lyn hurtig levering og super indpakning. Eneste minus er, at halskæde og øreringe er pakket sammen( ikke købt som sæt) og skal bruges til 2gaver. Smykker som beskrevet.
Super fin oplevelse, havde fået bestilt forkert vare , og min adresse manglede. Skrev til dem og alt blev løst til perfektion. Skulle have bestilt en ny vare, men svigerdatteren ombestemme sig for Gav... Leggi di più
Jeg bestilte en pakke som DAO leverede, men den var ingen steder at finde. Jeg kontaktede derfor kundeservice, hvor jeg havde en meget behagelig telefonisk samtale og mail korrespondance. De var så... Leggi di più
Smykkerne er rigtig smukke og leveringen er hurtig, men kvaliteten lever på ingen måde op til prisen. Selve kæderne vedhængene er på ser og føles billig, og den ene halskæde fra Signe Kraghs nyeste ko... Leggi di più
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Super god service med hurtig levering. Det var en gave til min venindes datter, og hun blev rigtig glad for de flotte øreringe.
I har mange flotte smykker, så vil helt sikkert benytte jer en anden god gang.
God sommer ☀️De bedste hilsener fra Dorte

Risposta di Sistieshop
Let at bestille, hurtig levering - købet er en gave.

Bestil herfra!
Lækre smykker til realistiske priser. Og hurtig levering!

Risposta di Sistieshop
Godt tilbud….. hurtig levering…. Fine øreringe

Risposta di Sistieshop
Det var en hurtig leveringstids på 2-3 dage og modtog præcis hvad jeg bestilte plus hvordan man passede på den. Nogle af billederne på hjemmesiden viser dog ikke smykkerne så godt grundet lys, vinkel eller også er den ikke i fokus

Risposta di Sistieshop
Fragten var meget hurtig! (Bestilte onsdag kom torsdag)
Produktet er super fint og lever 100% op til billederne. Størrelsen er god og jeg er helt vildt tilfreds. Stor anbefaling herfra🙋♀️

Risposta di Sistieshop
Glimrende oplevelse med bestilling af smykker. Kom mega hurtigt, er utrolig flotte, og lige som beskrevet!

Risposta di Sistieshop
Hurtig behandling af min ordre og meget tilfreds med kvaliteten af smykkerne😍💫
Blazeren jeg købte matchede ikke helt i farven på billederne, det var lidt ærgerligt

Risposta di Sistieshop
Nothing to complain about, other than the return options

Risposta di Sistieshop
Amazing clothes the quality is great, and quick arrival 👌

Risposta di Sistieshop
Smukke smykker der holder, og hurtig levering:)))

Risposta di Sistieshop
Vildt glad for mit køb, deres hårklemmer holder langt og tykt hår rigtig godt. Sistie smykkerne er meget pæne og jeg bruger mine hele tiden.

Risposta di Sistieshop
Ordren var korrekt, og den kom som forventet 1-3 dage. Og der var sket en fejl med forsendelsen, men de var meget hurtige og søde til at svare og få sendt en ny😊
Så er meget tilfreds, kan klart anbefales.

Risposta di Sistieshop
Det var en super oplevelse! Hurtig levering og glad for de vare jeg har modtaget:)