De handleiding klopt niet voor de zwaarste panelen . Er ontbraken montagebouten die na melding plots niet meer nodig waren ? Qua kwaliteit paneel / omvormer wel ok !
Prima service alles op tijd geleverd en de verkeerde kabel van 3 meter werd gelijk de goede van 5 meter opgestuurd. De zonnepanelen werken prima. Ik beveel het voor iedereen aan.
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Witvennenveld 2, 6002NP, Weert, Paesi Bassi
- info@simply-solar.nl
- simply-solar.nl
Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Le persone hanno visualizzato anche
Prima service alles op tijd geleverd en…
Ik beveel het voor iedereen aan.
over de bestelling ben ik erg tevreden…
over de bestelling ben ik erg tevreden maar de levering via XXL ben ik dat zeker niet.
de bestelling is zo voor de deur gezet en de handtekening vervalst. heel erg slecht
De handleiding klopt niet voor de…
Prima panelen en omvormer
Prima panelen en omvormer. Doet wat het moet doen.
Levering netjes en optijd.
Aansluiten is letterlijk plug and play.
De App makkelijk te installeren en werkt naar behoren.
snel geleverd
snel geleverd. snelle reactie via mail. helemaal top.
Alles snel geleverd conform…
Alles snel geleverd conform verwachting. De panelen zijn wel groot en zwaar dus bedenk of je het wel echt zelf op je dak wilt en kunt leggen!
Het bedrijf levert uitstekende hulp en…
Het bedrijf levert uitstekende hulp en service.
We hadden een paar vragen via mail en app, en werden direct beantwoord.
De set panelen en micro inverter, met beugels voor montage platte dak, werden de volgende dag al geleverd.
De handleidingen waren makkelijk te begrijpen en ook de video hulp was duidelijk.
Er zaten iets andere hoeksteuntjes bij als op de video. Daardoor moet het frame op iets andere wijze gemonteerd worden, maar dat paste uiteindelijk ook prima.
Ik zou ze zo weer bestellen, goede prijs kwaliteit verhouding.
Perfecte service…
Ik had 4 panelen en 2 micro omvormers gekocht. Bij levering had ik één omvormer te weinig gekregen. Dit is gelukkig snel opgelost. Twee dagen later alsnog de vermiste omvormer ontvangen. Top service, snel geleverd en een goede prijs.
Goede info had voor dat ik de aankoop…
Goede info had voor dat ik de aankoop deed en op correcte datum geleverd
Alles werkt tot volle tevredenheid.
Alles goed verpakt aangekomen. Door de duidelijke gebruiksaanwijzing makkelijk te monteren. Inmiddels werkt alles tot volle tevredenheid.
Makkelijk te installeren
Makkelijk te installeren, levering was wel 1 dag later dan aangegeven
aangenaam verrast
Alles aan dit product klopt precies zoals beschreven op de website. De instructies en handleiding zijn duidelijk, compleet en heel makkelijk te volgen. Daarnaast werd het pakket precies op het vooraf gecommuniceerde moment geleverd — super betrouwbaar!
Het product werkt echt zo eenvoudig als ze beloven. Geen gedoe, geen verrassingen, gewoon doen wat het moet doen. Ik ben heel tevreden en kan het zeker aanbevelen!

Makkelijk te bestellen
Alleen geen duidelijkheid over de plat dak montage set welke dat precies is voor portrait opstelling
Levertijd onduidelijk, niet compleet ontvangen
Duidelijke omschrijving van producten, maar levering komt in delen op verschillende dagen (deel 1 na 24h, deel 2 op de afgesproken dag) en na 2 weken nog altijd geen zicht op wanneer de thuisbatterij wel geleverd gaat worden. Telefonisch zijn ze niet/zeer slecht bereikbaar helaas.
Scheelt teveel.
Leggen was een peuleschil zodra je een beetje in de gaten hebt hoe het moet. Alles was aanwezig, goed verpakt en levering ook uitstekend.
Nu voor een laag bedrag en een paar uur prutsen duizend euro bespaard.
Set van 2 Plug-en-play zonnepanelen…
Set van 2 Plug-en-play zonnepanelen besteld (landscape). Aanvankelijk ontbrak één eindklem en de handleidingen. Dit is netjes opgelost. Je krijgt echter maar één verlengkabelsetje voor één zonnepaneel. Ik heb er eentje bijgekocht, zodat ik de omvormer makkelijker kon aansluiten op het tweede zonnepaneel. De zijplaten van het Solar Connect systeem sluiten niet netjes aan. Deze zijn niet passend voor de huidige breedte van de zonnepanelen.
Victron equipment order
Ordered Victron equipment. Turns out that THEY mis-priced one item (too low) on their website. Instead of an open conversation or offer, they just sent me another invoice. Absolute amateurs in customer service. Needless to say I cancelled the order and will never even consider buying from them again, or suggest them to my peers.
Goede producten voor scherpe prijzen.
Duidelijke website, snelle levering en top producten voor een scherpe prijs! Had 's morgens vroeg mijn bestelling geplaatst en een dag later kon ik mijn panelen al op het dak leggen.

Risposta di Simply Solar
Ook goede service na aankoop
Na 17 maanden gaf de APsystems ECU (het kastje wat het systeem monitored) de geest. Afgelopen maandag 22 september per mail contact opgenomen en vrijwel direct bericht terug. Gisteren een mailtje met de mededeling dat er vanuit APsystems een nieuwe wordt toegestuurd en vandaag donderdag 25 september is deze geleverd en werkt naar tevredenheid.
Jentho bedankt voor de TOP service!

Risposta di Simply Solar
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.