Simpele Duif Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Goede service, snelle levering, kwaliteitsvol materiaal. Helaas was het artikel iets te klein. Mijn Man heeft steeds maat M maar bij dit artikel hadden we toch beter een L genomen.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer origineel kado. Leuke opdruk. Kwaliteitsvolle kledij afgewerkt met de kleinste details. Mooie duidelijke print. Maat valt normaal. Na bestelling een dagelijkse update via mail over het traject v... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Product voldoet aan mijn verwachtingen,t shirt van goede kwaliteit Toch een kleine opmerking ,t shirt was enorm gekreukt bij levering

Valutata 5 stelle su 5

Super vriendelijke mensen ontmoet op de kunstmarkt in Hasselt! Ze zijn duidelijk heel begaan met hun merk en waren super enthousiast. De producten zijn allemaal van topkwaliteit en voor een kleine pri... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento

Scritti dall'azienda

Simpele Duif is niet voor watjes! Heb jij de nodige zelfrelativering en ben jij zeker geen watje? Dan ga je met onze collectie helemaal goed staan! Durf het aan om onze T-shirts of sweaters te dragen en overstijg de huidige trends. Herken je in jezelf wel eens een Simpele Duif? Een Kieke Zonder Kop? Ne Schelen Otter? Of een Vette Vis? (Of maak je gewoon graag een statement?) Draag ons merk dan met trots en niets zal je nog klein krijgen!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

47 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Goede kwaliteit

Mooie bedrukking en goede kwaliteit. Duidelijke communicatie via mail over de levering. Kortom: geslaagde aankoop!

27 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Bestelling van 1 t-shirt en nog de…

Bestelling van 1 t-shirt en nog de verkeerde maat ontvangen...

19 dicembre 2025

Risposta di Simpele Duif

Jammer om te horen dat dit is mis gegaan maar je hebt nog geen contact met ons opgenomen. Stuur ons een e-mail door te reageren op een van de mailtjes die je van ons hebt gehad en we gaan dit uiteraard voor je oplossen, kostenloos. Je moet ons dan wel de gelegenheid geven om dat te doen, en we vinden het daarom jammer dat je deze review hebt nagelaten zonder contact op te nemen. We stellen voor alvast je cadeau onder de boom te leggen, en dan pas na kerst terug te sturen, en dan zorgen wij dat er een nieuwe je kant op komt. Maar neem ondertussen zeker al contact met ons op zodat we het retourlabel nog snel kunnen regelen, onze drukker sluit op 24 december om 12u tot maandag 5 januari, dus we moeten daarvóór een label aanvragen als we de retour nog dit jaar willen opstarten.

Klantgericht

Eerst wat leveringsproblemen met het product maar zeer vakkundig en klantgericht (en persoonlijk!) opgelost. Prima service. Dank!

10 giugno 2024
Valutata 2 stelle su 5

Duurzaam / Leveringstijden

Toch raar voor een bedrijf uit Hasselt, dat de kledij moet geprint worden in Eindhoven en die dan uiteindelijk met Deutsche Post vanuit Duitsland (Niederaula) gestuurd wordt … Klinkt toch niet zo duurzaam en was natuurlijk te laat voor een verjaardag (23/2 besteld, 06/03 geleverd)

6 marzo 2024

Dag Jan,
We vinden het heel jammer dat je niet tevreden bent, want we doen er alles aan om jou als klant goed te informeren en tevreden te stellen.

We zijn een jong startup concept, en hebben daarom nog geen grote voorraad. Op onze site staat daarom wel duidelijk aangegeven welke producten we vandaag de dag wel meteen kunnen opsturen (vanuit België), de andere worden momenteel nog op bestelling geprint. We zouden ook graag willen dat dit dichterbij kan, maar de prijs en kwaliteit die we nu in Breda krijgen, hebben we elders nog niet gevonden. We zijn hier al enige tijd naar op zoek. Ook voor de verzendkosten bieden we sinds kort twee mogelijkheden aan. Je koos voor de standaard levering van 2 weken (wat duidelijk staat aangegeven), en je bestelling was op 12 dagen bij jou, wat sneller dan de voorziene levertijd is. Je kon ook kiezen voor de snellere levering voor een kleine meerprijs, waarvan wij de werkelijke meerprijs voor een deel zelf inslikken. Onze drukker verstuurt wereldwijd, en ons pakketje gaat daarvoor mee via Duitsland. Zo kunnen we verzenden zonder onze standaard verzendkost op 10 euro te moeten zetten, wat ons uit de markt zou prijzen en het concept onhaalbaar zou maken. Qua duurzaamheid worden de stukken nu rechtstreeks verzonden ipv dat er een grote voorraad eerst naar ons komt, om dan nog eens apart te moeten versturen. Daarmee hoeven we geen dubbele verpakking te verkwisten en is het op die manier ergens wel duurzamer. Desondanks zijn we keihard op zoek naar leveranciers (voor logistiek en drukwerk) om ons proces te versnellen en onze leveringen vanuit België te kunnen doen, maar dat is voor onze schaal nog niet vanzelfsprekend en dus een hele zoektocht. Daarom zijn we erg blij als mensen ons steunen en tevreden zijn, maar ook erg persoonlijk geraakt zijn als dat niet lukt, ondanks alle voorzorgen die we nemen. Een negatieve review ipv een mailtje is dan erg jammer. Toen je ons mailde wanneer je een mail kreeg voor de achtergelaten winkelwagen hebben we ook meteen geantwoord, maar daarop niets gehoord. Heb je deze mail van ons ontvangen?
We hopen dat je begrip hebt voor de situatie, en hopen je alsnog in de toekomst blij te kunnen maken. Daarnaast hopen we ook dat de ontvanger van je late verjaardagscadeau toch nog heel erg blij was met het T-Shirt.

Sandro

Fijne aankoop

Goed advies gegeven in keuze van maat en kleur van T-shirt die goed bij de tekening past. Goeie kwaliteit van T-shirt ook. Hier 2 happy kids.

6 gennaio 2024

19 dicembre 2023

Risposta di Simpele Duif

Dag Brenda, wat jammer dat het wat te klein was voor je man. Onze ervaring is dat de maten overeenkomen met gangbare maten. Neem even contact op met onze klantenservice, en dan kijken we wat we kunnen doen.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più