- Piattaforma di commercio online
- anche in
- Centro commerciale
- Negozio di abbigliamento
- Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere
- Negozio di scarpe
- Servizio di e-commerce
Shopander – Trusted Online Shopping in Bangladesh. Shopander is an emerging online shopping platform offering a diverse range of products, including beauty and personal care, fashion, baby essentials, home and kitchen items, gadgets, electronic accessories, tools, lifestyle products, and everyday essentials. The platform focuses on making online shopping more convenient by bringing practical, affordable, and trending products together in one place. Products are carefully evaluated, and selected items may be tested and reviewed before being offered to customers, helping shoppers make more informed purchasing decisions. Shopander also provides pre-order options for selected products, giving customers access to a wider range of items that may not always be available in regular inventory. This flexible approach allows the platform to introduce new and unique products while responding to changing customer demand. With a focus on product quality, transparent information, competitive pricing, convenient delivery, and customer support, Shopander is working to build a trusted online shopping experience. Its growing product selection and customer-focused approach aim to make Shopander a reliable destination for shoppers in Bangladesh and beyond. Shopander | more than just shopping...
Gulshan 2, Road 115, Dhaka, Bangladesh, 1212, Dhaka, Bangladesh
- +8801701003988
- info@shopander.com
- shopander.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche