍

Hurtigt og nemt 👍
Super sødt kort med send købet ❤️
Så fine ting på hjemmesiden 💪🏻

28 marzo 2025

Risposta di Sistieshop

Hej Martina. Tak for de søde ord og de fem stjerner 🌟 Det gør os virkelig glade, at du har haft en god oplevelse. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du snart vender tilbage til vores smykke-univers ❤️ Mvh. Kundeservice

Fine ting jeg har købt

Fine ting jeg har købt, er fuldt tilfreds 😊

24 marzo 2025

Hej Helle,
Mange tak for din feedback. Vi er glad for at du kan lide vores smykker 💖 Mvh. Kundeservice

Dejligt smykke

Dejligt smykke og hurtig levering

17 marzo 2025

Hej Jannie,
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og give os 5 stjerner ⭐️ Vi bliver altid glade, når vi hører, at vores kunder er tilfredse, og din feedback varmer virkelig 💕
Mvh. Kundeservice 🌈

Valutata 5 stelle su 5

Mega god kundeservice og super flotte smykker

Først rigtig hurtig levering. Havde problemer med en ring størrelse og måtte sende ring retur og modtage ny flere gange. Men ingen problemer for super god og venlig kundeservice! Så hjælpsom trods besværet. Venlig, imødekommende og forstående. Det betyder vildt meget kan kun anbefale dette sted. Klart en af de bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Alene dette gør man vil handle der igen. Så kun positivt og meget end da. Og så er deres smykker jo bare vildt flotte.

24 marzo 2025

Hej Sissel,
Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse 💕 Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse med både vores kundeservice og vores smykker. Vi ved, at det kan være frustrerende at skulle bytte en ring flere gange, men vi gør altid vores bedste for at gøre processen så nem og behagelig som muligt. Derfor betyder det meget for os, at du følte dig godt behandlet hele vejen igennem🌞🌈Vi glæder os til at betjene dig en anden god gang 💖 Mvh. Kundeservice

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte forleden en ring og en…

Jeg købte forleden en ring og en halskæde, og de er så flotte, og vildt god kvalitet til en rigtig god pris alle kan være med på. Min pakke kom også efter et par dage. Så det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her 😁

12 marzo 2025

Hej Jane,
Tusind tak for din anmeldelse! Den er vi super glade for. 🥰
Vi håber at du får en skøn dag.
Vh. Kundeservice

Fine varer

Fine varer. Havde ved en fejl skrevet at jeg afhentede i butikken. Så jeg fik en sød mail om ikke de skulle sende til mig. Modtog varerne hurtigt derefter.

10 marzo 2025

Hej Mirjam,
Mange tak for de 5 stjerner 🙏 Det glæder os at vide, at du er tilfreds med både vores smykker og service 💎✨ Vi glæder os til at betjene dig en anden god gang 💕

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più