L'azienda ha risposto
Meeste producten zijn handig, en de klantenservice (Anna) is heel vriendelijk als er toch iets onduidelijk of niet helemaal naar wens is.
L'azienda ha risposto
Leuke producten, helaas uit China, waardoor er ook prullen bijzitten, bijv. synthetisch of onpraktisch, niet zoals verwacht. En het duurt langer voor je ze ontvangt. Maar ook goede en creatief uitgev... Leggi di più
Ijzeren paardje gekocht. Kleur viel tegen, deze was niet overeenkomstig afbeelding. Ijzeren beeld was vervormd tijdens transport. Met wat creativiteit is het beeld wel te herstellen met nieuwe... Leggi di più
L'azienda ha risposto
"WAAROM MOEILIJK DOEN ALS HET MAKKELIJKER KAN?" Dat is de drijfveer van SimplySmartGifts met als ambitie tijd vrij te spelen om dát te doen waar je écht voor besteld bent. Onze bijdrage zit in het simpeler, slimmer en sneller kunnen uitvoeren van alledaagse taken thuis, onderweg of op het werk. We make it easy Daarvoor speuren we markten, beurzen en het internet af om mensen te kunnen voorzien van “Gewoon Slimme Cadeautjes” die meer tijd en plezier opleveren in alledaagse taken. Fijn voor jezelf én ook leuk als origineel cadeau voor iemand anders. ZO WERKEN WIJ: We speuren de hele wereld af naar handige consumentenproducten. Wij screenen de producten en leveranciers en maken leveringsafspraken met hen. Zij versturen de producten direct naar jou. Afhankelijk van de locatie van de leverancier bedraagt de levertijd tussen de 8 en 20 dagen. Niet tevreden? Dan komen we graag in contact met je om een goede oplossing te vinden. Zo hoort het tenslotte. GEWOON SIMPLYSMART
Valeriaanweg 201, 3541 TT, Utrecht, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
De bestelde artikelen waren van mindere kwaliteit dan gedacht. De zwarte hoes tegen ijs op de voorruit: heeft te slappe spanbanden en de magneetjes zijn niet sterk. De ruitenkrabber-veger te duur! Zag dezelfde later bij ANWB voor 1/3 van de prijs! Voor mij was dit dan ook een eenmalige aankoop helaas. De Klantenservice heeft tijdens het wachten op de levering, wel netjes op mijn vragen hierover gereageerd, zij het, na enkele dagen.

Risposta di Simplysmartgifts
Ik kocht een hoesje voor bankpasjes om op mijn mobiel te bevestigen.
Waardeloze kwaliteit, na twee keer sluiten lag het bovenste drukkertje er al af ☹️

Risposta di Simplysmartgifts
Dubbele pech met pakket goed opgelost. Als eerste bij problemen met de bezorging was het gemakkelijk communiceren via mail. En kwam het goed. Bij aflevering bleek de inhoud beschadigd. Kon ook via mail weer goed overleggen en werd een vervangend product geregeld.

Risposta di Simplysmartgifts
Mijn pakketje was met de post kwijtgeraakt. Dit werd supervriendelijk en klantgericht opgelost.
Geen bestelbevestiging ontvangen, ook niet in spam, reactie was dat dit vaker gebeurd met hotmail adressen, vaag. Uiteindelijk wel geregeld, maar geen soepele journey.

Risposta di Simplysmartgifts
Ik had even niet opgelet. Het product dat ik bestelde, is kwalitatief naar mijn tevredenheid.
De afhandeling van de proces vind ik vreselijk. Ik ben gespamd met allerlei aanbiedingen en vragen of ik niet nog meer bij Smartgifts wil bestellen. Jammer!

Moest 8 euro betalen om pakketje retour te sturen

Risposta di Simplysmartgifts
Hele fijne klantenservice en goede afhandeling van een teruggestuurd product.

Risposta di Simplysmartgifts
Ik heb een mooi product besteld waarvan op de site een andere omschrijving vermeld stond dan het in werkelijkheid was....maar hoe deze "klacht" is opgepakt is ronduit super. Ik werd erkend in mijn teleurstelling, 2 oplossingen werden aangedragen waar ik uit kon kiezen. Retourlabel is in orde gemaakt...echt helemaal super

Risposta di Simplysmartgifts
6 stuks in voorraad en toch bijna 3 weken levertijd?!
Apparaat voldoet totaal niet aan de verwachtingen. Maar weer terug naar oude manier.

Risposta di Simplysmartgifts
Vreemde webshop, de aantallen op voorraad verspringt met elke keer dat de webpagina opnieuw geladen wordt. De weergegeven beoordeling score is niet actueel meer, en veel producten die eigenlijk niet leverbaar zijn worden alsnog getoond als zijnde op voorraad terwijl de klantenservice bevestigd dat desbetreffende producten niet beschikbaar zijn. Zelfs na bevestigd te hebben dat het product van de webshop is gehaald, welke tot op moment van schrijven alsnog aan te schaffen zijn. Producten worden verkocht die inbreuk maken op intellectueel eigendom van verschillende entertainment corporaties waaronder Disney.

Risposta di Simplysmartgifts
Product goed ontvangen. Duurt wel steeds 2-3 weken voordat je het ontvangt. Als dat geen bezwaar is dan is het verder een leuke site om van te kopen.

Risposta di Simplysmartgifts
Het product voldoet aan de verwachtingen en ik ben goed en regelmatig op de hoogte gehouden van de verwachte leveringstijd van het product.
Maar ik verwachtte het product de volgende dag in huis te hebben. Dat bleek een illusie.
You delivered the wrong version! I ordered the apple version and now it does not fit. I think you shipped an Android version !!

Risposta di Simplysmartgifts
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.