Købt virkelig god rollator der. Fået den leveret hjemme med venlig instruktion. Haft brug for hjælp til et par småreperationer - som også er blevet udført i mit hjem; igen med hurtigt besøg. Er super-... Leggi di più

Afprøvning af el-scootere i Egå, hvor der var al den tid vi ønskede, til at prøve flere modeller, forklare alt og der var ingen dumme spørgsmål. Mulighed for at leje en scooter til en meget rimelig p... Leggi di più

Usædvanlig god og meget venlig service. Du får lov til at prøve de forskellige hjælpemidler med god vejledning. Er der røget en skrue, stokholder mm. så bliver det ordnet på stedet. Vi giver en varm a... Leggi di più

Varen er højere end beskrevet på siden, hvilket er et problem for mig da det var meningen at når den ikke var i brug skulle den skubbes under sengen. Men ellers så modtog jeg varen hurtigt og den f... Leggi di più

1. Fornitore di ausili per la mobilità
  2. Fornitore di attrezzature per disabili
  3. Rivenditore di scooter
  4. Negozio

Senior World vil gerne skabe en bedre hverdag for dig. Det sker gennem produkter/hjælpemidler, som kan gøre din hverdag som senior nemmere og tryggere. Som senior begynder mange simple ting at blive svære, og det er træls at skulle bede om hjælp til alt. Men med de rette hjælpemidler, så kan kan man klare sig selv og det er meget tilfredsstillende. Senior World ser det som sin fornemmeste opgave at få seniorer mest muligt selvhjulpne, fordi det giver rigtig meget livskvalitet for den enkelte. Men vi tror også på vigtigheden af bevægelse hos Senior World. Kroppen er skal holdes igang og bruges hverdag, hvis man vil have mest mulig bevægelsesfrihed. Derfor levere vi også træningsudstyr udvalgt specielt til seniorer.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ikke så tilfreds at man ikke selv kan…

Ikke så tilfreds at man ikke selv kan bestemme hvem der levere jeg måtte hente pakken 8 km from hvor jeg bor

15 febbraio 2025

Hej Steen
Jeg er ked af, at det ikke lykkes med levering af pakken sendt med GLS.
Det er selvfølgelig tåbeligt at GLS køre pakkes så langt væk, når du har en pakkeshop inden for 1,5 km.
Vi bruger kun GLS, fordi det er der vi kan få den billigste fragtpris.

Du havde bestilt hjemme levering. Vi havde i en mail spurgt dig om pakken måtte stilles, så du var sikker på at få den. Vi spurgte fordi produktet signalerede, at du ikke var så godt gående og måske ikke så hurtig til at åbne døren.
Da vi ikke høre fra dig, sender vi pakken og fortæller dig samtidig, at den vil blive leveret dagen efter.
Vi beklager, at GLS ikke finder dig hjemme og vælger at køre pakken så langt væk fra dig, det er desværre ude af vores hænder. Beklager.

Mvh Jens - Senior World

Har oplevet fantastisk service og…

Har oplevet fantastisk service og imødekommenhed.
Vores problem blev løst, så vi kan kun anbefale seniorworld.

23 gennaio 2025

Hej Inger
Det var en fornøjelse at møde dig.
Sammen kan vi hjælpe hinanden videre.

Personlig betjening

16 gennaio 2025

Hej
Tak for anbefalingen.

Vare Info Passer Ikke

Men ellers så modtog jeg varen hurtigt og den fungere stadig som forventet.

25 novembre 2024

Hej Søren
Tak for din anmeldelse.
Vi har kontrolmålt Reebok stepbænken og den er de 15 cm. som vi og Reebok også oplyser i laveste højde, så hvis din stepbænk er højere, så må der være fejl på din stepbænk også bytter vi den selvfølgelig om.
Mvh Jens - Senior World

God og informativ betjening.

God og informativ betjening.
Gav sig god tid mht betjening af hjælpemidlet.
Alt i alt en fin oplevelse.

20 settembre 2024

Hej Knud
Dejligt at du er tilfreds med vores betjening.

Hej Bente
Det var en skam at produktet ikke passene til dit behov. Det er ellers et produkt som vi sælger mange og som folk sætter stor pris på.
Godt at vi har fået det retur og du har fået dine penge retur. Vi har uddybet beskrivelsen på nettet, for at sikre at andre ikke kommer i samme situation som dig.

Flot personlig service og rådgivning

Flot personlig service og rådgivning
Kan kun give mine bedste anbefalinger.

2 settembre 2024

Hej Carla
Tak for anbefalingen.
Inden længe løber du rundt i hele byen.

Nem og hurtig ekspedition

Nem og hurtig ekspedition
Købte en træningsmåtte tyk blå 1,4 cm - virkelig god kvalitet!

26 giugno 2024

Hej Mette
Dejligt at du kan lide vores træningsmåtte.
Rigtig god træningslyst.