Shadespace Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,2

Kvaliteten af brillerne, jeg modtog, var ekstremt ringe: De sad komplet skævt på ansigtet, og de føltes billige i materialet, modsat nogle andre, jeg købte fra at andet mærke - endda til en billigere... Leggi di più

Du bestiller Shadespace leverer 😎 Easy peasy, nem bestilling og meget hurtig levering 👍🏻 Super fede skibriller, der ikke dugger og passer til ALLE hjelme Mega fedt! Ikke noget med at købe, pa... Leggi di più

Jeg have nogle få spørgsmål omkring rabatkoder og fri fragt. Der gik ikke mere end 5 minutter, før de havde svaret tilbage på den Instagram besked jeg sendte! Utrolig god kundeservice der blandt an... Leggi di più

Jeg modtog min bestilling lyn hurtigt. Da der var et lille problem med brillen kontaktede jeg kundeservice. De var supersøde, forstående og besvarede mine beskeder inden for et par timer. Vi fandt en... Leggi di più

1. Negozio di occhiali da sole

SHADESPACE is a danish brand, run by two brothers. We offer, stylish, durable and unique sunglass/ski-googles for everyone - at a fair price. We offer fast dilivery, safe checkout and pack all orders in sustainable materials. Thank you for visiting our Trustpilot.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Leveringen var fin

Leveringen var fin, men solbrillerne var skæve da jeg modtog dem

11 luglio 2023
Logo di Shadespace

Risposta di Shadespace

Hej Mads, vi er kede af dine solbriller var skæve. Det var også derfor vi tilbød dig et nyt par gratis.

Vi vil fortsat gerne i kontakt med dig, så henvend dig venligst til os.

Great service

Great service, my glasses broke for some unknown reason, and i got 2 back instead of one. And excellent customer service and fast communication

16 luglio 2023

Super lækre og fede solbriller

Super lækre og fede solbriller, selvom de er billige er de bestemt ikke dårlig kvalitet!

Jeg bruger dem dagligt både til dagligdagsbrug og når jeg cykler (cykelrytter).

Kan helt klart anbefales til festival også! Ægte hurtigbriller!

16 luglio 2023

So good!

Great delivery time and the quality is fantastic. I’m very satisfied with my experience

10 luglio 2023

Forkerte par

Jeg fik nogle helt andre solbriller end jeg havde bestilt og så skriver jeg til dem, og så vil de have jeg skal bruge penge på at sende retur, før jeg kan få det jeg har bestilt.

1 luglio 2023

Mega lækre solbriller

Mega lækre solbriller, utrolig hurtig levering, fantastisk service, mega lækkert brilleetui.

Kan varmt anbefales😍

Ikke sidste gang jeg handler hos jer!!

5 luglio 2023

Lækre solbriller til ferie/festival

Lækre solbriller til ferien!
Jeg bestilte 2 par solbriller, til min ferie og de var virkelig fede til billige penge kan klart anbefales! Rigtig god og hurtig service modtog brillerne indenfor få dage, jeg er fuldt ud tilfreds.

12 giugno 2023