ShirtbyHand - Netherlands Recensioni

TrustScore 5 su 5

Overschiestraat 65, 1062 XD Amsterdam, Noord-Holland, NL

Valutata 4 stelle su 5

It was an amazing experience, the first order arrived quickly but the shirts were too short, after reporting it in 2 weeks they sent me another 2 shirts with the correct finish, the product is amazing... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik was al bekend met Shirt by hand. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Ik en keer een extra inmeting of aanpassing na een afvalperiode was geen enkel probleem. Goede locatie om Amsterdam om in te m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hele goede service , snelle levering en mooie kwaliteit. De eerste fit was niet helemaal naar m’n zin , ze hebben direct nieuwe laten maken zonder extra kosten

Valutata 5 stelle su 5

Reeds vanaf de begindagen klant bij ShirtbyHand. De eerste jaren voor "nette" overhemden -per eigen ontwerp- voor op kantoor. Sinds kort weer klant, maar nu voor meer casual shirts. Kwaliteit was en... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento uomo
  2. Sarto da uomo
  3. Sarto
  4. Negozio di smoking

Scritti dall'azienda

Jouw overhemd op maat vanaf 69 euro | Online maat bepalen of plan een gratis meetafspraak | 100% tevredenheidsgarantie | Beoordeeld met een 9,6

ShirtbyHand - Making shirts personal

Scritti dall'azienda

100% Perfect Fit Guarantee

Fast delivery and 100% Satisfaction Guaranteed!

Free first class delivery direct to your door and the guarantee that you will be happy with your custom tailored shirt.

Of course we hope you love your shirt after arrival. If you don't, contact us over chat or mail. Just let us know what alterations you would like to make and we will take care of the rest.

• Overschiestraat 65, 1062 XD, Amsterdam, Noord-Holland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

307 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Goede geholpen

Goede geholpen, nieuwe maten in het systeem, en blouse zit weer als gegoten

10 ottobre 2024

Risposta di ShirtbyHand - Netherlands

Goed om te horen dat de nieuwe maten naar wens zijn! Veel draag plezier!

Prachtig overhemd ontvangen

Prachtig overhemd ontvangen, eenvoudig te bestellen met diverse opties voor het ontwerp. Mooie werving en afwerking van het shirt. Enige opmerking is dat de witte knoopjes eerder transparant bleken dan wit..

10 ottobre 2024

Risposta di ShirtbyHand - Netherlands

Hi, We zijn blij om te horen dat het shirt naar wens is. Indien je graag andere kleur knopen wil ontvangen is deze optie mogelijk in onze configuratie! Veel draagplezier!

Valutata 5 stelle su 5

Gemakkelijk communiceren met kantoor…

Gemakkelijk communiceren met kantoor A’dam. Snelle levering. Maatvoering volgende keer nog enigszins aanpassen .

18 luglio 2024

Risposta di ShirtbyHand - Netherlands

Hi Rob, Bedankt voor het achterlaten van deze review! Super om te horen dat alles goed is verlopen. Team ShirtbyHand wenst je veel draagplezier!

Valutata 5 stelle su 5

Hele mooie shirts die goed passen en…

Hele mooie shirts die goed passen en vrij vlot geleverd worden per brievenbuspost.

19 settembre 2024

Risposta di ShirtbyHand - Netherlands

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat de shirts naar goed passen! Heel veel draag plezier toegewenst!

Betrouwbare service

Betrouwbare service

12 settembre 2024

Risposta di ShirtbyHand - Netherlands

Dank voor de review! Erg fijn om dat je de service betrouwbaar ervaart. We wensen je veel draagplezier!

Hele goede service!

Hele goede service!
Al jaren klant en dat blijf ik nog jaren.

1 ottobre 2024
Non scritta su invito

Risposta di ShirtbyHand - Netherlands

Heel erg bedankt voor de loyale feedback. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. We wensen je veel draagplezier!!

Valutata 5 stelle su 5

Alles goed geregeld zoals altijd

Alles goed geregeld zoals altijd. Levering sneller dan verwacht.

5 settembre 2024

Risposta di ShirtbyHand - Netherlands

Dank voor de review. Goed om te horen dat het shirt naar wens zit! Veel draagplezier gewenst.

Super makkelijk shirts bestellen

zodra je eenmaal in het systeem staat, worden je maten opgeslagen en kan je met een paar klikjes een nieuw overhemd bestellen. na 2 weken had ik mijn op maat gemaakt shit alweer binnen!

