Meget professionel lige fra starten, hurtig og rigtigt god service, flot arbejde og meget viden om bla. BMW.. Skulle egentligt have 10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
God og hurtig betjening 🙌🏽 Virker meget erfaren.
SHS Auto er beliggende i Tjæreborg 10 km øst for Esbjerg. Vi består af passionerede bilentusiaster. Vi sælger brugte kvalitetsbiler med speciale i tyske mærker. Hos SHS Auto er passion og kvalitet i førersædet - passion for biler og kvalitet i vores service og tilgang. Vores vision er rettidig omhu for at skabe den bedste oplevelse for vores kunder.
Sneumvej 50, 6731, Tjæreborg, Danimarca
- info@shsauto.dk
- shsauto.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Meget professionel lige fra starten
Skulle egentligt have 10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tusind tak, for den bedste service til Sebastian og hele SHS
Vi købte vores bil gennem SHS Auto for nogle måneder siden, og vi kan kun sige det bedste! Sebastian guidede os trygt igennem hele forløbet – fra første spørgsmål til nøglerne var i hånden. Han er imødekommende, nem at kommunikere med og frem for alt et ordentligt og ærligt menneske. Det var en fornøjelse at handle, og vi kan varmt anbefale SHS Auto til alle der leder efter en bil med god service i top. ⭐⭐⭐⭐⭐
Tak for en god service kan kun…
Tak for en god service kan kun anbefales at tage til sabastian
God service
Super reel og meget dygtig. Bestemt ikke sidste gang min bil kommer der.
God service og meget reel
Super hjælp og fair pris
Super hjælp til alt, lige fra forsikringssager af skade på elbil, hvor der blev taget sig det hele. Udskiftning af højtalere, og akutte ting som skift af hjullejer, en gearkasse og andre ting på vores benzinbil. Alt udført til en fornuftig pris.
Venlig Hilsen Jesper Brodersen
Kan varmt anbefales
Jeg havde en rigtig god oplevelse med at købe bil hos SHS Auto. Personalet var meget venligt og imødekommende, og var meget nemme at handle med.
Jeg er meget tilfreds med både min nye bil og den service jeg fik. Jeg kan klart anbefale SHS Auto til andre, der overvejer at købe bil.
Rigtig god service 🤩
Fast mekaniker jeg altid bruger til min…
Fast mekaniker jeg altid bruger til min bmw 👌
Super tilfreds
Super tilfreds med mit besøg hos shs auto, hurtig til at svarer, venlig og servicemindet🙂
Sebastian er virkelig dygtig og leverer…
Sebastian er virkelig dygtig og leverer altid en høj service og skarpe priser
Anbefales 100 %.
Vi oplevede fremragende service, ekspertise og hurtighed. Vores bilproblem blev løst på rekordtid med yderst venlig service.
Rigtig god og venlig service hele vejen…
Rigtig god og venlig service hele vejen igennem. Kommunikationen har været klar og hurtig, og det var super rart med et overskueligt prisoverslag med flere valgmuligheder – både ny, brugt og renoveret løsning.
Jeg har følt mig tryg i processen og er meget tilfreds med resultatet.
5 stjerner herfra og mine bedste anbefalinger!