Shopbrands.nl biedt over het algemeen een goede service. Hoewel er enkele negatieve ervaringen zijn gemeld, zoals vertraagde leveringen en producten met gebreken, is de algehele ervaring positief. Kla... Leggi di più
Heb nog nooit te klagen gehad van shopbrands.nl goede prijs/kwaliteit+ snelle levering.Mensen die slechte revieuw geven cf.mij niets te maken shopbrand zelf= duidelijk/correcte info! Ook bij retour of... Leggi di più
21 februari een item besteld van 550 euro jammer genoeg geen pakket ontvangen. Er staat wel afgetekend met mijn voornaam. Er ging een onderzoek gestart worden dat gegarandeerd binnen de 5 dagen resu... Leggi di più
Ik heb hier plastic bewaarhoesjes besteld om mondkapjes veilig en schoon op te kunnen bergen, perfect! En aangezien er meerdere in de verpakking zaten heb ik ook andere mensen een plezier gedaan ermee... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
hele goeie service
Mijn bestelling was gauw geleverd
Mijn bestelling was gauw geleverd. De service is prima. Ik kan het iedereen aan bevelen. Er is voor ieder wat wils . Super veel keus.
Zo blij met het geleverde product
Zo blij met het geleverde product! Superkwaliteit en snel geleverd..ik ga zeker snel weer bestellen..
Top service!
Zeker geen klachten!!
Verzending van bestelling liep soepel en zonder problemen.
Een uitstekende service!!
Kwaliteit van het product is zeker in top.
Hier vind je zeker wat je zoekt!!
Ik heb al mijn familieleden en vrienden…
Ik heb al mijn familieleden en vrienden en kennissen op de hoogte gebracht.
Snelle service veel keuzes en betaalbaar.
Bestel snel weer wat nieuwe mode items.
M.n gezin is helemaal weg van jullie.
het product is uit muntend word…
het product is uit muntend word geleverd op de juiste tijd nooit iets mis mee
Ik heb al m.n fam.leden en vrienden en…
Ik heb al m.n fam.leden en vrienden en kennissen op de hoogte gebracht.
Snelle service veel keuzes en betaalbaar
Bestel snel weer wat.
M.n gezin is helemaal weg van jullie.
Gr.marijke
Bestelling was zo gedaan en netjes op tijd binnen.
Bestelling was zo gedaan en netjes op tijd binnen. Ik zal zeker weer eens wat bestellen.
Super leuke bediening gehad
Super leuke bediening gehad! echt een aanrader om bij shopbrand te bestellen. super vriendelijk ook ik ga er zeker nog eens paar dingen bestellen want ik ben echt super content van deze bediening
Aangenaam verrast
Aangenaam verrast. Zeer content en heel veel keuzes. Super snel geleverd en mooi koopjes.
goede service ik raad meer mensen aan .
goede service ik raad meer mensen aan .
bij jullie te kopen ik zal het zeker doen toppie hoor .
Ik ben zeer tevreden over shopbrands
Ik ben zeer tevreden over shopbrands. Zeer correct qua afhandeling, vlugge verzending en kwaliteit. En zeer belangrijk : betrouwbaar !!! Ik koop daar zeker nog. Hun shop staat in mijn lijst op de pc. Een aanrader.
Fantastische service…
Fantastische service en het product is zoals beschreven staat.
Snel en kwaliteits product ik ben met…
Snel en kwaliteits product ik ben met zeer tevreden bij deze winkel
Heel aangenaam verrast met de inhoud…
Heel aangenaam verrast met de inhoud van de bestelling van de mysterie box. Ik kreeg net de items dat ik nodig had en voor een klein bedrag dat ik had betaald. Ik zou iedereen willen aansporen het eens te proberen. Je zal zeker geen spijt hebben om voor een kleine investering waardevolle producten te krijgen.
Super webshop
Ik kan deze webshop zeker aanbevelen. Ze hebben leuke producten en het wordt ook nog eens snel verzonden👌🏻 Reden dus om hier vaker te bestellen😊
De snelheid die er is als je een…
De snelheid die er is als je een bestelling doet is geweldig, ik had problemen met mijn bestelling maar ëen mail gestuurd en je krijgt gelijk antwoord wat je moet doen. Ik stuurde en film dat mijn product (horloge) het niet doet en binnen een paar dagen kon ik een nieuwe verwachten... Mijn compliment aan shop brand ik blijf klant hoor
Verzonden