29 agosto 2024

Risposta di ShirtbyHand - Netherlands

Hi! Dank voor het sturen van de leuke review. We zijn erg blij om te horen dat de shirts naar wens zijn! Veel draagplezier gewenst

Geweldige service en overhemden

Geweldige service, kwaliteit overhemden

29 agosto 2024

Risposta di ShirtbyHand - Netherlands

Hi Alex, Bedankt voor het achterlaten van deze review. Fijn om te horen dat alles naar wens is!

Valutata 5 stelle su 5

Mooi maatwerk van goede kwaliteit

Shirts zijn altijd goed op maat en van de gekozen kwaliteit.
De variatie in stoffen is ruim.
Een update van designs is welkom.

1 agosto 2024

Risposta di ShirtbyHand - Netherlands

Hi Marc, Bedankt voor het achterlaten van deze leuke review! Super leuk om te horen dat alles naar wens is. Heel veel draagplezier gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Zoals altijd weer dik in orde

Ik bestel al jaren bij ShirtbyHand en ook dit keer was alles dik in orde. Het was volgens mij de eerste keer dat de bestelling vertraging opliep en dat werd tijdig gecommuniceerd. De bestelling kwam keurig ingepakt thuis en het product voldeed aan de verwachtingen.

25 luglio 2024

Risposta di ShirtbyHand - Netherlands

Hi, bedankt voor deze positieve feedback. Ontzettend fijn om te horen dat het shirt naar wens is! We wensen je veel draagplezier. Groet, Team ShirtbyHand

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf! Eerste shirt was veel te groot, vervolgens krijg ik een shirt dat beter past maar nog niet goed aansluit. Na een aantal keer het shirt terug gestuurd te hebben is het nog niet naar wens, het geeft geen maatwerk gevoel. Alle aanpassingen werden gedaan op basis van foto's. Nadat ik nog niet tevreden was is er (eindelijk) een nieuwe afspraak gemaakt om mijn maten opnieuw op te meten, maar er kwam zonder bericht gewoon niemand opdagen.

12 agosto 2024
Non scritta su invito

Risposta di ShirtbyHand - Netherlands

Beste Cyrill, bedankt voor het plaatsen van de review. Wij vinden het ontzettend vervelend dat wij deze indruk bij je hadden achtergelaten, nogmaals excuus voor het ongemak. Wij hebben vandaag mail contact gehad over het probleem en wij hopen alsnog samen tot een goede oplossing te komen.
Met vriendelijke groet, ShirtbyHand

Perfect handled service

My 4 shirts came with the wrong size, never happened before. But the Shirtbyhand team handled it professionally. Shipment to return was paid by them and new shirts was ordered for me right away.

11 luglio 2024

Risposta di ShirtbyHand - Netherlands

Hi Casper, Thank you for leaving this review! Good to hear that we helped you the right way. Hope the new shirts are like your wishes!

Goede service,snelle…

Goede service,snelle levering,kwalitatief goede materialen.

11 luglio 2024

Risposta di ShirtbyHand - Netherlands

Hi Guido, Bedankt voor het achterlaten van deze leuke review! Super om te horen dat alles naar wens is! Wij wensen je heel veel draagplezier.

Ik ben super tevreden over Shirts By Hand

Ik ben super tevreden over het resultaat van mijn persoonlijk ontworpen blouses. Maar ik ben vooral gecharmeerd van de professionaliteit van alle medewerkers die ik gesproken heb een die mij hebben geholpen met het aanmeten en adviseren.

Op naar de volgende bestellingen!

4 luglio 2024

Risposta di ShirtbyHand - Netherlands

Hi Menno, Bedankt voor het achterlaten van deze leuke review! Wat een super compliment! Team ShirtbyHand wenst je heel veel draagplezier!

Shirt met uitstekende pasvorm

Na het correct opmeten van mijn maten verscheen 3 weken later het shirt. Het paste perfect en wat ik belangrijk vind: het boord was uitstekend voor het gebruik van stropdas ( prima aansluitend) maar ook met 1 of 2 knoopjes open. Draagt u een horloge? Dan wordt de mouw aan de draagkant 1cm langer. Kortom zeer tevreden.

4 luglio 2024

Risposta di ShirtbyHand - Netherlands

Hi Simon, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze leuke review! Super om te horen dat alles goed is verlopen en dat je blij bent met je shirt! Wij wensen je heel veel draagplezier!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più