Jeg købte en AGF-mesterskabskop til levering som fars dags gave. Da den ankom, var koppen desværre totalt smadret. Den var kun pakket ind i lidt bobleplast og en plastikpose, hvilket efter min meni... Leggi di più

Super god oplevelse hver gang. Medarbejderne er virkelig kompetente, hjælpsomme og virker som nogen der faktisk ved hvad de snakker om. Man får hurtigt svar på spørgsmål, og servicen er både venlig... Leggi di più

I har travlt okay, men over 4 dages ventetid på et svar om en refunderingssag det too much! I skriver på jeres hjemmeside under 48 timers besvarelse. Og på en automail der blev sendt tilbage står der... Leggi di più

Forståeligt i har travlt, men det her er dårlig service. Bestilte nogle varer den 11/5 som i har ændret leveringstiden på 4 gange og den 19/5 blev pengene trukket og har stadig ikke modtaget mine vare... Leggi di più

1. Negozio di articoli per il calcio

AGF Fanshops officielle Trustpilot. Denne profil vurdere udelukkende AGF Fanshop, med henblik på din oplevelse ved køb af AGF Merchandise, og ikke billetsalget.

2,0

Scarso

TrustScore 2 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 53% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

God service og hurtig levering.

God service og hurtig levering.
Jeg havde spørgsmål ang et produkt og fik hurtigt svar og god service. Bestilte mandag aften og allerede dagen efter til middag kunnr pakken hentes i pakkeshop. Helt perfekt!

27 febbraio 2024
Logo di AGF Fanshop

Risposta di AGF Fanshop

Hej Julie,

Tusind tak, for de meget fine ord!
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores service!

Tak for din bestilling, og vi håber at kunne betjene dig igen i fremtiden!

De bedste hilsner
AGF Fanshop

Penge er hævet to gange

Penge er hævet to gange.
Kundeservice melder ud at penge ikke er hævet to gange, trods jeg dog kan se på min konto at penge er hævet to gange.
Jeg skrev til dem den 15/12 og har først fået svar den 19/12.

19 dicembre 2023

Køb ikke her!

Skandaløst, er det første ord, der falder mig ind, når jeg skal skrive denne anmeldelse....
Bestilte den 2/12-23 en morgenkåbe, som min søn skulle give til sin mor i fødselsdagsgave idag den 14/12-23.

Ja, vi står så stadig uden hans gave til hende!

Har skrevet til Fanshoppen flere gange, og fik her at vide, at de havde travlt og alt disponibelt mandskab på arbejde, men at jeg kunne forvente at de ville sende min ordre afsted i næste uge (denne uge).

Skrev yderligere en mail til marketings direktøren som reelt set ingenting foretog sig, andet end at bekræfte at de havde travlt.

Dog foreslog han, at de kunne sende ordren afsted med DAO, men at han ikke kunne garantere, at den nåede frem, således at min søn havde sin gave klar til hans mors fødselsdag, eller at jeg kunne køre de 30 km ind til Fanshoppen og hente min vare (på hjemmesiden står der, at den kun er tilgængelig online).

Jeg accepterede at få varen sendt med DAO, men står STADIG uden gave - og ej heller en mail, der bekræfter, at ordren er afsendt !

Jeg har selv tidligere arbejdet i en butik, der også havde online handel, og her kunne vi - hvis vi knoklede igennem - afsende 700 ordrer om dagen - og ærligt...så mange ordrer tvivler jeg trods alt på, at Fanshoppen modtager dagligt!?

Jeg er SÅ skuffet over denne oplevelse! Jeg har fulgt AGF igennem tykt og tyndt i mere end 25 år, og så behandler man sine fans/kunder på denne måde!!

Jeg er dybt, dybt rystet og har en søn, der er knust over ikke at have en gave til sin mor på hendes fødselsdag...

Gad vide om den nogensinde kommer?

Mit bedste råd til alle: Hold Jer væk fra Fanshoppen, for det kan godt være, at De Hvi'ii ligger i toppen i Superligaen, men når det kommer til kundeservice og online handel, ligger de i den absolutte bund!!

Føj!

2 dicembre 2023

Ikke afsendt endnu efter 2 uger

Bestilte en del julegaver d. 30 og de er stadig ikke afsendt. Skrev en mail for en uge siden hvor svaret var de havde travlt. Dumt at reklamere med 1-3 dages levering når det ingen gang er afsendt efter 2 uger.

14 dicembre 2023

Ikke styr på deres lager

Efter gennemført køb blev jeg ringet op 3 dage efter at der sørme havde været fejl i deres lagerstyringssystem, så de hjemmebaner trøjer jeg havde købt til halv pris, dem kunne jeg desværre ikke få. Der var tale om sidste års model og de kunne have haft en tilfreds og tilbagevendende kunde hvis man havde sagt, “det er vores fejl, du får selfølgelig denne sæsons udgave i stedet”

23 novembre 2023

Ofte fejl i lagerstatus

Har prøvet flere gange at de ikke har styr på lager status. Varer som står til at være på lager når man bestiller, så går der flere dage - så får man besked om at det ikke er på lager alligevel.
Min søn vandt en trøje i en halvlegskonkurrence, der gik 3 måneder før han kunne få trøjen. AGF fanshop ville ikke sende den, men måtte køre 65km tur/retur for at få den hentet.

23 novembre 2023

Varen udebliver - men de har trukket pengene fra min konto.

Bestilte en trøje 1. November - den 8. November er den stadig ikke afsendt. Skrevet på mail til dem - de siger fejlen ligger hos DAO, men jeg var velkommen til at lave en ny bestilling.
Det kunne jeg da aldrig drømme om.
Så bad jeg dem annullere min ordre, men det kunne de ikke.
Pengene har de trukket fra min konto 6. november.
Her handler jeg ALDRIG mere …

8 novembre 2023