I ordered a green ruck sack on February 19 and paid extra for expedited delivery. As of March 12, I still have not received my order, and my holiday is coming up in April. Despite emailing the co... Leggi di più

1,4

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Scam on so many levels stay away

Despite emailing the company multiple times this week, I’ve received no response. I’ve also spoken to my bank, which informed me that I can initiate a chargeback next week due to the lack of communication and fulfillment of my order.

I am incredibly frustrated with the level of service I have received. I had hoped for a timely resolution, but the company’s lack of response has left me feeling ignored and disappointed and I so wanted it but again i’ve spoke to both postal companies Evir and Yugg email them and I’ve been informed that the Chinese buy label every get the parcel from Chinese company and we put the label on. They’ve got the label but no parcel so another scam company.

19 febbraio 2026

Do not order from this company

Do not order from this company! I received the wrong dress after months of waiting. I’ve received no response to my email. The dress I received is low quality and not close to what I ordered.

3 novembre 2025

Omg… ITS A SCAM…

Omg… ITS A SCAM…. I bought a dress that looks lovely on the website and received something worst than made on china rag. I’m FURIOUS and appalled. Will contact the BBB and try to get my money back and shut it down!!!

7 agosto 2025

Bestilte 2 par bukser til datteren min…

Bestilte 2 par bukser til datteren min i midten av juni. I dag fikk vi melding fra posten at pakken var levert i postkassen. Spent sjekker jeg postkassen og der ligger det en liten pakke. Innholdet i pakken var et sett øreplugger i skumgummi! Sendt rett fra Kina. Mail er sendt men tviler på noe svar.

2 luglio 2024

En svindler,

En svindler,
Pas på i må ikke handle med dem de sender ikke varen.
Be careful with the website they are cheating and will not send you any.

11 febbraio 2024

Manglende levering

Købt bukser 2/2-24 stadig ikke leveret og de er ikke til at komme i kontakt med
Tror jeg er blevet svindlet, som alle andre her på trustpilot har skrevet, hvor var jeg dum ikke at checke trustpilot

22 febbraio 2024

Desværre er jeg også blevet taget på…

Desværre er jeg også blevet taget på sengen, eller ved r.... Bestilte en jakke, har stadig ikke set den. Pengene er trukket for over to mdr. siden og jeg har sendt en million mails. De første mails svarede de på og undskyldte med black Friday, jul og bl.a. bl.a. Håber de får en over nakken.

17 febbraio 2024

Bestilte tre kjoler d

Bestilte tre kjoler d. 19/4 og de trak pengene med fet samme. Når man skriver til dem får man bare et auto svar. Det samme firma hedder også fredfyldt shop og fasion shop. SVINDLERE ER HVAD DE ER

19 aprile 2023

Jeg bestilte mine sko d

Jeg bestilte mine sko d. 6 februar 2023
SP Serene shop har trukket beløbet samme dag skoene skulle være leveret ca 6 marts (21 arbejdsdage)
vi har nu den 14 aprils og stadig ingen sko, der står trackingen at den er leveret 24 marts med succes på adressen , måske den russiske adresse på boxberry courier . trods flere henvendelser får man kun et autogenereret svar som man ikke kan bruge til en pind.
hvis ikke Serene shop går konkurs må man håbe at der ikke er nogle der handler der igen .simpelthen den dårligste service jeg nogensinde har oplevet desværre kan man ikke give dem minus strjerner

14 aprile 2023

Jeg har ligesom andre herinde bestilt…

Jeg har ligesom andre herinde bestilt “ortopædiske” lædersko.
Jeg bestilte 2. Februar og pengene blev trukket 7.Februar.
I dag er det d.12 APRIL, intet hørt og trackingnummeret virker ikke.
Jeg har nu krævet mine penge retur men vil blive meget overrasket hvis jeg ser den.

12 aprile 2023

Det er et fupforetagende

Det er et fupforetagende. Jeg har bestilt et par støvler for en måned siden. De har trukket penge for to par støvler, men jeg har intet modtaget. og de reagerer ikke på henvendelser, med andet end et standardsvar om at de har travlt. Hvor kan man klage over den slags.

Birgitte Simonsen

13 marzo 2023

Ligesom så mange andre blev jeg også…

Ligesom så mange andre blev jeg også snydt. Jeg købte et par sko et nummer større end jeg plejer, men stadig alt for lille. Skoene havde super fine anmeldelser skulle være ortopædisk og rigtig gode for fødderne, ryg, knæ m.m. Jeg tænkte det prøver jeg men ak nej ingen dæmpning i sålen dårlig kvalitet virker som en fake vare og kommer direkte fra Hongkong så lige til at smide ud. Har prøvet at kontakte Serene shop men ingen respons overhovedet. Så til alle jer derude så lad være med at handle her, en dyb skuffet sønderjyde øv øv.

4 marzo 2023

Uha uha 😤

Ja - man behøver vel ikke at tilføje flere dårligdomme om de mange køb hos Serene.
Håber ikke flere bliver snydt som jeg og andre🤬

3 marzo 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito