Keramisk coating og god service. Efter 1 måneds tid efter behandlingen må jeg sige at behandlingen og produktet er helt i top. Bilen er blevet utrolig nem at vaske og lakken har fået den flotteste gl... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
3 gange polering og 2 gange keramisk coating, + stenslags rep. Næsten alle ridser var væk. Et firma jeg kun kan anbefale. Og prisen er til at overkomme.
Undersøgte markedet og kontaktede forskellige firmaer til coating af min nye bil. Havde en rigtig god dialog med Zander og efter at have haft kontakt med forskellige firmaer endte mit valg her.... Leggi di più
Jeg tilslutter mig de mange 5 stjerner, der er givet! Resultatet er rigtig flot og hele processen har været en fornøjelse med professionel rådgivning relateret til lidt større ridser. Der var flere r... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- showcar.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Keramisk coating og god service.
Keramisk coating og god service.
Efter 1 måneds tid efter behandlingen må jeg sige at behandlingen og produktet er helt i top. Bilen er blevet utrolig nem at vaske og lakken har fået den flotteste glans.
Super service og aftaler blev holdt.
Super service og aftaler blev holdt.
Lille minus var at der ikke var en gratis lånebil som aftalt, men vi ordnede det...så ingen problem.
Kvaliteten i arbejdet er super seriøst udført og Zander er gennemgående professionel.
Flot coating af vores autocamper
Flot coating af vores autocamper
Ovenud tilfreds med arbejdet
Virkelig flot resultat og top-professionel service
Jeg fik lavet 2. niveau polering samt coated lak, trim, ruder og fælge på en 1,5 år gammel demo-bil hos Showcar.dk. Bilen står nu med en utrolig flot og ensartet finish, og det er tydeligt, at arbejdet er udført med stor omhu og høj faglighed.
Zander har været professionel hele vejen igennem med klar kommunikation og god vejledning om både processen og den efterfølgende pleje af bilen.
En rigtig god oplevelse fra start til slut. Jeg kan generelt varmt anbefale Zander og Showcar for kvaliteten og professionalismen.
Zander er super dygtig og giver den…
Zander er super dygtig og giver den fuld gas til meget fair priser. Der er lånebil og det spiller bare :)
Mvh Jon Yamaha Store Roskilde
Coating af lak
Coating af lak, ruder og fælge på spritny bil, der desværre ikke var blevet behandlet særlig pænt ifm Dinitrol behandling.
Efter Zanders behandling står bilen fantastisk flot, helt uden ridser og helt glat i lakken.
Rigtig god gennemgang og billeddokumentation af de “udfordringer”, undervognsbehandlingen havde efterladt.
Kan kun give Zander mine varmeste anbefalinger.
Havde en rigtig god dialog med Zander og efter at have haft kontakt med forskellige firmaer endte mit valg her. Det pga konkurrence venlige priser oghans fortælling om processen.
Jeg er bestemt meget tilfreds her efter, bilen står nærmere mere skarpt end da jeg lige købte den. Jeg er 100% med resultatet
Fuld coating af bil med Gtechniq Crystal Serum Ultra, ruder, fælge osv.
Frisk fyr med god energi og en overskuelig hjemmeside; Hvilket også var årsagen til jeg valgte at få min nye bil ordnet her.
Jeg bestilte en fuld coating af vores nye bil, inklusiv ruder, sommerfælge og vinterfælge.
Det blev et fornuftigt resultat, men det glippede med skørterne på bilen (for, bag og siderne), som desværre ikke fik en coating.
Det er nok også gået lige stærkt nok med fælgene, hvor man ikke har fjernet klistermærker inden påføring af coating. Mindre detalje, men virkelig træls.
Kvaliteten af produkterne er svære at bedømme på nuværende tidspunkt - det må tiden vise.
Dog kan jeg konstatere, at rudecoatingen ikke har den ønsket effekt ift., hvad jeg har oplevet med andre produkter (senest Kryptek).
