Cint AB, som er firmaet bag shoppanel (så vidt jeg forstår) er et usselt svindels firma, og kort sagt, så burde en person med tilstrækkelig juridisk indsigt sagsøge dem. De ejer flere forskellige... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
It appears to be a scam. You start the survey and less than a minute and add takes over. It covers the whole screen and does not go away.
It appears to be a scam.
Scam scam scam scam scam scam scam scam…
Scam scam scam scam scam scam scam scam scam scam scam scam scam scam scam scam scam scam scam scam scam scam scam scam yang tidak jelas buang waktu website penipuan
Brugt igennem mange år...
har brugt denne panel mange år, og får mails derfra i nu, men husker skam jeg brugte for meget tid, og endte med og bliver afvist.
det gode ved denne panel er dog man kan få udbetalt til paypal.
men ellers har jeg ikke taget nogle undersøgelse i langt tid, pga. beskrevet over for, og min konto/bruger står i minus, har den gjort siden,.. kort tid siden efter jeg fik sidste udbetaling til paypal, men har dog tjent godt i mange år inden, men det slut nu og har været længe...
Geblokkeerd, geld weg en geen antwoord gekregen…
Geblokkeerd, m'n geld is weg, ik kan er niet meer bij en ik heb geen antwoord gekregen op vragen. Slechte zaak. Zo ga je niet met respondenten om. Ik heb altijd netjes gewerkt m.b.t. enquêtes. Ze verschuilen zich achter 'Cint' (ze zijn Cint) en nemen zelf geen voortouw iets voor je op te lossen. Er zijn hele fijne marktonderzoekers waar ik graag mee samen werk maar Shop-panel en Cint hoort daar echt niet meer bij.
Ga hier niet mee in zee. Je bent gewaarschuwd!
Total spild af tid
Total spild af tid - har været medlem i mange år, men har endegyldigt udmeldt mig, da jeg nu efter 2,5 måneders dødvande, hvor jeg INGEN undersøgelser har modtaget eller kunnet deltage i (seneste undersøgelse tjente jeg svimlende 80 øre den 26. nov. 2024), så jeg kan absolut IKKE anbefale dette panel på nogen måde ... og nu skal du også optjene kr. 100 mod tidligere 80 kroner, før du kan lave en udbetaling og i det tempo, det foregår vil det jo tage det meste af en menneskealder at nå dette "klimaks"!!!
Eksistere shoppanel mere
Eksistere shoppanel mere? Bad om udbetaling for ca 3 uger siden som jeg ikke har modtaget, nu kan jeg ikke engang logge ind, jeg eksistere åbentbart heller ikke!! Det for dårligt når jeg har brugt så meget tid på at besvare spørgeundersøgelser og så skal snydes på den måde!!!!!
Time Wasting Sites
For this site, Digiopinion, and SampleUnite Listen to the Naysayers, Do Not Sign Up!
Have Fun explaining to your Parent company Opinodo how money is being lost, business lost too. Explain to them why there are massive account closures too.
There are better sites than these. These 3 are Bait & Switch.
Good
Shoppanel is really doing great job.l hope other sister companies will learn from them.
No sirve
Parece que al momento de responder las encuestas existe un bot que te va a dar las mismas respuestas, como por ejemplo "esta encuesta ya ha sido respondida lo suficiente por el grupo bla bla bla" y, siempre es así.
Respondemos e depois diz que já não…
Respondemos e depois diz que já não precisam
Oplichters
Zodra je je geld wil innen en op paypal knop drukt , verdwijnt je geld en wordt er niks bijgeschreven op je paypal account
Shop panel is a useless survey…
Shop panel is a useless survey platform. After answering and crediting your account, they'll deduct the earnings and claim that your survey was not truthful. They are a scam and take advantage of individual efforts.
Får mails
Får mails, og har ikke tilmeldt mig noget orange panel, eller andre farver, ak et ynkeligt forsøg på at drive forretning
Dårlig "salgsteknik" - ikke ok!
Jeg har heller ikke meldt mig ind i Orange panel Denmark... Mailen fra dem er blot slette, og eventuel fremtidige mails vi komme ind i mailbakken som "uønsket"... Useriøst!
Jeg gennemfører deres undersøgelser på…
Jeg gennemfører deres undersøgelser på den tid de vurderer at det skal tage, men alligevel fjerner de senere de penge jeg har tjent (og kalder det "fradrag") UDEN at give mig en chance for at forsvare mig selv. Derudover får jeg ikke beløb for at have gennemført en undersøgelse hvis der går noget galt i slutningen. De må bruge et bedre program så de fejl ikke opstår...
Fup Firma
Hvorfor skal man bruge 5 minutter på at blive afvist til denne undersøgelse ??????
Preben Lund
Tilslutter mig koret
Tilslutter mig koret, har heller ikke meldt mig ind i Orange panel danmark, og har valgt at ignorere den modtagne velkomst mail og således ikke accepteret et medlemskab. Alligevel modtaget mails om at jeg er medlem. Nu ryger mail blot til i spamfilter. Dårlig forretningspolitik
Har aldrig tilmeld mig noget!
Har aldrig tilmeld mig noget!! De bliver ved med at sende mails!!
Har aldrig tilmeld mig noget!
Har aldrig tilmeld mig noget!! De bliver ved med at sende mails!!
Har ikke tilmeldt min orange panel men…
Har ikke tilmeldt min orange panel men modtog en velkomstmail