1,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Deze site moet een samenwerking zijn van de firma's. De foto's zijn van het net geplukt en de antwoorden die je krijgt zijn AI gegenereerd

Valse profielen aanbieden. Gewoon een lot verkopen waar geen prijs op kan vallen. Wie zal het gebruiken als er zoveel legitieme diensten zoals FlingAF.com
zijn? Alles gaat mis want de dames die zich aan bieden of door jullie(Sex-Chatten) zijn dames uit het buitenland.tenminste de fotos van ze. ik kan niet begrijpen dat jullie dit wettelijk mogen doen .
Dus eigenlijk kunnen we jullie aanklagen en veeel geld terug eisen. Er zijn altijd maasen in de wetgeving om je doel te bereiken. Gaat t is proberen bij jullie . Want jullie zijn oplichters en al jaren actief.

18 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ja ik ging zo chatten ik dacht was een…

Ja ik ging zo chatten ik dacht was een vrouw toch, ze zei ze was baddie en toen opeens we gaan zo daten toch en dikke man komt zo aan lopen en ik denk van ainaaa aint now way dat die man die deim was en hij trekt opeens zn broek naar beneden en laat zn dollo zien dus ik begin te rennen toch en ik word bang en hij haalt me in en probeert mijn broek naar beneden te trekken en dan vecht ik terug toch en hij pakt wapen dus ik pak mijn lightsaber en slize die n word toch, hij gaat zo dood en dan ren ik want zo'n oude dame had popo gebeld dan word ik later zo aangehouden dus ik vecht zo tegen 40 popo en word later opgepakt door ultra popo en moet in gevangnis helaas, niet gebruiken kaka app veel problemen veroorzaakt

10 febbraio 2026

1000 procent fake

1000 procent fake, ze gebruiken foto van instagram influencers, zo okk 1 van lara××××× niet aan toegeven. Haar echte naam is lizzie grey en ze staat op instagram. Site is alleen bedoeld om je geld aftepakken.

5 novembre 2025

100% fake

100% fake! Verschillende malen met meerdere dames afgesproken. Ook de "normaal" ogende. Geen van de dates is doorgegaan; last minute cancellation of gewoon niet op komen dagen en smoes achteraf. Is maar 1 doel: zo veel mogelijk credits laten aanschaffen en geen dates. Wanneer je voorwaarden leest (moeilijk te vinden) staat dit er letterlijk in!

5 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Deze site is pure oplichting

Deze site is pure oplichting. De berichten of contacten verdwijnen na 1 minuut; Je weet dus niet meer naar wie of wat je hebt gestuurd. Als je een antwoord wil lezen, moet je eerst terug zelf reageren: Dus uw antwoord komt zeker niet overeen met uw contact zijn/haar antwoord. OK, De contacten zijn fictief en het vragen en antwoorden zijn een spel. Maar blijf wel eerlijk !

13 marzo 2025

Heel erg nep allemaal

Heel erg nep allemaal. Grappig dat meeste mensen die zogenaamd op de site zitten rond de buurt van Haarlemmermeer komen. Ik heb tot nu toe 1 afspraak er van uitgehaald (misschien net geluk), maar voor de rest allemaal nep profielen. Als je foto kopieert en in Google onder afbeeldingen zet, krijg je meestal een site waar deze foto ook staat. Meestal buitenlandse porno sites. Vind het jammer dat er zulke sites bestaan, en het allemaal doen om snel geld te genereren.

8 marzo 2025

nep en nog eens nep

ik kan uit vele ervaringen halen dat zowel deze als vele andere sites nep zijn. ik heb voor het doorzoeken 3 accounts gebruikt op de zelfde (dame). mijn accounts hadden 3 verschillende thuis steden en ze woont heel toevallig in alle 3 steden.
bij deze geef geen geld uit en zoek echte sites.
ik ga niet sites opnoemen want dan heb ik het gedaan.
wees oplettend op alle info die je in de site drukt

24 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Iid een dikke nepsite gelukkig maar 20…

Iid een dikke nepsite gelukkig maar 20 eu aan uitgegeven was gelukkig ingecalculeerd omdat ik al het idee had maar iid email adressen telefoon nummer komen zogenaamt niet door een grote oplichting shit betaal er geen geld aan je hebt er niks aan en daar komt bij eerdere berichten en dus ook fotos van de fictieve pesoon verdwijnt naar mate je verre typt

23 settembre 2024
Valutata 2 stelle su 5

Een fraaie site om te chatten, maar…

Een fraaie site om te chatten over seks. Afspraak maken lukt ook makkelijk. Echter is er altijd wel een smoes waarom het niet doorgaat. -Niet reageren op een laatste bericht, -gewoon ontkennen dat er een afspraak is gemaakt, -niet komen, -technische problemen bij de site en ga zo maar door

31 luglio 2024

nepsite

ik zit er al een paar jaar maar nog nooit een date eruit gehaald. is idd alleen chatten.
1 grote nep site met volgens mij alleen maar nepprofielen.

21 luglio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Dit is je reinste oplichterij mensen

Dit is je reinste oplichterij mensen! De meiden zijn stuk voor stuk fictieve mensen! Net zoals dat altijd het geval is! Maak maar een screenshot van een willekeurige foto van een dame.. vergroot je m ff, dan op tineye.com uploaden en je zult zien dat die foto op veel meer sites wordt gebruikt! Daarnaast gaf jk me email door aan zo'n meid en binnen no time werd dat stulje tekst uit de chat gewist! Dat willen ze natuurlijk niet he! Ze willen je graag zo lang mogelijk aan het lijntje houden. Neppe zooi

18 febbraio 2024
Valutata 1 stelle su 5

De site is één grote scam!

De site is één grote scam!! Profielen die opeens van 4 KM afstand naar 5791 KM afstand gaan. En je krijgt geen enkele afspraak geregeld. Ook als je het wil verplaatsen naar andere programma's willen ze liever daar nog blijven... steek er geen geld in!!!!

6 gennaio 2024

Oplichters!

Al de vrouwelijk accounts zijn FAKE al de foto's zijn van buitenlandse site gehaald.
Om dit te verbergen moet je betalen om de foto's te bekijken.
Ik kan met 100% zekerheid zeggen SCAM site.
Dus betaal hier niks er komen nooit afspraken.
De Profielen zijn NEP!

18 luglio 2023
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più