2,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

2,8

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 1 stelle su 5

Kaffet smakade surt och fick till svar…

Köpte koffeinfritt kaffe som smakade surt och fick till svar att jag skulle skicka in prov vilket jag gjorde. Det tog lång tid innan jag fick svar att kaffet smakade precis som det skulle enligt dom. De skrev även att det är normalt med en sur eftersmak. För mig var det omöjligt att dricka. Trist när producenter inte kan erkänna fel, men det drabbar mest dom själva som tur är. Fick dock kompensation i form av värdecheckar vilket uppskattades.

22 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

I absolutely love this coffee

I absolutely love this coffee - especially when we buy the whole beans and grind them. Since my friend made me one I've switched and now don't buy any others! Love it!

8 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Köpte två paket löfbergs organic som…

Köpte två paket löfbergs organic som båda mjuknat på ett par dagar, pyspunka. Fått veta av någon som jobbar där att det är ett produktionsfel. Ville så klart ha ersättning för dom men se det tyckte inte kundtjänst. Däremot kunde jag skicka in paketen så skulle dom provdricka för att se om det var nåt fel....
Man tror ta mej f-n inte det är sant att ett så stort företag behandlar kunder så! Aldrig mer ett paket därifrån!

7 agosto 2024

SÄMSTA KUNDBEMÖTANDE OCH SÄMSTA KAFFET

SÄMSTA KUNDBEMÖTANDE OCH SÄMSTA KAFFET! REKOMMENDERAR INGEN ATT KÖPA DERAS KAFFE ELLER HA NGT MED DE ATT GÖRA! KÖPTE KOFFEINFRITT SOM SMAKADE BESKT GICK ABSOLUT INTE ATT DRICKA DET. DE BAD MIG ATT SÄNDA TILLBAKS KAFFET TILL DE OCH NÄR DE VÄL FICK DET SÅ SKYLLDE DE ALLT PÅ MIG SOM KUND IST FÖR ATT ACCEPTERA ATT KAFFET SMAKADE ÄCKLIGT! FICK JAG MINA PENGAR TILLBAKS? NEJ! OACCEPTABELT! JAG KOMMER ATT VÄNDA MIG TILL KONSUMENTVERKET OCH SKRIVA OM HUR DE BEHANDLAR SINA KUNDER ÖVERALLT! NI BORDE SKÄMMAS. TJÄNAR MILJONER OCH KAN INTE ENS KOMPENSERA EN KUND SOM INTE ÄR NÖJD! FY! DISGUSTING!

14 maggio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Det tog dom 6 månader att skicka…

Det tog dom 6 månader att skicka ersättningsprodukter och vi fick tjata och skriva mail flera gånger om för att ens få någon respons. När väl produkterna anländer skickas dom till ett utlämningsställe som innebär att det är längre att hämta det där än om vi hämtat varorna direkt från Löfbergs Lila. Det är ständigt kö på detta uthämtningsställe och efter 3:e försöket gav vi upp. Dom får helt enkelt behålla varorna och vi väljer att köpa våra varor någon annanstans i fortsättningen! Aldrig mer Löfbergs Lila!!

3 settembre 2020
Valutata 1 stelle su 5

Har alltid köpt Löfbergs Kaffe men…

Har oftast köpt Löfbergs Lila Kaffe men eftersom de smyghöjde priset genom att göra mindre förpackningar så köper jag numera Arvid Nordquist 500g som jag ångrat att jag inte köpt förut då kaffet är mycket godare i smaken och mildare.

4 febbraio 2020
Valutata 5 stelle su 5

All about the taste

I just love löfbergs lila coffee. They have some really nice dark roasts! I first got to know about Löfsberg when I was an exchange student in Karlstad and now I've been happy to notice that their coffees are sold more and more even in Finland. Keep up the good work!

24 novembre 2016
Valutata 2 stelle su 5

Håller inte

Hade min M3 maskin i nästan 2 år tills jag helt enkelt tröttnade på kaffet. Nyinköpta Nespresso vet vad kunder vill ha och det märks på kvalitén och variationen på kapslarna.

Löfbergs har inte kommit med några nya kaffekapslar på väldigt länge, om det ens kommit några. Mjölkkapslar med mjölkpulver som är onödigt fett är bara onödigt och tråkigt. Ingen känsla alls.
När ska ni bry er lite om era kunder.
Löfbergs kaffekapslar är för budgetdrickaren. Som egentligen inte bryr sig om vad hen dricker sålänge det är kaffe.

13 marzo 2015
Valutata 3 stelle su 5

DYRT

Jag har en kapselmaskin från Löfbergs och man kan ju tro att Löfbergs vill att man ska köpa sina kapslar direkt utav dem. Men med tanke på att de är dyrare än andra ställen på nätet plus tar en onödigt hög fraktkostnad så verkar det inte så.
Vill du t.ex inte köpa mix kapslar, som är ett mindre paket så får du betala 79:- i frakt, plus 29:- om du vill ha faktura

15 luglio 2014
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più