Shop74

Virkelig god service, ringede i går med en hastebestilling og modtager allerede i dag :) Kan kun varmt anbefale dem!

Virkelig god service! Vi var i en situation hvor dem der først skulle leverer skiltet til det sølvbryllup vi skulle til ikke kunne leverer. Vi kontakter shop74 sent mandag eftermiddag, og får skiltet... Leggi di più

Bestilte en pyntet æresport. Den ankom dagen før den skulle bruges og levede fuldt ud op til forventningerne. Eneste minus var, at monteringsvejledningen manglede i kassen - men heldigvis så lå d... Leggi di più

Har bestilt og modtaget skjold til æresport. Det er superflot og lever på alle måder op til mine forventninger. Derudover også stor ros for de instruktions-videoer, med gode fif til montering mv., s... Leggi di più

1. Negozio di articoli per feste

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hos Shop74 bakker vi altid op om en festlig dag. Shop74 vil være kendt for: - Høj troværdighed - Super service - 100% leveringsikkerhed Shop74 leverer vi mange ting til den festlige dag. F.eks. æresporte og skilte/skjold, som kan leveres over hele landet. Vi har nemlig et smart samlesæt, som nemt kan samles. Så er der en festlig lejlighed -så kig forbi Shop74.dk

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Alt forlænge leveringstid.

Alt forlænge leveringstid.
Hvorfor kan man ikke vælge leveringsform og sted, og vælge hvor man kan
afhente pakken ???
NB: Havde det været sendt med GLS, var portoen kun blevet kr. 29,00 og leveret inden for 2-3 arbejdsdage.

6 maggio 2018

Bestilte et hjerte til mine forældres…

Bestilte et hjerte til mine forældres æresport til guldbryllup. Super flot skilt, er meget tilfreds. De havde så glemt at sende de monteringbeslag med, så skiltet kan komme op at hænge. Skrev en mail, og en halv time efter fik jeg svar om at beslagene blev afsendt med det samme. Det er service. Så 5 stjerner til Shop 74.

24 aprile 2018

Shop74 reddede mig!

Jeg tog fejl af dato og bestilte et forkert skilt. Fandt ud af det 3 dage inden. En haste ordre fiksede problemet og jeg havde mit skilt næste morgen. 6/5 stjerner hvis muligt!
Begge skilte var super flotte og fri for fejl (udover den jeg selv havde lavet). Jeg ville kraftigt anbefale shop74!

12 aprile 2018

Utrolig lang ventetid på ordre

4 aprile 2018
Logo di Shop74

Risposta di Shop74

Hej Heidi

Hos Shop74 ved vi, at det er vigtige mærkedage, vi leverer til. Så vi tjekker altid ordrerne, så vi er sikre på, at levere det rigtige til den rigtige tid. I dit tilfælde har vi faktisk valgt at opgradere din ordre, da vi godt kunne se, at det ellers ville gå galt.

Når man bestiller en skilt til en æresport hos Shop74, får man et håndlavet kvalitetsprodukt. Vi laver selv alt fra bunden og selvom vi har et mellemvarelager, så er hver ordre unik (Navne, datoer etc.) Nøglen til at spare omkostninger og dermed kunne sælge til en fornuftig pris, er en effektiv logistik. Hos Shop74 betyder det, at leveringstiden på skilte og æresporte er maks. 12 hverdage.
Skulle man dog have brug for det tilbyder vi faktisk, at man kan tilkøbe hurtigere leveringstid:

8 hverdage: 50,00

3 hverdage 100,00

3. gang på et år.

Har nu bestilt skilte hos jer 3 gange. De er superflotte og der er hyrtig levering. Som regel hurtigere end forventet.
Det bliver endnu mere perfekt hvis hjemmesiden en dag blev så avanceret at man kunne se et visuelt eksempel på det skilt man sidder og designer -med ens egen tekst, farvevalg osv. Men altså igen. Vi har fået flotte skilte leveret hver eneste gang 😊.

18 marzo 2018

Super god oplevelse

Købte et skjold jeg selv designede på deres hjemmeside. Det kom relativt hurtigt og i god kvalitet og præcis som jeg ville have det.
Er meget tilfreds med den service de leverede og vil klart anbefale dem til andre.

18 marzo 2018