Shurgard Self Storage - Herlev Recensioni 174

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Herlev Hovedgade 193, 2730 Herlev, DK

Kæmpe ros til jeres dygtige kollega Niclas! Jeg havde en virkelig god oplevelse med ham i dag, da jeg skulle oprette mig som kunde og leje et opbevaringsrum. Han er super dygtig, professionel og hjælp... Leggi di più

Vi har haft opbevaringsrum hos Shuregard Herlev igennem flere år pga. manglende opbevaringsrum hjemmet. Det har fungeret som en slags kælderrum hvor vi har haft ting stående som fx. Julepynt og kuffe... Leggi di più

Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Shurgard på Østerbro. Fra start til slut har servicen været helt i top. En særlig tak til Niclas, som var utrolig venlig, imødekommende og professionel. Ha... Leggi di più

Min oplevelse hos Shurgard var god, hyggelig og effektiv. Vi havde lidt besvær med at finde en dato hvor vi kunne mødes, og få detaljerne på plads. Men da det lykkedes os gik det stærkt: Behovsanaly... Leggi di più

1. Self-storage
  2. Deposito
  3. Magazzino

Informazioni su Shurgard Self Storage - Herlev

Shurgard is a leading self storage provider, offering secure and affordable storage solutions for both individuals and businesses. With more than 340 locations across Europe, including France, Netherlands, United Kingdom, Sweden, Germany, Belgium and Denmark, we provide convenient access to storage space tailored to your needs.

At Shurgard, we understand that everyone's storage needs are different. That's why we offer a variety of unit sizes and features to choose from. Whether you're storing furniture for a move, seasonal items, or business inventory, we have a solution for you.

Our facilities are clean, well-lit, and secure. We offer large access hours to your unit, so you can come and go as you please. We also have a variety of security features in place to protect your belongings, including CCTV cameras, gated entry, and individual unit alarms.

Shurgard is committed to providing our customers with the best possible storage experience. That's why we offer a variety of convenient features, such as online reservations, online bill pay, and a free move-in truck.

If you're looking for a secure and affordable storage solution, Shurgard is the right choice for you.

Contact us today to learn more about our storage options and to reserve a unit on our website.

For Every Move In Life

340+ self storage stores across Europe
We operate in urban areas with the majority of our stores located in capital and major cities across Europe.
Access 7 days a week
Access your storage unit via the Shurgard App, and rest assured that only you hold the key to enter your unit.
Moving boxes and storage supplies
We offer moving boxes and storage boxes in different sizes as well as bubble wrap, tape and protection covers at all our branches.
Expert advice
Over 30 years of experience in the self-storage industry.
Online contract
Experience a fully digital move-in: book your unit and complete your payment online to head straight to your storage unit.
Our App simplify your storage experience
Open gates. Pay invoices. Manage your account. Do it all with your phone.
Free online reservation
All our storage unit prices are displayed online and the reservation on our website is entirely free. No credit card needed.

• Herlev Hovedgade 193, 2730, Herlev, Danimarca

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 98% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Fint men kompliceret lagerrum

Fint lagerrum. Men for dyre priser. Blev lovet 6 måneder tol halv pris, hvilket jeg ikke fik. Oprettelse af ét rum koster knap kr.700,00,- i oprettelse. Hvir man også er tvunget til at købe forsikring samt deres lås. Hvilket er tosset.
Dog er telefonisk service i top. Og fik mit lagerrum på blot 5min samt blev ringet op omkring selve forløb godt nok fra deres medarbejdere. Dog er det møg besværligt med at låse sig ind på lageret med brug af deres APP. Og ikke med kode mere. Hvilket gør det umuligt at komme ind, ved mindre man kan bruge deres app.

Grundet deres kontrol via app og unødvendigt tvunget køb af forsikring samt lås, så får de kun 3 stjerner.

27 ottobre 2025

Risposta di Shurgard Self Storage - Herlev

Hej Lasse, tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback med os. Vi sørger for at videregive den til vores team. Hvis vi kan gøre noget for at hjælpe dig yderligere, må du meget gerne sende os en e-mail på kundeservice til info@shurgard.dk med dit referencenummer. Vores team står klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.

Det er nemt

Det er nemt, når man har hentet app’en. Sikkerheden er i top.
Det kniber lidt med plads til biler, hvis der er 5-6 stykker, der læsser af samtidig. Der skulle nok have været overvejet bedre parkering.

26 ottobre 2025

Fantastisk service!

Fantastisk service! Super hjælpsomt personale, enormt flinke og bare enormt positive og villige til at hjælpe. Mine varmeste anbefalinger herfra. En fornøjelse at løbe ind i Niclas, Andreas og Rasmus!!!

