Valutata 5 stelle su 5

Meeste producten zijn handig, en de klantenservice (Anna) is heel vriendelijk als er toch iets onduidelijk of niet helemaal naar wens is.

Valutata 3 stelle su 5

Leuke producten, helaas uit China, waardoor er ook prullen bijzitten, bijv. synthetisch of onpraktisch, niet zoals verwacht. En het duurt langer voor je ze ontvangt. Maar ook goede en creatief uitgev... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Ijzeren paardje gekocht. Kleur viel tegen, deze was niet overeenkomstig afbeelding. Ijzeren beeld was vervormd tijdens transport. Met wat creativiteit is het beeld wel te herstellen met nieuwe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di e-commerce

Scritti dall'azienda

"WAAROM MOEILIJK DOEN ALS HET MAKKELIJKER KAN?" Dat is de drijfveer van SimplySmartGifts met als ambitie tijd vrij te spelen om dát te doen waar je écht voor besteld bent. Onze bijdrage zit in het simpeler, slimmer en sneller kunnen uitvoeren van alledaagse taken thuis, onderweg of op het werk. We make it easy Daarvoor speuren we markten, beurzen en het internet af om mensen te kunnen voorzien van “Gewoon Slimme Cadeautjes” die meer tijd en plezier opleveren in alledaagse taken. Fijn voor jezelf én ook leuk als origineel cadeau voor iemand anders. ZO WERKEN WIJ: We speuren de hele wereld af naar handige consumentenproducten. Wij screenen de producten en leveranciers en maken leveringsafspraken met hen. Zij versturen de producten direct naar jou. Afhankelijk van de locatie van de leverancier bedraagt de levertijd tussen de 8 en 20 dagen. Niet tevreden? Dan komen we graag in contact met je om een goede oplossing te vinden. Zo hoort het tenslotte. GEWOON SIMPLYSMART

3,4

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Eenmalige aankoop

De bestelde artikelen waren van mindere kwaliteit dan gedacht. De zwarte hoes tegen ijs op de voorruit: heeft te slappe spanbanden en de magneetjes zijn niet sterk. De ruitenkrabber-veger te duur! Zag dezelfde later bij ANWB voor 1/3 van de prijs! Voor mij was dit dan ook een eenmalige aankoop helaas. De Klantenservice heeft tijdens het wachten op de levering, wel netjes op mijn vragen hierover gereageerd, zij het, na enkele dagen.

12 gennaio 2026

Risposta di Simplysmartgifts

Jammer om te lezen. Dacht dat we het heel netjes en snel met je opgelost hadden 😔, zoals het hoort

Klantenservice (Anna) heel vriendelijk

23 gennaio 2026

Risposta di Simplysmartgifts

Fijn om terug te horen. Daar doen we het voor 😊

Valutata 1 stelle su 5

Ik kocht een hoesje voor bankpasjes om…

Ik kocht een hoesje voor bankpasjes om op mijn mobiel te bevestigen.
Waardeloze kwaliteit, na twee keer sluiten lag het bovenste drukkertje er al af ☹️

30 dicembre 2025

Risposta di Simplysmartgifts

Hmm da's natuurlijk niet de bedoeling. Zou u ons een bericht willen sturen op ons support mailadres (zie website). Dan lossen we dat netjes met u op.

Top service

Dubbele pech met pakket goed opgelost. Als eerste bij problemen met de bezorging was het gemakkelijk communiceren via mail. En kwam het goed. Bij aflevering bleek de inhoud beschadigd. Kon ook via mail weer goed overleggen en werd een vervangend product geregeld.

8 settembre 2025

Risposta di Simplysmartgifts

Fijn dat we het met elkaar goed hebben kunnen oplossen. Veel plezier met uw bestelling!

Geen bestelbevestiging ontvangen

Geen bestelbevestiging ontvangen, ook niet in spam, reactie was dat dit vaker gebeurd met hotmail adressen, vaag. Uiteindelijk wel geregeld, maar geen soepele journey.

11 dicembre 2024

Risposta di Simplysmartgifts

Jammer om te lezen daar we direct en adequaat hebben gereageerd op uw vraag en u daar blij mee was. 99,5% gaat altijd goed.

Valutata 2 stelle su 5

Let op! Bestelling plaatsen is vragen om spam!

Ik had even niet opgelet. Het product dat ik bestelde, is kwalitatief naar mijn tevredenheid.

