Shawarma Grill House Recensioni 130

TrustScore 2 su 5

1,8

Det kan godt være de har ligget her siden 1980 men det betyder ikke at de kan leve op til det, mega tør kød. Da jeg bestilte sad kebab manden og kiggede ned i hans telefon, og der var så meget stress... Leggi di più

Da vi bestilte maden, havde de glemt dele af bestillingen, som vi da måtte genbestille og som tog meget lang tid at få leveret. Desuden var bordene og gulvet meget beskidt. Maden var en skuffelse,... Leggi di più

0 stjerner hvis muligt Anden gang jeg prøver det ville lige give det en chance til, det var det dummeste valg jeg har taget i mit liv, endnu dårligere end mit sidste besøg, man får maden 10 seku... Leggi di più

Det kan egentlig siges ret kort: Hvis man ikke betegner denne shawarma som den bedste i landet (med forbehold for, at der er steder, jeg ikke har været), så er man sådan set blottet for valide smagslø... Leggi di più

1,8

Scarso

TrustScore 2 su 5

En fornøjelse!

Stamkunde, i alt den tid jeg har spist i Shawarma Grill House har det være en fornøjelse , dejlig mad, god service og ikke mindst en dejlig atmosfære inde i resturanten. Kan helt klart anbefales

3 agosto 2022

Var engang et sted jeg ofte kom

Var engang et sted jeg ofte kom, men det er slut nu… De seneste år har kvaliteten af maden og servicen af kunderne været kraftigt nedadgående, men nu er bunden desværre nået…!
Fik smidt maden på bordet af sur medarbejder…! Denne medarbejder var tydeligt irriteret på alle han skulle betjene.
Ventede over 30 min på maden. Fik først mad som var til et andet bord og da vores mad endelig kom var det ikke det vi havde bestilt. Maden var kold, brødet tørt (Ligesom det kedelige pitabrød fra Netto). Kødet var tørt og smagte surt. Næsten ingen dressing. Chilien var i en beskidt skål med beskidt ske, hvilket matchede resten af standarten… :-(

19 luglio 2022

Tørt kød der smager surt samt et…

Tørt kød der smager surt samt et pitabrød der har fået for lang tid. Betjeningen er ikke eksisterende og serviceniveauet er nærmest 0. Det var før i tiden et godt sted med god mad og godt personale. Personalet er uhøflig og minder om en flok kamelryttere der er havnet et forkert sted

12 giugno 2022

Meget dårlig oplevelse

En durum der kunne svare til hundefoder. Ekstremt dårlig og ubehøvlet service. Ikke kun over for mig men også andre kunder i butikken.

4 giugno 2022

Som dum jyde

Som dum jyde, tager man den første og "Bedste" på vejen. Men sjældent har jeg fået så ringe kebab. Hvor svært er det at sørge for at varme brødet og lave det selv istedet for at købe det billigste fra Netto. Come on, det kan umuligt være det bedste i kbh. Tørt koldt brød, og ligegyldigt kød, til en for høj pris. Det er uhørt dårligt, både service og mad, kommer aldrig igen

16 maggio 2022

Mega dårlig oplevelse!!

Mega dårlig oplevelse!!
Når man lige havde forventet en lækker saftig shawarma, så blev man da ihverfald skuffet. Min veninde og jeg havde bestil en menu, service var okay, medarbejderne virker meget stresset. Men nok med det, vi ventede bare på vores bestilling. Da vi så kiggede på den var vores pomfritter og shawarma mast sammen i en lille bakke, så ikke appetitligt ud! Men vi tænkte at det ikke ville gøre så meget - hvis det altså smagte godt. Det gjorde det ihverfald ikke, slet ikke de 98,- værd for en menu med meget en lille sodavand (0,25 L). Det var dyrt og dårligt. Kødet var vildt tørt, brødet er noget man kan købe i supermarkedet, slet ikke godt. Kan slet ikke anbefales!!!

11 maggio 2022

Kødet er slet ikke som førhen...

