Valutata 1 stelle su 5

Zeer slecht nooit iets bestellen 3 maanden op een Ali expres armband moeten wachten eind stand te klein binnen gekregen! En ze zouden er een gratis ketting bij doen voor het ongemak nooit gekregen en... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zeer slecht bedrijf, heb 4 februari een ketting besteld van 60 euro en tot de dag van vandaag nog steeds niks binnen. Geprobeerd te bellen toen de eigenaresse aan de telefoon gehad en zei ze komen don... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Dit is gewoon pure misleiding. De producten die ze verkopen zijn exact dezelfde items die je gewoon op AliExpress kunt vinden. Niets bijzonders aan. Ik heb een gepersonaliseerde ketting besteld en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Half jaar geleden een armband besteld, die 20 euro goedkoper was dan in andere webshops/winkels. Snelle en goede levering, helemaal blij dus! Totdat er een schakel brak, en ik de armband retour moest... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Ruime keuze

Snelle levering en goede service.
Keuze zat ,
Horloge besteld en netjes de volgende dag in huis.Met kortings code nogmaals een bestelling gedaan.
Zeker een aanrader, Makelijk en betrouwbaar.

28 maggio 2012
Valutata 5 stelle su 5

Een van de twee artikelen was eigenlijk niet op voorraad, maar werd toch gelijk met het andere artikel bezorgd! Snel als beloofd!

16 marzo 2012

Snelle service

Snelle service en ook betrouwbaar. Ik vind het betrouwbaar omdat je op de hoogte wordt gehouden van je bestelstatus. Ik heb een armband besteld en kreeg het de volgende dag netjes thuis bezorgd. Alleen jammer dat eenvoudig verpakt was. Misschien jullie een service erbij toen voor de mensen die een cadeau bestellen voor iemand anders.

10 marzo 2012

Netjes

Was toch een beetje huiverig, het is toch eng zoveel geld te storten naar een winkel en dan maar afwachten of je iets thuis krijgt.. Nou, het was er echt de volgende dag! Helemaal super! Mooi in een doosje (waar gelukkig geen sieraden op stond i.v.m. cadeau voor mijn vriend) en daarin nog het blikje

9 marzo 2012
Valutata 5 stelle su 5

Veel keus en snelle bezorging

Ik was op zoek naar een set mooie oorbellen en zo kwam ik bij sieraden.com terecht. Alle merken die ik mooi vind hebben ze voorradig en heb direct maar 2 setjes besteld. Leuke site en veel keus!!!

6 marzo 2012
Valutata 3 stelle su 5

Fossil herenarmbandje

Razendsnelle service/levering.
Ik heb het armbandje gekocht voor 45,95. Voor die prijs had het wel iets luxer verpakt mogen zijn. Het armbandje zit om een een stuk karton (soort wcrol) gedrappeerd in een wel leuk Fossil blikje.

Ook zag ik 2 dagen na mijn aankoop hetzelfde armbandje in een byoux winkeltje voor 6 euro goedkoper!!!

3 marzo 2012

Perfecte Service!

Had een armband voor mijn vriendin besteld en die was zoals beloofd de volgende werkdag in huis. De armband was mooi ingepakt en ik wil jullie bedanken voor de perfecte service! Ik weet jullie in de toekomst te vinden!

2 gennaio 2012

uitstekend

we zochten een kado voor mijn dochter die promoveerde. we vonden bij jullie een mooi sieraad.na de bestelling werd het de tweede dag albezorgd. in een mooie verpakking. prima service.

19 ottobre 2011

Zeer tevreden

De levering was snel en het was veilig verpakt.
Ik zal ook zeker deze site eerst raadplegen mocht ik in de toekomst nog een keer een mooi sieraad willen aanschaffen.

19 ottobre 2011
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più