Shurgard Self Storage - Brøndby - Glostrup Recensioni

TrustScore 5 su 5

Park Allé 291, 2605 Brøndby, DK

Was easy and good service. Smiling personel and quick and informative help. God experience. Will use again.

I have enjoyed working with Shurgard during this process of renting some storage space. I appreciate how easy it has been to connect via telephone calls which have answered all my questions. Your em... Leggi di più

1. Self-storage
  2. Deposito
  3. Magazzino

Informazioni su Shurgard Self Storage - Brøndby - Glostrup

Shurgard is a leading self storage provider, offering secure and affordable storage solutions for both individuals and businesses. With more than 350 locations across Europe, including France, Netherlands, United Kingdom, Sweden, Germany, Belgium and Denmark, we provide convenient access to storage space tailored to your needs.

At Shurgard, we understand that everyone's storage needs are different. That's why we offer a variety of unit sizes and features to choose from. Whether you're storing furniture for a move, seasonal items, or business inventory, we have a solution for you.

Our facilities are clean, well-lit, and secure. We offer large access hours to your unit, so you can come and go as you please. We also have a variety of security features in place to protect your belongings, including CCTV cameras, gated entry, and app access.

Shurgard is committed to providing our customers with the best possible storage experience. That's why we offer a variety of convenient features, such as online reservations and online bill pay.

If you're looking for a secure and affordable storage solution, Shurgard is the right choice for you.

Contact us today to learn more about our storage options and to reserve a unit on our website.

For Every Move In Life

350+ self storage stores across Europe
We operate in urban areas with the majority of our stores located in capital and major cities across Europe.
Access 7 days a week
Access your storage unit via the Shurgard App, and rest assured that only you hold the key to enter your unit.
Moving boxes and storage supplies
We offer moving boxes and storage boxes in different sizes as well as bubble wrap, tape and protection covers at most of our branches.
Expert advice
Over 30 years of experience in the self-storage industry.
Online contract
Experience a fully digital move-in: book your unit and complete your payment online to head straight to your storage unit.
Our App simplify your storage experience
Open gates. Pay invoices. Manage your account. Do it all with your phone.
Free online reservation
All our storage unit prices are displayed online and the reservation on our website is entirely free. No credit card needed.

• Park Allé 291, 2605, Brøndby, Danimarca

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 99% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

7533 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Misinformation i forhold til kontrak

Dejlige rum til opbevaring, men man skal være meget opmærksom på misinformation i forhold til kontrakten!

3 agosto 2023

Risposta di Shurgard Self Storage - Brøndby - Glostrup

Kære Kunde, vi beklager at du ikke kunne finde den information du søgte efter om vores priser. I forhold til mange andre opbevaringsfirmaer, er alle vores ledige rum samt priser vist på hjemmesiden, inkl. Alle pågældende rabatter. De eneste ekstra omkostninger nye kunder skal betale er et enkelt administrationsgebyr samt en lås til dit nye rum, dette garantere at kun du har adgang til dit nye rum. Selvom alle vores anlæg er fuldt forsikret, er det stadig obligatorisk at have sit rum forsikret, så dine ejendele er dækket efter dit behov. Vores lejepriser kan ikke inkludere forsikringspriser, fordi forsikringspræmien er forskellige for hver enkelte kundes dækningsbehov.
Du kan finde alle informationer på priser på vores hjemmeside https://www.shurgard.dk/opbevaring/hvorfor-vaelge-shurgard/opbevaring-priser
Vi er overbevist om at prisen for opbevaring hos Shurgard giver mest værdi for pengene iforhold til marked og endnu engang tak fordi du valgte at opbevarer dine ejendele hos os.

Lad være med at tigge om stjerner.

Lad være med at tigge om stjerner.. så får i 1

6 giugno 2023

Hej Awesome,

Alle kunder der vælger at leje et rum hos Shurgard online, får automatisk tilsendt et link til Trustpilot efter nogle dage.

Dette er for at alle vores kunder har mulighed for at dele deres oplevelse hos Shurgard.

Med venlig hilsen,
Dit Shurgard Team

Rigtig god service

Har lige lejet et opbevaringsrum i Brøndby for første gang, og jeg har fået en rigtig god service af Lukas som har været meget imødekommede og rigtig god til at informere mig om alt hvilket har gjort mig meget tryg i processen. Stor anbefaling herfra.

14 maggio 2023

Shurgard Forever!

Jeg vender tilbage til Shurgard hver gang jeg lige står og mangler de der ekstra kvadratmeter. Og hver gang får jeg den venligste, mest hjælpsomme og super professionelle betjening. Simpelthen så skønt, når man står i flyttestress til op over ørerne!

4 maggio 2023

Det var nemt og lige til

Det var nemt og lige til. Selvom det er dyrt for noget man teknisk set ikke bruger, er det også det værd. Shurgard yder en fantastisk service oven i hatten, som jeg ikke havde forventet. Det har aldrig været så nemt for mig at flytte. Og det er ekstremt nemt at komme til de opmagasinerede ting, så jeg også kan bruge dem i min hverdag skulle jeg have behov for dette. Tak Shurgard for at gøre livet nemmere!

8 dicembre 2022

Svindelfirma!

Jeg har i mange år haft en plads hos Shurgard, da det efter min mening er et sted med høj standard og troværdig service … lige indtil nu. Min rum har indtil nu haft en - synes jeg - temmelig høj pris - men jeg har valgt Shurgard af ovennævnte grunde. Pludselig får jeg en advisering, at mit rum stiger 20% i pris fra den ene måned til den anden - uden yderligere forklaring. Jeg kan ikke på det kraftigste nok advare folk mod dette firma, der uden nogen former for almindelig god forretningsgang behandler sine kunder som skidt. Man kan med stor økonomisk fordel kigge over til Malmø, hvis pris og ikke beliggenhed er vigtig for dig. Igen: Stol ikke på Shurgard. Du får en pris for denne måned, men du kan ikke være sikker på, at prisen ikke stiger til det dobbelte i næste måned. Totalt svindelfirma!!

9 dicembre 2022

Risposta di Shurgard Self Storage - Brøndby - Glostrup

Kære Bo. Vi stræber altid efter at give vores kunder mest muligt for pengene og forstår godt, at prisstigninger aldrig er populære. Derfor håber vi, at du vil besøge os på vores lagerhotel, hvor vi kan vise dig de forskellige muligheder, så du måske kan flytte til et billigere rum. Vi er sikre på, at vi sammen kan finde en løsning.

Det mest hærdede sted

Det mest hærdede sted. Overvej så ringe sikkerhed at der kan ske indbrud fra taget, og medarbejder der overhovedet ikke er til nogen hjælp. Aldrig opbevar jeres ting her, i har ikke engang kameraer det kunne fange indbruddene heller🤦🏻‍♀️

7 ottobre 2022

Risposta di Shurgard Self Storage - Brøndby - Glostrup

Hos Shurgard er vi altid glade for kundernes feedback af vores service. I dette tilfælde, kan vi ikke finde dit navn i vores system. Du bedes at oplyse dit kundenummer samt dit telefonnummer, så vi kan komme i kontakt med dig og hjælpe dig.

100% tryg

Alt fungere bare hos jer, og personalet er meget søde, smilende og hjælpsomme.
Jeg er 100% tryg med at overlade mine ejendele i jeres hænder.

19 settembre 2022

fungerer godt

fungerer godt, med styr på tingene.

4 settembre 2022

Risposta di Shurgard Self Storage - Brøndby - Glostrup

Hej Jan :-) Mange tak for din positive tilbagemelding og fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse. Vores team bliver glad for at læse den. Hav en dejlig dag og lad os endelig høre, om vi kan hjælpe dig i fremtiden! Venlig hilsen dit Shurgard-team