17 ottobre 2025

Nemt og hurtigt at booke

Jeg tog chancen en søndag aften og kørte til Shurgard, men der var desværre lukket for betjening. Heldigvis kunne jeg booke et opbevaringsskab på deres hjemmeside, og fik relativt hurtigt godkendt det og adgang til det inden for 30 min.
Skabet er placeret lidt dumt højdemæssigt, men ellers fint nok.

8 ottobre 2025

Alt fungere og har aldrig været noget…

Alt fungere og har aldrig været noget problem med Shurgard og deres medarbejdere. Vi har haft benyttet Glostrup af 2 forskellige rum og nu i Herlev.
Jeg ville ønske der var flere vogne i Herlev, enkelte gange er der ingen tilgængelig, men det er nu også et mindre lager hotel end Glostrup.

14 ottobre 2025

Leverer - men ændrer prisen

En ret tvivlsom forretningsmodel, hvor man ved oprettelse får en pris, men så snart de har muligheden, så sætter de prisen op med en såkaldt normal prisjustering - indtil man så vælger at ville opsige, så kan den gamle pris godt bibeholdes... vi valgte selvfølgelig at flytte vores ting hen til et sted med lidt mindre tvivlsomme forretningsmodeller.
Derudover er deres praksis omkring forsikringer mildest talt også tvivlsom - "dine almindelige forsikringer må du ikke bruge, for vi vil have lov til at fraskrive os alt ansvar for hvad vi og vores ansatte gør"

15 novembre 2024

Risposta di Shurgard Self Storage - Herlev

Kære Thomas. Vi stræber altid efter at give vores kunder mest muligt for pengene og forstår godt, at prisstigninger aldrig er populære. Derfor håber vi, at du vil besøge os på vores lagerhotel, hvor vi kan vise dig de forskellige muligheder, så du måske kan flytte til et billigere rum. Vi er sikre på, at vi sammen kan finde en løsning.

Prisstigning på 30% efter 6 mdr

Prisstigning på 30% efter 6 mdr. Jeg lavede oprindeligt en kontrakt som var en fornuftig pris. Det fremgik af denne at det ikke var et midlertidigt tilbud men en reel pris. Nu efter at have fyldt en rum godt op bliver prisen hævet 30%. Det er helt urimeligt og ved henvendelse fik jeg blot et flabet svar om at prisen jo stadig var lavere end deres normale pris. Og markedskonformt hvis jeg altså ikke lige sammenlignede med billigere udbydere som ikke var bemandet (har aldrig oplevet bemanding i Herlev hvor jeg kommer, ud over en hjemløs som havde fundet vej til en tør overnatning).
Det er naturligt meget besværligt at flytte til t fyldt lager men det kommer til at ske og Shurguard never again….
Forsikring som mange skriver om har jeg også prøvet at slippe for uden held. Rent fusk da mit eget selskab har bekræftet lagret er dækket af indbo. Hold jer langt væk fra dette selskab.

1 agosto 2025

Risposta di Shurgard Self Storage - Herlev

Kære, tak for din anmeldelse, hos Shurgard ønsker vi kun at give vores kunder den bedste service. Vi stræber altid efter at være de bedste, når det gælder opmagasinering og kundeservice. Derfor tilbyder vi vores kunder et bredt udvalg af rumstørrelser og rumtyper så du kun betaler for den plads du har brug for. Vi anbefalder dig derfor at besøge din lokale Shurgard og få hjælp af personalet til at se om du kan komme ned i nyt og billere rum. Med ønsket om en god dag med venlig hilsen. Dit Shurgard team

Ingen adgang - defekt port - ingen mulighed for hjælp

Jeg mødte op en søndag med en fyldt flyttebil. Porten ville ikke åbne. Jeg ringede derfor til nummeret der stod på porten man skulle ringe til, hvis man havde problemer. Svaret her var, at fordi det var udenfor åbningstid, så var der ikke noget at gøre før mandag morgen. Jeg oplevede ikke, at personen i den anden ende var interesseret i at gøre hvad vedkommende kunne for at hjælpe mig - det virkede nærmere som om, at vedkommende gerne ville hurtigt videre. Personen kunne nok ikke gøre noget, på grund af den måde tingene fungerer på, men det hjalp ikke på situationen.

Synes ikke det er en holdbar model, når mange mennesker bruger opbevaringsrum i forbindelse med en flytning. Flytninger foregår ofte i weekender, og derfor mener jeg bestemt der børe være mulighed for assistance, når det helt basale (som at komme ind af porten) er i stykker.

Håber I vil tage dette til efterretning, da jeg tænker I potentielt kan miste flere kunder, ligesom mig, ved lignende problemer i fremtiden.

10 agosto 2025

Risposta di Shurgard Self Storage - Herlev

Hej Ulrik, tak fordi du har taget dig tid til at give os feedback. Vi har sendt dine kommentarer videre til Butikkschefen, som vil se nærmere på sagen og kontakte dig inden for kort tid.