Shurgard Self Storage - Danderyd Recensioni 92

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Rinkebyvägen 29, 182 36 Danderyd, SE

Valutata 5 stelle su 5

Otroligt smidigt alltihopa! Mycket nöjd! De enda minus som fanns var dessa: 1. Det var något knöligt att man måste "Låsa upp" hissen med mobilen vid varenda hisstur (det vore smidigare att b... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det var ett verkligt trevligt samtal, mycket effektivt och med all information jag behövde. Faktiskt ett av de proffsigare och genuint vänliga samtalen jag haft under mina 50 år av en kundsupport!

Valutata 5 stelle su 5

Fick hyra 6 kvm utrymme med enbart två dagars varsel. Enkla instruktioner för att ”komma igång”, rent och snyggt i det hyrda utrymmet, svalt och skönt av luftkonditionering, ljust och inga dunkla vr... Leggi di più

1. Self-storage
  2. Deposito
  3. Magazzino

Informazioni su Shurgard Self Storage - Danderyd

Scritti dall'azienda

Shurgard is a leading self storage provider, offering secure and affordable storage solutions for both individuals and businesses. With more than 340 locations across Europe, including France, Netherlands, United Kingdom, Sweden, Germany, Belgium and Denmark, we provide convenient access to storage space tailored to your needs.

At Shurgard, we understand that everyone's storage needs are different. That's why we offer a variety of unit sizes and features to choose from. Whether you're storing furniture for a move, seasonal items, or business inventory, we have a solution for you.

Our facilities are clean, well-lit, and secure. We offer large access hours to your unit, so you can come and go as you please. We also have a variety of security features in place to protect your belongings, including CCTV cameras, gated entry, and individual unit alarms.

Shurgard is committed to providing our customers with the best possible storage experience. That's why we offer a variety of convenient features, such as online reservations, online bill pay, and a free move-in truck.

If you're looking for a secure and affordable storage solution, Shurgard is the right choice for you.

Contact us today to learn more about our storage options and to reserve a unit on our website.

For Every Move In Life

Scritti dall'azienda

340+ self storage stores across Europe
We operate in urban areas with the majority of our stores located in capital and major cities across Europe.
Access 7 days a week
Access your storage unit via the Shurgard App, and rest assured that only you hold the key to enter your unit.
Moving boxes and storage supplies
We offer moving boxes and storage boxes in different sizes as well as bubble wrap, tape and protection covers at all our branches.
Expert advice
Over 30 years of experience in the self-storage industry.
Online contract
Experience a fully digital move-in: book your unit and complete your payment online to head straight to your storage unit.
Our App simplify your storage experience
Open gates. Pay invoices. Manage your account. Do it all with your phone.
Free online reservation
All our storage unit prices are displayed online and the reservation on our website is entirely free. No credit card needed.

• Rinkebyvägen 29, 182 36, Danderyd, Svezia

1 stella

Ha risposto al 98% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 1 stelle su 5

Var nöjd med tjänsten, men uppringd efteråt för att öka betyg…

Var nöjd med tjänsten, betygsatte det tidigare med 4 av 5.
Blev uppringd och ombedd att öka till fem om jag faktiskt var nöjd.
Aldrig varit med om något liknande, blev tyvärr tvungen att ändra mitt omdöme till ett då all tidigare nivå av service spolades bort. Blir Green Storage framåt

14 aprile 2026
Logo di Shurgard Self Storage - Danderyd

Risposta di Shurgard Self Storage - Danderyd

Hej. Vi är mycket ledsna att höra att du inte hade en positiv upplevelse hos Shurgard. Vi har vidarebefordrat dina synpunkter till butikschefen, som kommer att undersöka saken. Vårt team står till ditt förfogande om du har ytterligare frågor. Ditt Shurgard-team

Valutata 5 stelle su 5

Jag är på resande fot utomlands

Jag är på resande fot utomlands, men kunde lätt med en duktig medarbetare på Shurgard via telefon lösa allt - hitta rätt förråd till mig, teckna det, lösa alla detaljer, så nu är förrådet redo för mig vid hemkomst inkl en fungerande app att komma in med - stort tack, Dan

14 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Det var ett verkligt trevligt samtal

2 aprile 2026

Exemplariskt kundbemötande

Michelle var toppen. Hon guidade mig genom allt och missade inte en enda detalj. Jag var ganska flummig och osäker på hur mycket förvaring som behövs och hennes kundbemötande var otroligt bra. Pga detta känns det tryggt att rekommendera Shurgard!

31 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Det mesta var mycket smidigt

Otroligt smidigt alltihopa!
Mycket nöjd!
De enda minus som fanns var dessa:
1. Det var något knöligt att man måste "Låsa upp" hissen med mobilen vid varenda hisstur (det vore smidigare att bara kunna trycka på knappen, men bra säkerhet iofs).
2. Det hade varit enklare med vagnar där alla fyra hjul hade gått att vrida 360 grader och inte bara bakhjulen. Nu är de svårstyrda. (Detta var något som alla de fyra andra som var där samtidigt som vi, också tyckte var jobbigt. Man hörde hur folk körde in i väggarna och svor).

I övrigt i stort sett perfekt

8 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Fick ett förråd samma dag

Fick ett förråd samma dag, inom en timme var det klart. Mycket information fanns tillgänglig och enkelt att flytta in i förrådet.
Super kundservice, trevliga och hjälpsamma.

18 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Shurgaard är för likamed pålitlig…

Shurgaard är för oss likamed pålitlig partner. Väldigt bra och trevlig personal varje gång man ringer. Att sedan priser är genomgående konkurrenskraftiga gör inget sämre. 🌟🌟🌟🌟🌟. Bh Johan Giese

23 settembre 2025
Valutata 2 stelle su 5

Såg inte lätt tydlig info att detta var…

Såg inte lätt tydlig info att detta var en fristående barack som förråd. Oklart hur detta kommer klara kyla och fukt... Lika säkert som förråden i huset?

8 settembre 2025
Logo di Shurgard Self Storage - Danderyd

Risposta di Shurgard Self Storage - Danderyd

Hej Jörgen! Tack för att du tar dig tid att lämna dina synpunkter. Vi har vidarebefordrat dina påpekanden till anläggningspersonalen som kommer att undersöka detta och kontakta dig inom kort. Ditt Shurgard Team

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più