SENG Danmark Recensioni 3.803

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

De var meget imødekommendede hos SENG, og jeg fik med det samme den hjælp jeg havde brug for. Og de var meget hjælpsomme med at finde de rette madrasser som passede til mit og min mands behov. Det e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

havde en god oplevelse i butikken med god rådgivning fra sælgeren. der var lidt problemer med leveringen, men det blev hurtigt fikset og de sender en ny madrass da min desværre var blevet beskidt på... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Verdens bedste kundeservice ! (Køge afdeligen)Sema`s er bare så sød og den bedste til at vejlede dig i dit rigtige sengevalg Vi har ad flere omgange købt en ny seng, og hver gang henvender vi os t... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Vi har besøgt SENG Lyngby 2 weekender i træk. Den ene weekend fik vi en god snak med Carsten. Weekenden efter lige så god rådgivning fra Bjørn. God tid til at besvare spørgsmål og rådgive. Glæder os n... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di letti
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di lenzuola
  5. Negozio di materassi

Scritti dall'azienda

SengeSpecialisten hedder nu SENG. Men vi er stadig specialister. Vi er stadig specialister i at finde den rigtige seng til dig. Ligesom vi altid har været det. Vi sætter en ære i at give vores kunder individuel og uvildig rådgivning omkring deres seng. Det er trods alt hjemmets vigtigste møbel, og det betyder alt for din samlede livskvalitet. Det er med andre ord, kun vores navn vi ændrer. Alt andet er som hidtil. Heller ikke kunder som før har købt skal bekymre sig. Vores selskab forbliver det samme, og alle garantier fra tidligere, er fortsat gældende. Oplever du problemer med et produkt du har købt i SengeSpecialisten, skal du blot henvende dig i en af vores SENG butikker eller via vores kundeservice her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen i SENG.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Der var utrolig god service i butikken

Der var utrolig god service i butikken.
Ekspedienten lod mig ikke nøjes med at accepterer den første jeg synes godt om, og det betød også at jeg endte med at få en seng, der nok var bedre.
Ekspedienten havde stor viden om hvad hun skulle være opmærksom på, omkring mine rygproblemer, og brugte dette til at finde den seng der passede bedst til mig.
Alt i alt var betjeningen i butikken meget effektiv og behagelig, og jeg følte ikke at jeg blev prakket noget overflødigt på.
Det er selvfølgelig træls, at der er de der 6-8 ugers leveringstid. Men det havde jeg læst på forhånd på hjemmesiden. Men i betragtningen af, at man får en god og fornuftig madras man sover godt på, så er det ventetiden værd.
De bruger RTC til at leverer sengene. De unge mænd derfra var effektive og høflige.

27 febbraio 2026

Kære Eva,

Tusind tak for din meget grundige anmeldelse og for de 5 stjerner! ⭐️

Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede så god service i butikken. Vi bestræber os altid på at tage os god tid til at finde den helt rigtige seng til den enkelte kunde, og derfor er det dejligt at høre, at vores ekspedient hjalp dig med at afprøve flere muligheder, så du endte med en seng, der passer endnu bedre til dig – især med hensyn til dine rygproblemer.

Vi er også glade for, at du oplevede rådgivningen som både kompetent, effektiv og behagelig, uden at føle at der blev solgt noget unødvendigt. Det betyder meget for os.

Tak også for din forståelse omkring leveringstiden. Da mange af vores senge produceres efter bestilling, kan der være lidt ventetid – men vi er glade for at høre, at du synes, kvaliteten og søvnen er ventetiden værd.

Endelig er det dejligt at høre, at leveringen fra RTC også forløb godt, og at vores leveringsfolk var både effektive og høflige.

Vi håber, du får rigtig mange gode nætters søvn i din nye seng.

Valutata 5 stelle su 5

Alt gik hurtigt og tilmed var…

Alt gik hurtigt og tilmed var chaufføren uhyre hjælpsom.

29 dicembre 2025

Kære Jens,

Det glæder os at høre, at alt gik hurtigt og nemt, og at du oplevede en rigtig god service ved leveringen. Vi er især glade for at høre, at chaufføren var så hjælpsom – det giver vi selvfølgelig videre.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb, og at du får mange gode nætters søvn.

Valutata 1 stelle su 5

5 senge til levering ved vores…

5 senge til levering ved vores sommerhus. Da vi købte fik vi at vide ved sælger Allan i Kolding at der bare skulle skrues ben på sengene når de blev leveret. Hvad vi fik var 10 rammer, 10 topmadrasser 20 ben og en chauffør der bemærkede han aldrig havde leveret så stor en ordre med så mange dele. Værsgo saml selv. Ved opkald til butikken blev der tilmed grinet da vi pointerede det kæmpe arbejde med at samle senge som vi ikke havde regnet med . Ved så stort et køb havde vi Forventet en MEGET bedre / kompetent service.
Ros til den flinke chauffør fra Vejle

6 marzo 2026
Non scritta su invito

Kære Tenna,

Hermed besked fra butikken:

"Først og fremmest vil jeg gerne beklage, hvis du har fået den opfattelse, at jeg grinede af situationen, da du ringede. Det var bestemt ikke min hensigt, og jeg er ked af, hvis det blev opfattet sådan.

