Valutata 5 stelle su 5

Cookies zijn kleine wereld is voorspeld voor Italië is een zonde vanBeste broeder/zuster,​ . Het gebouw is geopend dus u bent meer dan welkom om fysiek aanwezig te zijn bij de Live Str... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super mooie snelle levering van echt top klasse is deze drukke periode binnen 24 uur bij mij thuis . Echt grote klasse kom zeker eens terug bij deze eerlijk firma met echt grote merken in hun... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hier kunnen andere webwinkels nog van leren, voor 22:00 uur besteld is ook echt de volgende dag geleverd. Alle stappen doorloop je snel en zonder problemen, hetzelfde geldt voor retour sturen.

Valutata 5 stelle su 5

Prima ervaring. Bestelling was makkelijk te plaatsen. De rekening was duidelijk. Makkelijk betalen via ideal. Verstuurd via PostNl Ontvangen volgens planning. Dus niets op aan te merken.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento uomo

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Shirts.nl is dé webshop voor shirts. Service, kwaliteit en plezier zijn voor ons het allerbelangrijkst en wij werken dan ook hard om te zorgen dat onze klanten dat ook als dusdanig ervaren. Jullie feedback wordt daarom ook enorm gewaardeerd. Houd ons scherp! Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

4,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Prima

Prima, goede kwaliteit en prijs.

24 novembre 2023

Hoi Richard.

Bedankt dat je ons met vijf sterren hebt beoordeeld!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de prijs kwaliteit verhouding.
Veel plezier gewenst met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer.

Aanrader!

Prima producten, prima prijs, snelle levering.

19 novembre 2023

Hoi Chris,

Super tof dat je ons vijf sterren hebt gegeven!
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent.
Zien we je nog eens terug in één van onze webshops?

Hoi Eric,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review te schrijven, hier zijn we heel blij mee!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
Mocht je een keer toe zijn aan wat nieuws, dan zouden we het leuk vinden je nog eens terug te zien in één van onze webshops!

positief

zeer tevreden snel goedkoop geleverd alleen zou er evt een betere track and trace kunnen komen voor de rest top

1 novembre 2023

Hoi Julian,

We waarderen je beoordeling enorm!
Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over je aankoop en het snelle leveren hiervan.
Jammer dat de track en trace niet helemaal naar wens was. Hiervoor zijn we afhankelijk van PostNL.
Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot de volgende keer!

Top ervaring

Snelle levering.
Er zat een item te weinig in het pakket maar de klantendienst heeft dit super snel opgelost.
Deze klant is alvast héél blij!

27 ottobre 2023

Hoi,

Fijn om te horen dat de klantenservice dit zo snel voor je heeft opgeslost.
We wensen je veel plezier met je bestelling en hopelijk zien we je nog eens terug in één van onze webshops!

Valutata 5 stelle su 5

Zeer leuke website,met veel…

Zeer leuke website,met veel keuzes,democratische prijzen

25 ottobre 2023

Hoi,

Bedankt voor de mooie complimenten en de vijf sterren.
Daar worden we heel blij van.
Zien we je nog eens terug bij één van onze webshops?

Goede kwaliteit kleding

Goede kwaliteit kleding. Snelle levering. Top!!!!!

24 ottobre 2023

Hoi Anja,

Bedankt voor de vijf sterren! Super tof!
We zijn altijd blij met positieve reacties, want als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.
We zien je graag nog eens terug in een van onze webshops!

zeer tevreden

goed en tijdig geleverd, en goede kwaliteit

23 ottobre 2023

Hoi Marc,

Wat gaaf dat je ons met vijf sterren hebt beoordeeld, heel erg bedankt!
Fijn om te horen dat je bestelling zo snel is geleverd en je zo tevreden bent over de kwaliteit hiervan.
Mocht je een keer toe zijn aan wat nieuws, dan zien we je graag terug in één van onze webshops.

Correct en snel.

16 ottobre 2023

Hoi Jan,

Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling. Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent.
Heb je nog tips voor ons om de volgende keer de laatste ster erbij te verdienen?

Zeer snel geleverd

Zondag besteld en maandag geleverd

24 settembre 2023

Hoi Hans,

Bedankt voor je beoordeling op Trustpilot.
Goed om te horen dat je bestelling volgens afspraak is geleverd.
We horen het graag als je nog tips voor ons hebt zodat we je de volgende keer misschien wel 100% tevreden kunnen maken.

De snelle levering.

