Ik werd goed geholpen door Sevil, Shurgard-Diemen. Uitleg was fantastich! Ik kan Orlando ook niet vergeten, we hebben hetzelfde naam😅 Hartelijk bedankt voor jullie hulp.
Sede
Cambia sedeSniep 21, 1112 AG Diemen, NL
De klantvriendelijkheid Geduld...maar ook de ervaring...ik had een reserving gedaan.. vervolgens geannuleerd..na 3 maanden had ik toch een opslagruimte nodig...dezelfde dame heeft mij met alle vrie... Leggi di più
We zijn op een gezellige, prettige wijze uitgebreid en heel goed en volledig geholpen door Iris bij het huren van een opslag ruimte. Ze nam de tijd om a onze vragen met ons door te nemen. En deed dat... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Shurgard Self Storage - Diemen Sniep
Scritti dall'azienda
At Shurgard, we understand that everyone's storage needs are different. That's why we offer a variety of unit sizes and features to choose from. Whether you're storing furniture for a move, seasonal items, or business inventory, we have a solution for you.
Our facilities are clean, well-lit, and secure. We offer large access hours to your unit, so you can come and go as you please. We also have a variety of security features in place to protect your belongings, including CCTV cameras, gated entry, and app access.
Shurgard is committed to providing our customers with the best possible storage experience. That's why we offer a variety of convenient features, such as online reservations and online bill pay.
If you're looking for a secure and affordable storage solution, Shurgard is the right choice for you.
Contact us today to learn more about our storage options and to reserve a unit on our website.
For Every Move In Life
Scritti dall'azienda

- 350+ self storage stores across Europe
- We operate in urban areas with the majority of our stores located in capital and major cities across Europe.
- Access 7 days a week
- Access your storage unit via the Shurgard App, and rest assured that only you hold the key to enter your unit.
- Moving boxes and storage supplies
- We offer moving boxes and storage boxes in different sizes as well as bubble wrap, tape and protection covers at most of our branches.
- Expert advice
- Over 30 years of experience in the self-storage industry.
- Online contract
- Experience a fully digital move-in: book your unit and complete your payment online to head straight to your storage unit.
- Our App simplify your storage experience
- Open gates. Pay invoices. Manage your account. Do it all with your phone.
- Free online reservation
- All our storage unit prices are displayed online and the reservation on our website is entirely free. No credit card needed.
Sniep 21, 1112 AG, Diemen, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 98% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Bedankt Sevil!
Sevil heeft alles heel duidelijk (en geduldig!!) uitgelegd. Fijn dat er gewoon iemand te plekke is, ook nog eens iemand die haar werk duidelijk leuk vindt. Dat merk je meteen. Constante glimlach, hoe suf onze vragen ook waren.
Verder:
Goeie locatie. Ruim en veel plaats voor de auto. Licht ín de unit zowaar, wat ook lekker is.
Razendsnel een opslagbox geregeld
het werkt prima, maar verzekering ´verplicht´
het werkt prima, met de app etc. opslag ruimte is schoon. het enige minpunt is de verplichte verzekering, zonder keuzevrijheid. Eigenlijk dus parallel verkoop en de geadverteerde prijzen zijn realistisch gezien altijd hoger.
Hele fijne en makkelijke service
Hele fijne en makkelijke service. Betrouwbaar en duidelijk.
54 euro huurverhoging per maand! in 2 jaar tijd bij oorspronkelijk vaste huur van 79 euro per maand
Ik weet niet waarom dit bedrijf zoveel positieve reacties hebt gekregen. 2 jaar geleden nam Shurgard de pakken huis over waar wij opslag ruimte had gehuurd van een andere bedrijf, in die tijd heeft Shurgard niks aangedaan of verbeterd, het ruimte is hetzelfde gebleven. Maar ons opslag huur van 79 euro per maand bij de oorspronkelijk contract, die al 3 jaren vast lag, in iets meer dan 2 jaar jaar onder beheer van Shurgard, is met 54 euro per maand verhoogd! De oorspronkelijk verhoging van 20 euro per maand was al veel maar de verhogingen bleven doorgaan. Wij hadden opslag ruimte voor een langere periode nodig, ze hebben kennelijk grof misbruik van onze behoefte gemaakt. Wij zijn helaas de dupe geworden. Nu moeten wij veel moeite doen met een verhuizing van onze spullen naar een andere ruimte in de buurt die net zoveel ruimte biedt maar dan voor minder dan de prijs die wij bij het oorspronkelijk bedrijf hadden betaald.

Risposta di Shurgard Self Storage - Diemen Sniep
Prima service en snel geregeld.
Ruimte gehuurd, maar kan er niet in
Ruimte gehuurd, betaald, toegangscode gekregen waarmee ik niet naar binnen kan, wordt niet herkend. Toen de app maar geinstalleerd, maar helaas, je moet de alg voorwaarden en privacy policy accepteren voor je die kan opstarten. Hoe dat moet blijft volkomen onduidelijk.. zo maar even bellen…

Risposta di Shurgard Self Storage - Diemen Sniep
Service is professioneel
Service is professioneel, de openingstijden zijn goed, de afhandeling was heel soepel tijdens een hele stresvolle verhuizing!
Snel geregeld en locatie ziet er goed…
Snel geregeld en locatie ziet er goed beveiligd uit. Goed functionerende deuren + hek. Goede verlichting.
Beetje duur
Mooie opslag ruimtes en makkelijk bereikbaar. Alleen de prijzen zijn wel wat aan de hoge kant.
Het werkt allemaal goed
Het werkt allemaal goed, en heel vriendelijk personeel. Fijn dat de eerste maand 1 euro kost. Helaas is de lamp in onze box stuk en kon ook niet gemaakt worden. Enkele meer karretjes zou nog handig zijn.
Prima verzorgd
De toegang, de box, de hulp vanuit de shop, het is allemaal prima verzorgd. Helaas wel jammer van de verborgen kosten, zoals de verplichte verzekering en het slot.
Snel geregeld en prima toegankelijk
Snel geregeld en prima toegankelijk. Het was makkelijk (online) te regelen en afspraak te maken. Wel moet je zelf uitzoeken hoe het gebouw etc. in elkaar zit.
De medewerkers waren behulpzaam en…
De medewerkers waren behulpzaam en duidelijk.
En via internet was alles snel geregeld
Duidelijkheid in rechten en plichten
Duidelijkheid in rechten en plichten, geen poespas.
Ik werd goed geholpen door Sevil
Ik werd goed geholpen door Sevil, Shurgard-Diemen. Uitleg was fantastich!
Ik kan Orlando ook niet vergeten, we hebben hetzelfde naam😅
Hartelijk bedankt voor jullie hulp.
Super blij.met Shurgard. Fijn om tijdelijk bij hun opslag te…
Fijn om tijdelijk bij hun opslag te mogen gebruiken. Goed georganiseerde bedrijf. Super blij mee
Top!
Makkelijk online opslagruimte huren, bij aankomst ligt alles klaar en heb je snel toegang. Goede service en communicatie!