Senorita Fashion Recensioni 65

TrustScore 1.5 su 5

1,7

Valutata 1 stelle su 5

Absaloutly terrible the quality. The pictures are nothing like the real product. Don't make the mistake of buying them you will regret it. Their costumer support does not work, they wont reply back to... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Slechte service! Ik had al meerdere keren met plezier broeken gekocht in de winkel. Afgelopen donderdag heb ik weer broeken gekocht, helaas heb ik deze niet van te voren grondig onderzocht op gaatje... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb 2 maanden geleden een rok gekocht. Vanwege het slechte weer niet eerder dan vorige week kunnen dragen. Dus daarna voor het eerst echt gewassen. Binnenstebuiten en heel voorzichtig gewass... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Kon niets vinden qua contact. Meerdere keren een nummer gebeld en werd niet opgenomen. Terugsturen kost me ruim 8 euro. Hele slechte service.

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

SLECHT

11 aprile 2021

Beste Tessa,

Bedankt voor je review. Uit je bericht kan ik opmaken dat je in contact met ons wilt komen. Op ons website onder contact pagina vind je uitgebreid informatie hoe je ons kan bereiken. Je kan ons ook via social media, via de website chat en via de mail bereiken. Helaas zie ik nergens een communicatie terug vanuit jouw naar ons.

Kosten voor het retour sturen van artikelen zijn altijd voor de rekening van de klant zoals in de voorwaarden vermeld. Wellicht bevalt het product toch niet waardoor je deze retour wilt sturen. Echter moet dit wel binnen 14 dagen na ontvangst van bestelling kenbaar gemaakt worden aan ons.

Een van onze collega's neemt zsm contact met je op om samen je probleem op te lossen.

Valutata 4 stelle su 5

Ik heb een verkeerd pak gekregen echter is dit netjes en snel opgelost. Ze waren goed te bereiken en personeel is behulpzaam.

21 marzo 2021

Hoi Senorita!

Bedankt voor jouw review. Het is zeker niet de bedoeling om verkeerde artikelen af te leveren. We doen dan graag ook alles eraan om dit weer goed te maken. We wensen jou heelveel draagplezier en tot gauw op Senoritafashion.nl.

Goeie service!

14 marzo 2021

Hoi Gabriella,

Bedankt voor jouw review. Wij wensen jou heelveel draagplezier en tot gauw op Senoritafashion.nl.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering , super broeken....zitten als gegoten!

10 marzo 2021

Hoi Leandra,

Bedankt voor jouw leuke review. We wensen jou heelveel draagplezier en tot gauw op Senoritafashion.nl.

Valutata 2 stelle su 5

Bestelling gedaan bij deze site voor…

Bestelling gedaan bij deze site voor een trui die ik online zag, en verder andere dingen erbij besteld om zo niet verzendkosten te hoeven betalen. Kreeg de bestelling binnen en de trui zat er niet bij in, er is me netjes een mail gestuurd met dat bericht en of ik een te goed bij wilde of m'n geld terug. Hartstikke goede service dacht ik, tot ik de rest bekeek.. Een andere broek als welke ik besteld had, en een shirtje met allemaal make up erin.. Gereageerd op hun mail dat ik graag m'n geld terug wilde voor dat shirt wat miste, en hoe ik de rest kon oplossen. Niet netjes, enige waar ik nog een ster voor geef is de snelle levering. Ik hoop snel een. Reactie te krijgen van ze hoe nu oplossen..

7 marzo 2021

Beste Wendy,

Bedankt voor u genomen tijd voor het schrijven van de feedback.

Wij vinden het ontzettend vervelend dat dit heeft mogen gebeuren. U geeft aan een email te hebben verzonden echter hebben wij deze niet ontvangen. Wij verzoeken u een mail te sturen naar Shop@Senoritafashion.nl. Broek welke u heeft ontvangen is de opvolger van de bestelde broek. U geef aan een shirt te hebben ontvangen, Maar wij zien geen shirt op uw bestelling staan. Graag ontvangen wij ook foto's van de shirt.

Klantenservice

Top services

Er was een klein foutje gemaakt, maar dankzij door hun klantgerichtheid en top services was het binnen no time opgelost!! Hun bereikbaarheid is ook super, via de email en telefoon

12 febbraio 2021

Hoi Farida!

Leuke betaalbare klesing

Erg behulpzame werknemers en leuke kleding die betaalbaar is.

10 febbraio 2021

Hoi Nicky,

Superfijn bedrijf

Superfijn hoe ze hier met de klanten omgaan. Ze houden je goed op de hoogte.

4 febbraio 2021

Hoi Alisjha,

Bedankt voor jouw leuke review. Wij wensen jou heelveel draagplezier en tot gauw op Senoritafashion.nl.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben heel goed geholpen via de chat…

Ik ben heel goed geholpen via de chat met informatie over de maat van de kleding en de volgende dag werd het netjes gebracht.👍

3 febbraio 2021

Hoi IIS,

Super!

Supersnelle reactie op berichtje, goede service en snel geleverd, top!

27 gennaio 2021

Hoi Ilse,

snelle levering

snelle levering, duidelijke website

25 gennaio 2021

Hoi Marjolijne,

Valutata 5 stelle su 5

Wat een vriendelijk top bedrijf

Wat een vriendelijk top bedrijf! Ik had een vraag en werdt direct gebeld en goed geholpen , bestelling werdt persoonlijk gebracht en de retour persoonlijk gehaald. Echt een top bedrijf, zeker aanrader!!

23 gennaio 2021

Hoi Joelle,

Valutata 4 stelle su 5

Leuke kleding

Leuke kleding, snelle bezorging en leuke prijzen!

22 gennaio 2021

Hoi Suzanne,

Valutata 5 stelle su 5

Smiddags besteld en s avonds al…

Smiddags besteld en s avonds al gebracht. Echt super. Was er heel blij mee.

19 gennaio 2021

Risposta di Senorita Fashion

Bedankt voor je aankoop en deze mooie review Kim. We zien je graag snel weer terug!

Senorita Fashion Team

18 gennaio 2021

Risposta di Senorita Fashion

Bedankt voor je aankoop en deze mooie review Estelle. We zien je graag snel weer terug!

Senorita Fashion Team

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più