Overordnet set et okay resultat, som sagtens kunne være blevet til 4 eller 5 stjerner; Men til en pris på 10.500, så skal der være styr på de små detaljer.
Tak for super service og en flot bil
jeg sku ha klargjort min bil jeg sir…
jeg sku ha klargjort min bil jeg sir til zander hva koster hele turen, zander sir 17800 kr, jeg sir fint, da jegg henter bilen er han i gang med at klargøre en anden bil, da jeg åbner handskerummet i min bil er det ikke rent, da jeg kommer hjem kan jeg se lygterne ikke er poleret ordentligt, jeg sir jeg sys han skal tage bilen ind igen han sir det gør de sig ikke i, han kommer forbi for at pudse mere på bilen gør ikke noget ved lygterne tilbyder vi kan strege dem fra regningen, jeg ønsker fuld polering,,, han har stadig mine ekstre nøgler og sendt mig til inkasso,

Risposta di Showcar
Rigtig god service og profesionelt
Rigtig god modtagelse, grundig forklaring på forløbet. Service i højsædet
Professionel service og flot arbejde
Jeg tilslutter mig de mange 5 stjerner, der er givet!
Resultatet er rigtig flot og hele processen har været en fornøjelse med professionel rådgivning relateret til lidt større ridser. Der var flere ridser, som let kunne mærkes med en negl. De blev malet og poleret væk med perfekt resultat :-)
Fantastisk oplevelse. Min bil står som en drøm
Kan absolut anbefales 👍
Jeg er super glad for at Zander fra…
Jeg er super glad for at Zander fra showcar har givet min bil et nyt liv. Den skinner som en diamant han er virkelig god til sit arbejde så jeg vil klart anbefale ham virkelig dygtig fyr🤩🤩🤩🤩🤩🤩 vil klart anbefale ham til alle jeg kender. Det syndt man kun kan gi 5 stjerner. Jeg ville ha giver 10+ stjerner🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Bedste anbefaling
I mit eget forsøg på at polere min Porsche 991, havde jeg fået lavet nogle dybe ridser ved fejlagtig brug af en claybar. Havde regnet med bilen skulle omlakeres, men heldigvis kunne showcar fikse skaderne ved polering og resultatet var bare 100% orden og mange tak og de bedste anbefalinger herfra.
Rigtig pænt og perfekt udført arbejde!
Rigtig pænt og perfekt udført arbejde!
Men, altovervejende en enestående service. Var fleksibel i forhold til hvornår det passede mig at få udført arbejdet. Jeg var ubekendt med coating; men fik grund forklaring på alt, inden jeg valgte “pakke”. Kyndig gennemgang ved både aflevering og afhentning.Efterfølgende har jeg fået skriftlig vejledning med produkter og metode for vask og vedligeholdelse. 1000 tak for en ærlig og ægte kundeoplevelse!!!
3 gange polering og 2 gange keramisk…
3 gange polering og 2 gange keramisk coating,
+ stenslags rep.
Næsten alle ridser var væk.
Et firma jeg kun kan anbefale.
Og prisen er til at overkomme.
Keramisk coating på ny bil
Keramisk coating på ny bil. Ok pris. Flot resultat. Venlig, imødekommende og erfaren, og ikke mindst hjælpsom med opfølgende rådgivning til efterfølgende behandling af bilen.
Veludført arbejde & virkelig go…
Veludført arbejde & virkelig god service.
På alle måder en rigtig god oplevelse - godt arbejde skal værdsættes, så helt klart en anbefaling her fra.
Top professionel og virkelig dygtig
Har lige hentet min bil ( en 12 år gammel sort Audi A6 ) som havde virkelig mange vaskeridser efter utallige vaskehaller.
Men efter Zander fra showcar har haft fingrene i den står den så flot i lakken at det ligner bilen er helt ny! Det virkelig et flot arbejde han har lavet jeg havde aldrig troede at den kunne blive så flot, vil helt sikkert anbefale alle der har en bil de holder af og kontakte Showcar og få deres bil tilbage i en stand der minder om ny! Hvis ikke bedre,
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.