SEV Plantenbakken Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn erg tevreden over SEV Plantenbakken. Het contact via WhatsApp en e-mail verliep snel en prettig, waardoor we direct goed werden geholpen. De service was uitstekend en de plantenbakken zijn va... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een zeer prettige ervaring gehad tijdens zowel de oriëntatie, het aankoopproces als de levering. In de showroom in Den Bosch zijn we vriendelijk geholpen en uitstekend geadviseerd door... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Vlotte levering. Plantenbakken zijn van stevig. Degelijke kwaliteit. Wij hebben met wieltjes gekozen. De bakken staan op kunstgras en volledig gevuld blijkt het toch niet evident om ze te verplaatsen.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Erg behulpzaam en snelle reactie bij vragen. Hierdoor konden we onze bestelling snel afronden. Netjes afgeleverd met zorg en erg vriendelijke bezorgers. Ze vroegen waar de bak neergezet moest worden... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Giardino

Scritti dall'azienda

SEV plantenbakken zijn plantenbakken van Nederlandse bodem. Voor mensen door mensen, elke plantenbak is een ambachtsproduct. Van de grondstof tot aan de SEV plantenbak wordt deze volledig met de hand geproduceerd. Bij SEV plantenbakken werken mensen met passie, toewijding en één oog voor detail. Dit samen zorgt ervoor dat SEV plantenbakken de verwachting van onze klanten overtreffen. Bij SEV plantenbakken staan daadkracht en transparantie hoog in het vaandel. SEV plantenbakken gaat verder waar andere stoppen, actief meedenken, helpen waar nodig en samen met de klant tot een oplossing komen. Geen berg te hoog voor SEV plantenbakken. Dit zorgt ervoor dat elke (toekomstige) klant een tevreden klant wordt.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

669 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

206 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

2 Witte bloembakken 80x80x50cm…

Makkelijk online 2 witte 80x80x50cm plantenbakken besteld. Goede communicatie via de mail bij vragen.
Geleverd binnen de afleverdatum volgens de site.
Super blij met het resultaat in de tuin. Hele mooie plantenbakken.
Beveel dit bedrijf zeker aan bij bekenden.

Klasse!

Duidelijke en snelle communicatie. Super fijn en snel kunnen schakelen via whatsapp. Een dag later al vriendelijk bezorgd op exact de doorgegeven tijd! Al met al klasse werk!

1 maggio 2026

Enorm goed geholpen

We zijn zonder afspraak binnen komen vallen. Zeer gastvrij ontvangen en goed geadviseerd. Een mooie plantenbak gekocht voor op onze oprit in de tuin. Snel gemaakt en gebracht. Klasse service en topkwaliteit.

1 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden en goede service

Hele goede service en duidelijke communicatie mbt de levering en levertijd.
De plantenbak is van hele goede kwaliteit en is echt prachtig in de tuin.
Ik zou sevplantenbakken zeker aan raden en hier nogmaals bestellen.

7 aprile 2026

Goede en duidelijke communicatie

Goede en duidelijke communicatie. 3 bakken besteld 1 maand van te voren datum afgesproken en alles werd netjes op de afgesproken dag bezorg en ook qua tijdsbestek klopte het. 2 Nette heren hebben de baken door de woning in de tuin gezet waarvan 1 bak van 3 meter lang. Helemaal TOP!! Bakken zijn perfect!!

14 aprile 2026

Top service

Top service! Al twee keer een bestelling geplaatst en beide keren zeer tevreden over de service. Goed bereikbaar via whatsapp en denken met je mee. Top!

Heel erg blij

Wij zijn heel erg blij met de prachtige plantenbakken van Sev in de kleur kwartsgrijs. Ze maken onze tuin helemaal af! De service is ook echt top: je krijgt snel reactie.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service! Bij vragen een snelle en nette reactie. Ook de bestelde plantenbakken zijn zeer fraai!

22 aprile 2026

Een 10

Aardige mensen goede service en snel maatwerk keurig geleverd een 10 klant is blij en tevreden zou sev zeker aanbevelen prijs ook prima

Erg tevreden

Vandaag zijn onze plantenbakken geleverd.
Ze zien er erg mooi uit en de communicatie was ook goed.
Dit gaat onze nieuwe tuin helemaal afmaken!

Een aanrader

Erg blij met onze nieuwe witte plantenbak (250x50x50). De bak is van goede kwaliteit en de levering met bodem was precies zoals verwacht. De klantenservice was bovendien uitstekend: vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader!

Valutata 5 stelle su 5

We hebben in ons vorige huis ook 2…

We hebben in ons vorige huis ook 2 prachtig grote plantenbakken gekocht.
Nu op onze nieuwe bestemming ook 1, met de bedoeling er op termijn nog 2 te bestellen.
De bakken zijn mooi, in verschillende kleuren beschikbaar en heel stevig.
Aanrader!!

20 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

SEV plantenbakken: een aanwinst voor mijn tuin

Ik heb twee plantenbakken besteld. Ze waren op voorraad volgens de website en zouden binnen 1.5 tot 2 weken worden geleverd. Na twee weken had ik helaas nog niets gehoord over de levering. Toen ik een mail stuurde, kreeg ik al snel een reactie wanneer ik de plantenbakken kon verwachten. Via whatsapp zijn er de dag van tevoren duidelijke afspraken gemaakt over de tijd van levering etc. Keurig op tijd zijn de plantenbakken geleverd en ook nog geplaatst op de plek die ik wilde in de tuin.

De plantenbakken zelf zijn echt een eyecatcher in de tuin. Ze zien er letterlijk exact zo uit als op de foto's van de website. Ook qua maten klopt het. Dus letterlijk what you see is what you get. Ik ben voor de versie met wielen eronder gegaan. De bakken zijn hierdoor heel goed eenvoudig verplaatsbaar. Ik ben heel blij met mijn aankoop.

9 aprile 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più