17 settembre 2023

Hoi Hendrik,

Bedankt voor de vijf sterren. We waarderen je beoordeling enorm!
We doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te maken. Want als jij tevreden bent zijn wij dat ook.
Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer!

Ik ben zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden over de ontvangen Shirts!
....en over de supersnelle aflevering van de artikelen en goede communicatie
👍👊

10 settembre 2023

Hoi Harry,

Bedankt de mooie complimenten en de vijf sterren.
Daar worden we blij van! :)
We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug in één van onze webshops.

Valutata 5 stelle su 5

Fijne t-shirts en een voorspoedige…

Fijne t-shirts en een voorspoedige levering. Volgende keer weer

5 settembre 2023

Hoi,

Super tof dat je ons met vijf sterren hebt beoordeeld!
Goed om te horen dat je de shirts fijn vind en dat de levering voorspoedig ging.
Veel plezier met je bestelling en tot de volgende keer!

Kwaliteit OK

Kwaliteit OK, service ook goed !!!

3 settembre 2023

Hoi Jacobs,

Bedankt dat je ons vijf sterren hebt gegeven op Trustpilot.
Service is voor ons erg belangrijk, we vinden het dan ook fijn om te horen dat je hier zo tevreden over bent!
Hopelijk heb je veel plezier van je bestelling en zien we je nog eens in één van onze webshops.

Fijne webshop

Snel shoppen, snel verstuurd, snel genieten van je aankoop

2 settembre 2023

Hoi John,

Wauw vijf sterren! Bedankt!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop.
We wensen je veel draagplezier en zouden het leuk vinden je nog eens terug te zien in één van onze webshops!

Goede website

Goede website, prima prijs en snel geleverd!

28 agosto 2023

Hoi Sandra,

Super tof om te horen dat je zo tevreden bent!
Zien we je nog eens terug in één van onze webshops?

Valutata 5 stelle su 5

Besteld ondergoed van uitstekende…

Besteld ondergoed van uitstekende kwaliteit. Afhandeling prima.

23 agosto 2023

Hoi,

Super tof dat je ons met vijf sterren hebt beoordeeld!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling.
We zouden het leuk vinden je nog eens terug te zien in één van onze webshops!

Valutata 1 stelle su 5

Retourzending niet kosteloos terwijl de…

Retourzending niet kosteloos terwijl de pasvorm duidelijk afwijkt van mijn andere shirts van zelfde merk/model. Retour procedure is zo uitgebreid dat het bedrijf altijd wel kan wijzen naar uitzondering waardoor retourneren niet kosteloos is. Dit wordt niet duidelijk aangegeven op de site. Meermaals gevraagd om retourlabel, maar zonder resultaat.

22 agosto 2023
Non scritta su invito

Hoi Ted,

Wat vervelend om te horen dat je retourzending niet goed is verlopen. Wij rekenen standaard €3,95 op retourzendingen en dit staat dan ook vermeld op onze retourneer pagina, zie: https://www.shirts.nl/retourneren.

Ik heb geprobeerd je order te zoeken, maar ik zie geen bestelling onder je naam bij ons in het systeem. Zou je ons wellicht willen mailen naar contact@shirts.nl? Dan gaan we het even nakijken.

Renée - Klantenservice shirts.nl

Valutata 4 stelle su 5

dit heb ik al een keer gedaan en dat…

dit heb ik al een keer gedaan en dat lijkt me wel genoeg

16 agosto 2023

Hoi Gerard,

Bedankt voor je mooie 4-sterren beoordeling! Tof dat je hem voor de tweede keer voor ons hebt beoordeeld. Uiteraard zijn we met één beoordeling al erg blij, maar super leuk dat je nogmaals de moeite hebt genomen!

We hopen je nog eens weer te zien bij een van onze shops!

Renée - Klantenservice shirts.nl

Fijne webshop

Ze leveren wat ik bestel. Ik heb al vele malen besteld en tot nu toe ben ik erg tevreden. Ik heb laatst een bestelling retour gestuurd en dat is ook goed gegaan. Je word op de hoogte gehouden en dat is wel fijn.

1 agosto 2023

Hoi Ferry,

Bedankt voor je schrijven van deze mooie review! Hier worden we heel blij van!
Super tof om te horen dat je zo tevreden bent met je bestellingen en dat je vaker bij ons besteld. We hopen dat je dit in de toekomst blijft doen :)

Kaylee - Klantenservice shirts.nl

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più