Kødet er slet ikke som førhen , det tørt , pita brødene er kedelige og selve sandwichen koster vanvittige 55 kr , for det makværk , dertil er de indvandrere derinde møg arrogante og står og spiller smarte og giver dårlig service , ... Engang et fantastisk sted men ...... Det var dengang

15 aprile 2022

Hvor skal man begynde? 😂😂😂

Hvor skal man begynde? 😂😂😂

Et pitabrød koster 54 kr.
Lad os sige at tingene bare spiller med hjemmelavet brød, lækkert saftigt kød, lidt humus og chili og måske en hjemmelavet dressing. Jamen så ville det jo godt kunne forsvares ik, men det her🤣🤦🏼‍♂️

Brødet er bare et af de små færdige fra supermarkedet, kødet er det mest intetsigende jeg har oplevet. Det smager let surt og er FULDSTÆNDIG tørt. Dressingen smagsløs. Min kammerat bad om at få chili i sine pitabrød, det fik han ikke.
Deres falafel smagte ikke af noget overhovedet. Alt var undersaltet.

Vi er tre, der skal have mad. Fyren bag disken tager imod bestilling fra én af os, hvorefter han bare sætter sig og begynder at spise.. Jeg gør opmærksom på, at vi er to mere, der gerne vil bestille. Han kommer op og tager imod resten af bestillingerne, hvorpå vi får at vide, at vi bliver nødt til at få vores mad som take away, da de snart lukker.
Kl. er 21.20 og de lukker kl. 22 🙃👀

Hele oplevelsen var bare… mystisk 🤓

Jeg giver normalt ikke dårlige reviews, for jeg vil ikke skade folks forretning, men der var ikke nogen af os, som færdiggjorde vores pitaer. Det på trods af, at vi havde været fysisk aktive kort forinden, og alle var sultne!

Vi fik os dog et godt grin over hvor vildt det er, at det kan lade sig gøre at drive et sted, der laver mad af så ringe kvalitet til så høje priser.

Find et andet sted at støtte 💯🤙

9 aprile 2022

🥵 Surt, tørt, dyrt

🥵

Sur, tør, smagløs shawarma
Beder om chili, får intet i
Smagløs falafel med ingen krydderier i, smager af luft
Pitabrød, der er købepitabrød fra rema1000 (5 pitabrød for en flad 5’er) og IKKE hjemmelavet
Dyrt, over 50 kr for et pitabrød m. sharwarma
Ekstremt små pitabrød…

En KÆMPE SKUFFELSE ‼️

9 aprile 2022

Lækker god mad

Lækker god mad - God Service - Altid smilende venlige medarbejder - Hurtig god betjening. Stor anbefaling smagen af den ægte shawama!

24 gennaio 2022

HYGIEJNE HVAD DET!!!

HYGIEJNE HVAD DET!!!

Tror i skal slå op i en leksikon om hvad hygiejne betyder og hvad det vil sige at servere mad med bakterier og beskidte ulækre hænder med nikotin og mund bakterier.. FØJ FØJ OG FØJ, alle er velkommen til at se hvad de gøre til daglig uforskammet, lige på den anden side altså overfor butikken har de en bænk hvor de på skift tager ud og ryger, kommer ind og arbejder lige efter uden hånd vask eller anden form for beskyttelse.. 🤢🤮

Vi venter i 20 min. De råber og skriger af hinanden som tosset har ikke styr på noget som helst af bestillinger, et stridspunkt taler de hårdt til en kunde, fordi de ikke selv har styr på bestillingerne opdager de.. heldigvis han smiler bare, nok fordi han er mere moden og ondt af de 5 ansatte der kun larmer og nærmest skriger når de skal kommuniker og ingen smil eller høflighed ved betjening.. om jeg skulle dø af sult vil jeg ikke spise i sådan en beskidt gade butik der fyldt med folk der selv intet ved hvad de laver eller har styr på hygiejne eller betjening. Så vi gik heldigvis uden at bestille..😏🤨🤢🤮🥵

5 agosto 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito