Valutata 5 stelle su 5

Jag ringde min kommun för att få hjälp med denna svarta trådkorg till min Fars rullator. De fanns bara en telefonsvarare som meddelade att de hade slut på telefontiden😤😲skandal! Googlade och hitt... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jättebra hemsida med utförliga förklaringar hur man mäter och bestämmer vilka framhjul till rullstolar som passar ens behov. Man beställer sina hjul och några dagar senare anländer de. Man monterar de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Gjorde beställningen ett par minuter i före 13 och fick saken levererad dagen efter, fantastiskt. Kollade upp villkoren och såg att beställning gjord före kl 13 på dagen levereras redan nästa dag.... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Fornitore di ausili per la mobilità

Informazioni su Shoppo

Scritti dall'azienda

Om Shoppo
Hos Shoppo förhandlar vi allt inom hjälpmedel för äldre. Vi är en av de största nätbutikerna i branschen och har erfarenhet med de många olika alternativ som finns inom hjälpmedel.

Vi värdesätter hög kvalitet och snabb leveranstid. Om du beställer i vår nätbutik före klockan 13.00 skickas varorna samma dag med leverans till dig inom 2-5 arbetsdagar.

Om sortimentet
Vi följer med den senaste utvecklingen inom hjälpmedels branschen och därför växer vårt sortiment konstant. Vi deltar varje år på flera olika mässor runt om i Europa, så att vi alltid kan erbjuda de senaste samt bästa lösningarna på marknaden.

Utmärkt kundservice
Hjälpmedel är inte något som alla har kunskap om eller intresserar sig för, oftast sker det först när upphovet uppstår och det behövs en lösning.

Vår kundservice står klar till att hjälpa med eventuella frågor. Vi har öppet på telefonen i vardagar mellan 9 och 15 ( fredagar 9-12) och svara dessutom på e-mails innanför några timmar.

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 4 stelle su 5

Köpte en träkäpp till min far

Köpte en träkäpp till min far. Den första fick transportskador. Mailade shoppo.se och fick ett snabbt och bra bemötande. Dom skickade en ny omgående.

26 luglio 2024

Hej Miro,

Tack för din recension😊. Jag är glad att höra att vi fick problemet löst snabbt.

Bästa hälsningar

Kilkudde

Snabb leverans och skön kudde att sitta på enda nackdelen är att jag skulle vilja ha den lite bredare.

30 giugno 2024

Hej Peter,

Stort tack för din recension😊

Utmärkt toalettsits

Utmärkt toalettsits! Lätt att montera och utmärkt för de behov som vi hade för att komma högre upp på en för låg toalett. Lättare att resa sig numera!

20 giugno 2024

Hej Rolf,

Tack för ditt fina omdöme😊

De bästa hälsningarna

Bra höjd på toalettförhöjningen

Bra höjd på toalettförhöjningen, men tyvärr ”minskas hålet”, försvårar torkningen av underlivet. Behövs en rejäl vridning av ryggen eller hjälp. Bra och snabb leverans.

9 giugno 2024

Hej Margereth,

Tack för din recension av vår webbshop. Vi är mycket nöjda med den.

Valutata 5 stelle su 5

Det var att denna Rollator var mycket…

Det var att denna Rollator var mycket större och stabilare och särskilt dom stora hjulen mycket än min förra rollator. L F

31 maggio 2024

Hej Lennart,

Tack för din recension av vår webbshop. Vi är mycket nöjda med den😊

Valutata 3 stelle su 5

Det vikbara delen viks framåt…

Det vikbara delen viks framåt (opraktiskt) istället för bakåt. På vår andra Rolser viks den vikbara delen bakåt.
Leveransen skulle ske till närmaste Postnords paketutlämningsställe. Det närmaste för oss ligger ca 150 mtr bort på Kopparmöllegatan i Hbg. I stället levererades det till Preem på Ängelholmsvägen ca 1 km bort.

24 maggio 2024

Hej Carl-Eric,

Tack för din recension. Tyvärr händer det ibland att PostNord måste använda en annan paketshop än den valda om det inte finns plats för fler paket.

Jag ber om ursäkt för den dåliga upplevelsen och besväret med att behöva hämta ut paketet längre bort.

Shoppo🍀

Behöver träna mina knän

Behöver träna mina knän. Ett bra och enkelt sätt att träna. Apparaten liten och lätt. Komfortabel

13 maggio 2024

Hej Gun-Britt,

Hjärtligt tack för ditt fina omdöme😊

Valutata 5 stelle su 5

Lätt att beställa och snabb leverans.

Lätt att beställa och snabb leverans.
Paketet var trasigt men det beror nog på Postnord. innehållet var helt. Gåstavarna ser jättebra ut.2024

13 maggio 2024

Hej Ellen,

Tack för din recension av vår webbshop. Jag är ledsen att höra att ditt paket var trasigt, men glad att höra att varan fortfarande var intakt.
Om du upplever några problem är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Helle, Shoppo

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk komination av rollator och rullstol!

En ovanligt snabb leverans av en fantastisk bra kombination av rollator och en rullstol. Har i dag premiäranvänt den med framgång! Den är dock inte helt enkel att montera ihop första gången, trots tydlig bruksanvianing. Det tar en timme eller två innan det är helt klart. Men sedan är enkelt att "konvertera" den från rollator till rullstol, och omvänt!

10 maggio 2024

Hej Claes,

Hjärtligt tack för ditt fina omdöme✨😊

Snabbhet

Snabbhet, kvalitet och genomtänkt produkt

8 aprile 2024

Hej Lena,

Hjärtligt tack för ditt fina omdöme✨😊

Helle/Shoppo🍀

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più