Valutata 5 stelle su 5

Vi har använt Shiplink i 10 år nu och har aldrig haft något problem, väldigt hjälpsamma om någon fråga skulle uppstå. Roligt att få uppleva hur Shiplink har utvecklats på denna tiden och nya funktio... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Shiplinks kundtjänst är ett föredöme när det kommer till snabb, personlig och trevlig kundservice. De allra flesta problem som uppstår för oss går blixtsnabbt att få hjälp med i chatten. Andra ärenden... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi skickar ungefär 150 paket per månad genom Shiplink och det funkar väldigt väldigt bra! Det som gör det speciellt bra är att kundtjänsten alltid är tillgängliga och att de själva själva bevakar upph... Leggi di più

1. Servizio di spedizione
  2. Servizi per le imprese
  3. Servizio di corriere
  4. Servizio di consegna
  5. Fornitore di soluzioni per l'e-commerce
  6. Ditta di spedizioni

Scritti dall'azienda

Shiplink är fraktplattformen som automatiskt förenklar och sparar pengar för företag. Mindre manuellt arbete, bättre flöde och full kontroll över varje sändning.

4,5

1 stella

Ha risposto al 40% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har använt Shiplink i 10 år.

Roligt att få uppleva hur Shiplink har utvecklats på denna tiden och nya funktioner har byggts på, men en sak är fortfarande samma och det är hur otroligt snabbt det går att boka en frakt jämfört med att gå in på fraktbolagens egna sidor.

14 aprile 2026

Risposta di Shiplink

Stort tack Roger för att ni varit med oss i hela 10 år, det betyder mycket att höra.

Extra kul att du lyfter både utvecklingen över tid och att bokningsflödet fortfarande är lika snabbt och smidigt. Det är precis så vi vill att det ska kännas, oavsett hur mycket vi bygger på.

Och skönt att höra att det fungerat problemfritt längs vägen, samtidigt som vår kundservice finns där när det behövs.

Tack igen för förtroendet!

Valutata 5 stelle su 5

Rekommenderar Shiplink för smidig frakt!

Vi har använt Shiplink många gången och det fungerar klockrent. Smidigt och snabbt att beställa frakter och väldigt bra kundtjänst. Vi har inget att klaga på

30 marzo 2026

Tack Johanna!

Härligt att höra att det fungerar så smidigt och att allt flyter på som det ska. Precis så vi vill att det ska kännas när man bokar sina frakter.

Extra kul att du lyfter vår kundservice också, det är något vi lägger mycket fokus på.

Stort tack för att ni använder Shiplink!

Smidigt och enkelt

Shiplink har en enkel och snabb hemsida, bra alternativ för att skicka och även ta emot paket. Mycket bra kundtjänst som gärna visar och informerar samt bra priser. Jag ser inga brister alls.

11 marzo 2026

Tack Alexander!

Kul att höra att du upplever Shiplink som smidigt och enkelt att använda. Det är precis så vi vill att det ska kännas, en snabb plattform, bra fraktalternativ och ett team som finns där när man behöver hjälp.

Stort tack också för de fina orden om vår kundservice.

Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra service och väldigt trevlig…

Mycket bra service och väldigt trevlig personal.

23 febbraio 2026

Hej Dragan,
Stort tack för ditt omdöme! Kul att höra att du upplever både servicen och bemötandet som bra. Det betyder mycket för oss.

Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något framöver. /Gabriel på Shiplink

Bara bäst!

Smidig och effektiv sätt att boka transport, bästa priser och alltid supertrevliga!

19 febbraio 2026

Risposta di Shiplink

Stort tack för de orden, Benoit!

Vad roligt att du upplever tjänsten som både smidig och effektiv, det är precis så vi vill att fraktbokning ska kännas. Att du dessutom lyfter priserna och vårt bemötande betyder mycket för oss.

Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela med dig. Önskar dig en riktigt bra fredag och en stark avslutning på veckan! /Gabriel på Shiplink

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt smidig och effektiv…

Väldigt smidig och effektiv fraktportal! Använder den i jobbet varje dag och det underlättar för all typ av frakthantering. Kan varmt rekommendera Shiplink.

19 febbraio 2026

Hej Anders,

Riktigt kul att höra att du använder Shiplink dagligen och att portalen faktiskt underlättar i arbetet. Det är precis den effekten vi vill skapa för företag som hanterar frakt löpande. Tack för din varma rekommendation.

Önskar dig en trevlig helg!

Valutata 5 stelle su 5

Lättvindig och okomplicerad sida att…

Lättvindig och okomplicerad sida att boka på. enkelt att ringa till er om det behövs. DHL och deras chaufförer som hämtar upp vårt gods hos oss är vi väldigt nöjda med.

15 febbraio 2026

Hej Janne,

Skönt att höra att bokningen känns lättvindig och okomplicerad och att det är enkelt att nå oss när det behövs. Extra roligt att ni är nöjda med DHL och chaufförerna som hämtar hos er, det samarbetet är viktigt för att helheten ska fungera. Tack för att du delar med dig.

Önskar dig en fin vecka

Great costumer service!

Väldigt hjälpsam personal. Mycket trevliga och enkla att samarbeta med. Utöver detta har de även väldigt bra priser. Kan varmt rekomendera!

10 febbraio 2026

Hej Johannes,

Det gör mig verkligen glada att läsa detta. Att du upplever vår kundservice som hjälpsam och enkel att samarbeta med betyder mycket! Extra kul att du även uppskattar våra priser. Stort tack för din varma rekommendation.

