ShareWine Recensioni 62

TrustScore 4 su 5

4,2

So far sold only 1 bottle. Keep rejected that i am listing way too high prices when i do take the average in wine searcher, i just sent them one of the examples, lets see what answer i will receive in... Leggi di più

Lækker UI gør det nemt og hurtigt at oprette sine auktionsvine samt track salgene og kommunikere med køberne via platformen. Logiske e-mail alerts hjælper dig også i en travl hverdag med at holde styr... Leggi di più

1. Enoteca
  2. Servizi di aste online

Med ShareWine kan du købe eller sælge de vine, som kan gøre de små øjeblikke i livet ekstraordinære. ShareWine kan du bruge til at finde inspiration til dit næste vinkøb eller fortælle dine vinvenner om dine bedste vinoplevelser.

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Super fed markedsplads!

Super fed markedsplads! Jeg har efterhånden handlet en del vin, både køb og salg. Rigtig godt udvalg af vine fra de billigere til de helt dyre og sjældne vine. Den endelige prissætning for køb/salg er altid fair idet markedspladsen har tilpas mange brugere/bydere. Salgsgebyret på 6% er dermed også rimeligt når den rigtige pris opnås. Betalingssystemet fungerer upåklageligt med afregning via app’en inklusiv integreret fragt funktion. Teamet bag er super imødekommende og har tilmed hjulpet med at sende nogle af mine solgte vine til udlandet. Alt i alt en 5-stjernet anbefaling herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

12 novembre 2022

Her kan du roligt handle

Her kan du roligt handle. Har været bruger siden de startede for nogle år siden og har ingen dårlige oplevelser at anmelde. Supporten er lette at få fat på og hurtige til at reagere.

9 novembre 2022

Holder hvad de lover

Man kan tydeligt mærke, at det er ejere der går meget op i vin og har en kæmpe viden om hvad der røre sig. De arbejder hårdt for at give brugerne den bedste oplevelse og for at optimere sitet. Det er meget værdsat når man en sjælden gang i mellem løber ind i en besværlig køber eller sælger.

7 novembre 2022

Har handlet en del gange privat til…

Har handlet en del gange privat til privat. Meget spændende udvalg, men senest er købergebyret af flere omgange steget for vildt. Indledningsvis var det kun sælger der betalte. Juli 0%, september steget først til 3,5% og i november over 7%.
Det er naturligvis en forretning, men ro på

5 novembre 2022

Risposta di ShareWine

Tak for din respons Marck, det er super du tager dig tid til det.

Der ligger dog en misforståelse bag noget af det. Vi indførte købergebyr i Juli måned, for at kunne opretholde den gode service vi ønsker at levere.
Når man køber fra private koster det 3,5% og hvis købet er fra ShareWines egne annoncer, koster det 7,5%. Det står også tydeligt inden man byder på en annonce, hvad det specifikke gebyr er. Det har ikke ændret sig.
Vi søger at gøre det markant billigere end andre steder hvor man ofte betaler over 20-25% for både køber og sælger.

Mikkel, ShareWine

Hands-down the best wine-auction site!

ShareWine is hands-down the best wine-auction site. Great overview, intuitive interface, palpable pricing and (the lowest) fees. Expedition and shipping is fast and efficient even coming from private sellers, and SW's process ensure smooth payment where seller is certain to get his money and buyer can be fully confident that he gets the bottle he ordered, before payment is released to seller.
Absolutely my favorite go-to site for wine-auctions.

8 settembre 2022

Er jeg den eneste der ikke kan få deres…

Er jeg den eneste der ikke kan få deres hjemmeside indlæst/ kan komme ind på siden, og kan heller ikke få åbnet deres app.. 😳😢

Det fungere fint nu, alt godt ☺️

18 maggio 2022

Kære Markus,
Vi havde desværre lige lidt tid i aftes hvor systemerne haltede bagefter. Vi må tilstå at selvom vi havde opgraderet hele vores platform, så kom der så meget trafik i kølvandet på den fantastiske DR udsendelse, at der var et lille hik. Vi håber at du vil prøve ShareWine igen og finder nogle fantastiske vine at købe eller sælge.

Mikkel, ShareWine

Fungerer udmærket

Jeg har benyttet Sharevine et par gange i forbindelse med salg. Det har fungeret udemærket, men der er ikke meget budaktivitet, selv på topvine.

26 gennaio 2021

Risposta di ShareWine

Tak for din feedback Bruno, vi er rigtigt glade for at høre det.
Flotte vine du har solgt og nogle fine priser du fik for dem :)

Mikkel
ShareWine

Har gjort flere gode køb

Har gjort flere gode køb, og man kan ofte finde en god perle til en fin pris. Havde en oplevelse hvor vinen havde fået prop. Da vinen var solgt af Sharewine selv, tilbød de at fratrække beløbet på det næste køb jeg gjorde i stedet, hvilket de i realiteten ikke havde behøvet; så god service, og tommelfingeren opad.

3 giugno 2020