Meget professionel lige fra starten, hurtig og rigtigt god service, flot arbejde og meget viden om bla. BMW.. Skulle egentligt have 10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1. Rivenditore di veicoli a motore
  2. Officina di autoriparazioni

SHS Auto er beliggende i Tjæreborg 10 km øst for Esbjerg. Vi består af passionerede bilentusiaster. Vi sælger brugte kvalitetsbiler med speciale i tyske mærker. Hos SHS Auto er passion og kvalitet i førersædet - passion for biler og kvalitet i vores service og tilgang. Vores vision er rettidig omhu for at skabe den bedste oplevelse for vores kunder.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Tusind tak, for den bedste service til Sebastian og hele SHS

Vi købte vores bil gennem SHS Auto for nogle måneder siden, og vi kan kun sige det bedste! Sebastian guidede os trygt igennem hele forløbet – fra første spørgsmål til nøglerne var i hånden. Han er imødekommende, nem at kommunikere med og frem for alt et ordentligt og ærligt menneske. Det var en fornøjelse at handle, og vi kan varmt anbefale SHS Auto til alle der leder efter en bil med god service i top. ⭐⭐⭐⭐⭐

1 febbraio 2026

Super hjælp og fair pris

Super hjælp til alt, lige fra forsikringssager af skade på elbil, hvor der blev taget sig det hele. Udskiftning af højtalere, og akutte ting som skift af hjullejer, en gearkasse og andre ting på vores benzinbil. Alt udført til en fornuftig pris.
Venlig Hilsen Jesper Brodersen

27 febbraio 2026

Kan varmt anbefales

Jeg havde en rigtig god oplevelse med at købe bil hos SHS Auto. Personalet var meget venligt og imødekommende, og var meget nemme at handle med.

Jeg er meget tilfreds med både min nye bil og den service jeg fik. Jeg kan klart anbefale SHS Auto til andre, der overvejer at købe bil.

5 marzo 2026

Anbefales 100 %.

Vi oplevede fremragende service, ekspertise og hurtighed. Vores bilproblem blev løst på rekordtid med yderst venlig service.

9 gennaio 2026

Rigtig god og venlig service hele vejen…

Rigtig god og venlig service hele vejen igennem. Kommunikationen har været klar og hurtig, og det var super rart med et overskueligt prisoverslag med flere valgmuligheder – både ny, brugt og renoveret løsning.

Jeg har følt mig tryg i processen og er meget tilfreds med resultatet.

5 stjerner herfra og mine bedste anbefalinger!

7 gennaio 2026