God og venlig rådgivning. Jeg har været både i Randers og i centret ved Hovedbanegården i København, og jeg er begge steder blevet mødt af kompetente og venlige medarbejdere. Helena, læge ved Hovedban... Leggi di più
Vi havde den bedste oplevelse i Køge, det var den sødeste dame der vaccinerede os, som var vidunderlig og gav os en masse gode anbefalinger til vores rejse. Vi følte os i de bedste hænder, så hjælp... Leggi di più
Fin behandling hele vejen igennem, fik vacine for tbe, og der var en sattelit klinik på gamefair messen, hvor de var gode til at informere, og selv en med skræk for nåle som jeg mærkede intet. Opfølg... Leggi di più
Jeg fik en god fornemmelse af at personalet var faglige kompetente. Søde og dygtige. Mærkede ikke at jeg blev vaccineret. De var ikke interesseret i mersalg, men kun at give den nødvendige vejledn... Leggi di più
Danske Lægers Vaccinations Service er Danmarks største udbyder af vaccinationer, med 44 klinikker fordelt over hele landet.
Gladsaxevej 376, 1. sal, 2860, Søborg, Danimarca
- +45 77 99 77 99
- vaccination@dlvs.dk
- sikkerrejse.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 81% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Meget kompetent og dygtig…
Meget kompetent og dygtig sygeplejerske.
Kan kun anbefale Kolding
mødt med venlighed
det var rigtigt fint
Rigtig behageligt sted at komme
Nemt at booke og ændre tider
Nemt at booke og ændre tider. Ligger tæt på min bopæl og servicen er fremragende og sødt personale.
Lægen tænkte mere på sin frokost end på mig
Jeg havde tid til vaccination i DAN ZOSTER projektet (mod helvedesild) i Præstø 22. juni kl 11.50-12.00.
Jeg stod ved døren kl 11.56 og blev mødt af en låst dør og et skilt at LÆGEN VAR GÅET TIL FROKOST.
Jeg kørte 24 km fra mit hjem, jeg var der i tidsrummet jeg skulle, det gider jeg ikke igen, fornuftigt eller ej.
Jeg er vred over lægens manglende respekt for mig og min tid.
Uprofessionelt og bekymrede patientsikkerhed
Jeg har for noget tid siden bestilt 2 × skoldkoppevaccine til min datter hos jer.
I går var "lægen" (eller hvad pokker vedkommrnde mand var) ved at give hende oral RS vaccination og ikke den bestilte skoldkoppevaccine.
KUN fordi jeg vidste, at skoldkoppevaccine ikke gives oralt, blev fejlvaccination afværget!
Jeg gjorde opmærksom på, at det vist ikke var skoldkoppevaccinen? Og så fik hun - forhåbentlig - rette vaccination.
Han stillede i øvrigt ingen kontrolspørgsmål for at identificere parienten herunder i forhold til hvilken vaccine - og han virkede temmelig inkompetent!
Faktura fremsendt efterfølgende i eBoks indeholder i øvrigt fejl i forhold til medlemskab af Sygeforsikring Danmark og barnets navn.
Dybt bekymrende, at Danske Lægers Vaccination Service fungerer så uprofessionelt.
Og ja. Jeg HAR sendt en klage direkte til jer med fejlfyldt faktura.
Fik alle vaccinationer til at kunne…Lægen var virkede rigtig dygtig og det mærkbart, at han havde mange års erfaring.
Fik alle vaccinationer til at kunne rejse til Uganda. Lægen var virkede rigtig dygtig og det mærkbart, at han havde mange års erfaring og havde rejst i flere dele af verden og kunne dele ud af sin erfaring med beskyttelse mod myg og diverse andre ting man skulle passe på når man rejste til kontinenter uden for Europa.
Rart og trygt.
Er blevet vaccineret i vaccinationsfirmaet flere gange og hver gang er det sket på en rolig og rar måde. Hver gang har jeg følt mig godt oplyst.
Nem tidsbestilling. Hurtig ekspedition. Sød og forklarende læge. Betal og vent 15 min. I pæne lokaler.
Hurtig og smertefri vaccination 👍
Hurtig og smertefri vaccination 👍
Imødekommende personale 👍
Nem tidsbestilling på internettet 👍
Meget imødekommende og meget hjælpsom
Imødekommende og kompetent personale
Imødekommende og kompetent personale
Super let at booke tid
Super let at booke tid. Jeg kom til i det øjeblik, jeg trådte ind af døren (ca. 15 minutter før tid), vor jeg mange gange har siddet på et lægehus og ventet op til 1 time. Jeg har for mange år siden fået en TBE vac. og skulle have en igen, her var der super vejledning. Yderst erfaren "stikker" ingen smerter under eller efter stikket, jeg var faktisk i tvivl om jeg var blevet stukket. Havde jeg kunne give 10 stjerner, så havde jeg gjort det :-)