De afhandeling van de proces vind ik vreselijk. Ik ben gespamd met allerlei aanbiedingen en vragen of ik niet nog meer bij Smartgifts wil bestellen. Jammer!

11 dicembre 2024

Risposta di Simplysmartgifts

Dank je wel voor de feedback. We hebben het nagekeken en we hebben recentelijk het aanbodproces direct na de bestelling aangepast. Zijn we blijkbaar in doorgeschoten 🙄. Sorry, gaan we aanpassen!

klacht super opgelost

Ik heb een mooi product besteld waarvan op de site een andere omschrijving vermeld stond dan het in werkelijkheid was....maar hoe deze "klacht" is opgepakt is ronduit super. Ik werd erkend in mijn teleurstelling, 2 oplossingen werden aangedragen waar ik uit kon kiezen. Retourlabel is in orde gemaakt...echt helemaal super

24 ottobre 2024

Risposta di Simplysmartgifts

Ja, de term "oplaadbaar via USB" gaf onvoldoende duidelijk aan dat er wel stroomvoorziening (via USB kabel) nodig was. Fijn dat we het zo hebben kunnen oplossen. We houden onze ogen open als we wel een écht oplaadbare versie tegenkomen.

Valutata 2 stelle su 5

6 stuks in voorraad en toch bijna 3…

6 stuks in voorraad en toch bijna 3 weken levertijd?!
Apparaat voldoet totaal niet aan de verwachtingen. Maar weer terug naar oude manier.

6 settembre 2024

Risposta di Simplysmartgifts

Jammer dat de knoflookpers voor jou niet deed wat je ervan verwachtte. Is balen, gelukkig bij veel anderen wel. En over de voorraad info: je bestelling was inderdaad blijven hangen bij de verzender. Onze excuses daarvoor.

Vreemde webshop

Vreemde webshop, de aantallen op voorraad verspringt met elke keer dat de webpagina opnieuw geladen wordt. De weergegeven beoordeling score is niet actueel meer, en veel producten die eigenlijk niet leverbaar zijn worden alsnog getoond als zijnde op voorraad terwijl de klantenservice bevestigd dat desbetreffende producten niet beschikbaar zijn. Zelfs na bevestigd te hebben dat het product van de webshop is gehaald, welke tot op moment van schrijven alsnog aan te schaffen zijn. Producten worden verkocht die inbreuk maken op intellectueel eigendom van verschillende entertainment corporaties waaronder Disney.

30 settembre 2024

Risposta di Simplysmartgifts

Jammer dit. U bent geen klant en u schrijft dingen hier die pertinent onjuist zijn. We verkopen niet eens Disney gerelateerde items 🙃 en we verkopen natuurlijk items die wel leverbaar zijn. En zijn er altijd op uit om kwalitatieve producten te verkopen met goede klantenservice. In veruit de meeste gevallen lukt ons dat prima en anders lossen we dat netjes op. Gelukkig zijn er duizenden mensen die ons in de afgelopen 3 jaar de verkoop gunnen en daar zijn we dagelijks trots op. Bij vragen / onduidelijkheden kunt u ons altijd bereiken op support@simplysmartgifts.nl

Niet kopen

Onvoldoende prijs-kwaliteit van het product (lichtsnoer): Chinese rommel.

9 luglio 2024

Risposta di Simplysmartgifts

Dat is teleurstellend, ook voor ons omdat we juist ook positieve reacties hebben terug ontvangen. Voorstel: stuur ons een bericht op support@simplysmartgifts.nl en we kijken hoe we dit kunnen oplossen.

Product goed ontvangen

Product goed ontvangen. Duurt wel steeds 2-3 weken voordat je het ontvangt. Als dat geen bezwaar is dan is het verder een leuke site om van te kopen.

5 luglio 2024

Risposta di Simplysmartgifts

Leuk om terug te horen, dank je wel. We doen ons best ☺

Valutata 4 stelle su 5

Prima

Het product voldoet aan de verwachtingen en ik ben goed en regelmatig op de hoogte gehouden van de verwachte leveringstijd van het product.
Maar ik verwachtte het product de volgende dag in huis te hebben. Dat bleek een illusie.

11 giugno 2024
Valutata 1 stelle su 5

You delivered the wrong version

You delivered the wrong version! I ordered the apple version and now it does not fit. I think you shipped an Android version !!

8 giugno 2024

Risposta di Simplysmartgifts

Can you please contact us at support@simplysmartgifts.nl? The item supports both Android and Apple 😇. You need to 'click' one end of the stick to make the Apple connection visible.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più