Önskar dig en trevlig vecka

Trevlig och hjälpsam kundservice

Hemsidan är enkel att använda, de erbjuder bra lösningar till rimliga priser och kundservicen är toppen, hjälpsamma och trevliga.

28 gennaio 2026

Hej Caroline,

Det märks att du använder tjänsten i vardagen, och det är riktigt roligt att läsa. Att hemsidan känns enkel, lösningarna rimliga och att vår kundservice upplevs som både hjälpsam och trevlig är precis den helheten vi strävar efter. Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Smidigt och mycket hjälpsamma

Smidigt och mycket hjälpsamma, speciellt vid frakt utomlands och hjälpen med tulldeklaration.

22 gennaio 2026

Hej Erik,

Härligt att höra att det fungerar smidigt för dig, särskilt vid frakter utomlands. Att hjälpen med tulldeklaration upplevs som tydlig och att vår kundservice är hjälpsam betyder mycket för oss, just där vet vi att det annars lätt kan bli krångligt. Tack för att du delar med dig.

Valutata 4 stelle su 5

Bra sida och priser på frakter

Bra sida och priser på frakter. Supporten är även snabb med svar.

27 gennaio 2026

Hej André,

Kul att höra att både portalen och fraktpriserna fungerar bra för dig. Att vår kundservice dessutom är snabb med svar är precis så vi vill att upplevelsen ska vara. Tack för att du tog dig tid att dela med dig och tveka inte att höra av dig om det är något vi kan göra för att nå upp till 5 stjänorn nästa gång.

Valutata 4 stelle su 5

Lätt att boka och bra kundtjänst

Lätt att boka och hämtningen brukar funka.
Om inte så får man alltid snabbt kontakt med dem och snabb åtgärd.

27 gennaio 2026

Risposta di Shiplink

Skönt att höra att bokningen är enkel och att hämtningarna flyter på som de ska. Och när något väl avviker är det extra viktigt att vår kundservice är lätt att nå och agerar snabbt, så det är riktigt bra feedback att få. Tack för att du delar med dig av din upplevelse och säg gärna till om det är något du saknar eller kan bli bättre så att vi når upp till 5 stjänorn nästa gång.

Supernöjda!

Vi har använt Shiplink i några månader och tycker det funkar kanoners! Integration till Shopify, Fråga pris, välja olika speditörer... Allt funkar klockrent. Men bäst av allt är deras support! Alltid supertrevliga och svarar snabbt. 5/5

23 gennaio 2026

Risposta di Shiplink

Det är riktigt kul att läsa hur ni använder Shiplink i vardagen och att både integrationen till Shopify, Fråga pris och valet av speditörer fungerar klockrent för er. Att vår kundservice dessutom är det som sticker ut allra mest gör oss extra glada. Tack för ett toppenomdöme och full pott.

Önskar er en fin vecka

Valutata 1 stelle su 5

Beställde 2 stycken ljus den 4/1 2026…

Beställde 2 stycken ljus den 4/1 2026 som fortfarande inte har anlänt. Har varit i kontakt med varuhuset jag beställde ifrån som flera ggr mejlat er men inte fått något svar. Som tur är är det ett seriöst företag som hjälpt mig att få mina varor till skillnad från er. Så fruktansvärt oseriöst att först inte kunna leverera varorna och sen inte ens svara på mejl......SKÄRPNING!!!🤬😡😠

12 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Bra och tydlig hemsida för att lägga…

Bra och tydlig hemsida för att lägga fraktbeställningar. Snabb upphämtning, aldrig några krångel med leveranserna, tror att priserna är något längre än andra men inte säker. Överlag är jag mycket nöjd. Johan Ekhagen, Primaform Produktion AB

4 dicembre 2025

Hej Johan,

Tack för ditt ärliga och fina omdöme! Kul att höra att du upplever hemsidan som tydlig, upphämtningen som snabb och leveranserna som problemfria. Vi uppskattar också din reflektion kring priserna och tar med oss all feedback i vårt fortsatta arbete. Härligt att du överlag är mycket nöjd.

Önskar dig God Jul och Gott Nytt År

Valutata 5 stelle su 5

Mycket hjälpsam kundtjänst som alltid…

Mycket hjälpsam kundtjänst som alltid är trevlig att ha att göra med. Tjänsterna är mycket enkla och smidiga att använda, vilket gör hela upplevelsen väldigt positiv. Jag är mycket nöjd!

9 dicembre 2025

Hej Anders,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattar vår kundservice och att tjänsten känns enkel och smidig att använda. Precis den upplevelsen vill vi leverera varje gång.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb hämtning och trevliga chaufförer

4 dicembre 2025

Hej Birgitta,

Tack för ditt fina omdöme! Så roligt att höra att hämtningen gick snabbt och att chaufförerna gav ett trevligt bemötande. Det betyder mycket för oss att du är nöjd med upplevelsen.

Valutata 4 stelle su 5

Enkel och smidig hemsida och service

Enkel och smidig hemsida och service. Kanske lite ointuitivt att lära sig hur detaljerna av vissa sändningar fungerar, speciellt när det gäller dokument som kan behövas för sändningar utanför EU, men inget som kundsupporten inte gladeligen och effektivt hjälpt till med.
Mycket nöjd!

9 dicembre 2025

Hej Mathias,

Tack för ditt fina och genomtänkta omdöme! Härligt att höra att du uppskattar enkelheten i hemsidan och vår kundservice. Vi förstår att det ibland kan vara lite klurigt med dokument utanför EU, och det gläder oss att kundservice kunnat hjälpa dig snabbt och smidigt.

/Gabriel på Shiplink

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più