SEV Plantenbakken Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ik had twee mooie witte plantenbakken besteld bij Sef Plantenbakken en ik moet zeggen, ze staan er behoorlijk verdacht goed bij. De bakken zijn mooi, strak en van goede kwaliteit. Ze geven mijn... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer mooie plantenbakken die een eyecatcher zijn geworden in onze tuin. De bestelling liep vlot en de 2 personen die kwamen leveren waren ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Alles was stevig verpakt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn erg tevreden over SEV Plantenbakken. Het contact via WhatsApp en e-mail verliep snel en prettig, waardoor we direct goed werden geholpen. De service was uitstekend en de plantenbakken zijn va... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Vlotte levering. Plantenbakken zijn van stevig. Degelijke kwaliteit. Wij hebben met wieltjes gekozen. De bakken staan op kunstgras en volledig gevuld blijkt het toch niet evident om ze te verplaatsen.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Giardino

Scritti dall'azienda

SEV plantenbakken zijn plantenbakken van Nederlandse bodem. Voor mensen door mensen, elke plantenbak is een ambachtsproduct. Van de grondstof tot aan de SEV plantenbak wordt deze volledig met de hand geproduceerd. Bij SEV plantenbakken werken mensen met passie, toewijding en één oog voor detail. Dit samen zorgt ervoor dat SEV plantenbakken de verwachting van onze klanten overtreffen. Bij SEV plantenbakken staan daadkracht en transparantie hoog in het vaandel. SEV plantenbakken gaat verder waar andere stoppen, actief meedenken, helpen waar nodig en samen met de klant tot een oplossing komen. Geen berg te hoog voor SEV plantenbakken. Dit zorgt ervoor dat elke (toekomstige) klant een tevreden klant wordt.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

672 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

208 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jos K

Wij zijn naar showroom geweest om de plantenbakken te bekijken, waren mee verkocht daar bak van 4 meter lang en 40 hoog meteen besteld ook nog 3 kleine besteld.
Bezorging is super en personen geven ook uitleg hoe we er mee om moeten gaan.
Zeker een aanrader.

14 marzo 2026

Super!!!!!

Wij zijn ontzettend blij met de bloembakken van SEV inmiddels hebben wij de 6e deze week bezorgd gekregen. Na een foutje door mij in de bestelling werd dit zelfs op zondag nog gecorrigeerd door hun. Bij levering hebben ze de bloembak op de plek gezet waar deze komt te staan aangezien het een hele grote bak is. Ik zou daarom ook iedereen SEV aanraden voor een prachtige bloembak, geweldige service, duidelijk contact wanneer er wordt geleverd. Wat wil je nog meer 😁

12 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede ervaring met SEV…

Zeer goede ervaring met SEV plantenbakken! Plantenbak van goede kwaliteit. Maakt onze tuin helemaal af. Wij hebben de kleur beige gekozen (aanrader). Werd netjes na 10 werkdagen geleverd.

12 marzo 2026

Complimenten

Wij zijn bij Sten op het bedrijf geweest om bloembakken te bestellen. Gezellig gesprek en goed advies voor de bakken die wij wilde hebben.
De aflevering aan huis was super.
Het schoonmaakmiddel waren ze vergeten maar 2 dagen later kregen we het per pakketpost. Dank je wel Sten. Onze bakken zijn een aanwinst voor onze tuin.

4 marzo 2026

Superservice!

Superservice!

Zeer mooie kwalitatieve plantenbak geleverd. Contact via Whatsapp verliep snel en soepel.

Zeer tevreden! Bedankt!

26 febbraio 2026

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring. Bestel proces ging soepel. Erg responsief en meedenkend.
Uiteindelijk drie mooie bakken besteld. Twee van 350 x 60 x 60 en een va. 120 x 120 x 30.
Bezorging ging ook vlekkeloos. Fijne aardige mensen en alles gewoon netjes op tijd.
Grote aanrader dus.

25 febbraio 2026

Prima service

Prima service, prachtige bakken en doen wat ze zeggen. En daarbij uiterst prettig en correcte medewerkers.

13 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Super blij met de plantenbakken

Super blij met de plantenbakken! Goede communicatie over levering en bezorging was ook top! Fijn om nog extra informatie te krijgen over het gebruik van de bakken. Ik raad het iedereen aan!

24 febbraio 2026

Wat een prachtige bloembak

Wat een prachtige bloembak! Geleverd door eigen mensen, heel vriendelijk.
De bak is ingepakt zodanig dat er geen beschadiging kan plaatsvinden. Ondertussen is deze bloembak al helemaal gevuld, klaar om alles te laten groeien tegen de lente. Helemaal blij ermee!

12 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte ervaring met het bedrijf…

Zeer slechte ervaring met het bedrijf SEV.
Ruim tweeënhalve week geleden heb ik telefonisch contact gehad om onze bestelling te annuleren en ons geld terug te krijgen. Tot op de dag van vandaag hebben wij geen enkele euro terugontvangen.

Dit is ronduit onacceptabel en voelt als het aan het lijntje houden van klanten. Afspraken worden niet nagekomen en van een fatsoenlijk terugbetalingsbeleid lijkt geen sprake te zijn. Denk heel goed na voordat je hier iets bestelt, want je kunt fluiten naar je geld of er eindeloos op wachten.

22 dicembre 2025
Logo di SEV Plantenbakken

Risposta di SEV Plantenbakken

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Het klopt dat de terugbetaling langer op zich heeft laten wachten dan gewenst, en daarvoor bieden wij onze oprechte excuses aan. Dat is uiteraard niet hoe wij dit zelf ook hadden gehoopt of gewild.

De betaling is destijds via iDEAL voldaan en moest om die reden ook via iDEAL worden teruggeboekt. Helaas heeft dit proces, buiten onze directe invloed om, meer tijd in beslag genomen dan normaal. Inmiddels is het volledige bedrag netjes terugbetaald en staat dit ook daadwerkelijk op uw rekening.

Wij begrijpen dat wachten op een terugbetaling vervelend is en nemen deze feedback dan ook serieus om onze processen verder te verbeteren.

Nogmaals dank voor uw bericht en fijn dat de terugbetaling inmiddels correct is afgerond.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più