Frost-teltet som vi kjøpte så ut akkurat som på bildet. Vi bor i Oslo og ved en feil bestilte jeg teltet uten levering. Da jeg fikk beskjed om at teltet var klart for henting på lageret i Oslo, sendte... Leggi di più

Supre tilbud og godt utvalg, gode merker, veldig rask levering. Favoritt nettbutikken for å handle til mine to gutter på 11,5 og 12,5år. Handler også til mine 4 barnebarn her😁 om noe skal være ett mi... Leggi di più

Kjøpte et par sko til barn som var veldig romslige i størrelsen. Ønsker å returnere disse, men får ingen svar på mine forespørsler etter returlapp. Produktet var bra (kjøpte ett nytt par en str mindr... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento per bambini
  2. Negozio di abbigliamento per neonati
  3. Negozio di mobili per bambini

Shop4kids.no er en norsk nettbutikk basert i Oslo. Vi startet i 2018 med å selge barneklær fra blant annet Disney Frozen, Brannman Sam, Paw Patrol, Lego m.m. Vi utviklet raskt med andre kjente merker innen barneklær fra blant annet Levis, Tommy Hilfiger, Fila, Champion, Ellesse, Svea og G-star m.fl. Vi har stort utvalg av bukser, t skjorter, gensere, hettegensere til barn fra disse merkene. Vi selger klær til både sm.å barn og junior opptil 16 år. I tillegg har vi mye innen møbler og interiør til barnerommet blant annet barnesenger, bord og stoler til barn, oppbevaringskasser/hyller og veggdekor til barnerommet. Vi tilbyr også alt innen pynt til barnebursdag. Hos oss kan du velge mellom mange populære temaer til barnebursdag. Hos oss finner du også en god del babyprodukter og barneleker. Vi har bilstoler, barnevogner, trappegrind, babygym og andre småleker for barn fra kjente merker som Diono, Doona, Tiny Love, Kids Concept, Jupiduu mfl.

3,5

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Dårlig service og umulig å få tak i!

Rask levering, men umulig å få tak i. Har sendt flere mail, uten svar. Ønsker å returnere varen, men har ikke fått tilsendt returlapp eller angreskjema i pakken, og så lenge de ikke svarer på mail får jeg heller ikke tilsendt det. Anbefales ikke!

30 agosto 2022

Varen kom raskt

Varen kom raskt. Men kom ikke med retur seddel. Desverre var vare som ble kjøpt litt for liten, og sendte mail for å få tilsendt en retur seddel. Denne har fortsatt ikke kommet etter 3 dager.

18 giugno 2022
Logo di shop4kids.no

Risposta di shop4kids.no

Hei. Vi sender ikke returseddel med varene. Ser at vi fikk din mail på fredag. Idag, mandag, er den besvart med returseddel. Beklager at det ble noe ventetid på deg på grunn av helgen.

Mvh
Shop4kids.no

Retur

Hei, kjøpte sko og mottok pakken 22.4.2022, skoene var for store. Pakke i retur 23.4.2022 og ba om få refusjon på beløpet. Sende epost til Miinto 10 dager etter retur og nå ligger pakke fra dere på posthuset. Der blir den liggende til den går retur. Vennligst rydd opp i dette

22 maggio 2022
Logo di shop4kids.no

Risposta di shop4kids.no

Hei. Beklager at dette tok tid for din del. Vi hadde ikke fått beskjed via miinto sitt system om returen. Saken måtte dermed løses manuelt med miinto. For at dette ikke skal gjentas er dette tatt opp med miinto.

Mvh
Shop4kids