Jeg vil også gerne beklage, hvis den rådgivning I fik i forbindelse med købet, ikke har været tydelig eller korrekt i forhold til, hvad leveringen indebar. Det er selvfølgelig vigtigt for os, at forventningerne til både levering og montering er klare, så I ikke står med en større opgave end forventet.

Vi sætter stor pris på jeres feedback, da det hjælper os med at blive bedre. Og tak for de pæne ord til chaufføren – dem sørger vi for at give videre."

Kære Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐️

Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse i butikken, og at du var tilfreds med både service og omgivelser.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at vi får fornøjelsen af at hjælpe dig igen en anden gang.

Rigtig god service.

27 febbraio 2026

Kære Allan,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐️

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet en rigtig god service hos os. Det betyder meget for os at give vores kunder en god oplevelse.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb, og vi står selvfølgelig klar, hvis du får brug for hjælp en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Super god service varen leveret efter…

Super god service varen leveret efter aftale

Kære Ali,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐️

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at varen blev leveret som aftalt. God service og pålidelig levering er noget, vi lægger stor vægt på.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb, og vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Fin service

Fin service, god til at rådgive.

26 febbraio 2026

Kære Helge,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! ⭐
Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede både god service og god rådgivning. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Du er altid velkommen igen!

Kære Dorthe,

usind tak for din 5-stjernede anmeldelse! ⭐
Vi er glade for at høre, at du oplevede fin rådgivning, og at leveringen endda kom før tid. Det sætter vi stor pris på, at du deler.

Du er altid meget velkommen igen!

Kære Carsten,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! ⭐
Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede en god og professionel betjening. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig godt taget hånd om.

Du er altid velkommen igen – vi glæder os til at hjælpe dig næste gang!

Professionel og behagelig oplevelse

Det var en virkelig professionel behandling jeg fik. Der blev lyttet til behovet og resultatet er købet af en fantastisk skøn seng. Så foruden den hyggelige og ordentlige behandling i butikken, så vil jeg til hver en tid anbefale at kigge ind hos SENG. Der bliver man mødt af det venligste personale og så er kvaliteten i top.

Kære Julie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de 5 stjerner! ⭐

Vi er meget glade for at høre, at du havde en professionel og behagelig oplevelse hos os, og at du følte dig lyttet til i forhold til dine behov. Det betyder rigtig meget for os, at både rådgivningen, stemningen i butikken og kvaliteten af vores senge lever op til forventningerne.

Stort tillykke med din nye seng – vi håber, du får rigtig mange gode nætters søvn i den. Og tusind tak for din anbefaling, det sætter vi stor pris på!

Du er altid meget velkommen forbi igen.

Super tilfreds

Rigtig god proces
Dygtige folk i butikken i Holstebro

Kære Anders,

Super tilfreds
Rigtig god proces
Dygtige folk i butikken i Holstebro

God information

God information. Godt og gedigent produkt. Fik min rullemadras som lovet, selv fragt leverandøren, ikke var den jeg selv havde valgt.

Kære Klaus,

Tusind tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner.

Vi er glade for at høre, at du oplevede god information, og at du er tilfreds med produktet og din rullemadras. Samtidig sætter vi pris på din forståelse for, at vi samarbejder med faste fragtpartnere i forbindelse med leveringen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb.

God oplevelse

Generelt en god oplevelse og god service

24 febbraio 2026

Kære Stella,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse og oplevet god service. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din feedback – det betyder meget for os.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen!

Kære Peter,

Tusind tak for de 5 stjerner! ⭐
Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede både god rådgivning og en god pris 👍

Du er altid velkommen igen, hvis vi kan hjælpe med noget.

EN GOD OPLEVELSE

En venlig og kompetent betjening.
Vi fik lov at prøve flere senge og blev spurgt ind til behov for seng.

23 febbraio 2026

Kære Kate,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det glæder os meget at høre, at I havde en god oplevelse hos os, og at I oplevede både venlig og kompetent betjening. Vi lægger stor vægt på, at man får lov til at prøve flere senge og får den rette rådgivning ud fra sine behov – så det er dejligt at høre, at I mærkede det.

Vi håber, I bliver rigtig glade for jeres nye seng 😊

Virkeligt god service

Virkeligt god service

23 febbraio 2026

Kære Henrik,

Tusind tak for de flotte stjerner ⭐

Det betyder meget for os at høre, at du oplevede virkelig god service. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde dig velkommen igen 😊

Valutata 1 stelle su 5

Har ikke motaget nogle varer endnu..

Har ikke motaget nogle varer endnu... så ikke så smart at sende post hvor i man skal svare på om man er tilfreds. Ubrugeligt

20 febbraio 2026

Kære Bo,

Tak for din anmeldelse – og undskyld for forvirringen 🙏

Vi kan godt forstå, at det virker mærkeligt at blive bedt om at anmelde sin oplevelse, før man har modtaget sine varer.

Hos os deler vi dog gerne oplevelsen op i to dele:

Før levering – her handler det typisk om bestillingsprocessen, informationen på hjemmesiden og kommunikationen omkring ordren.
Efter levering – hvor man kan vurdere selve produktet, leveringen og den samlede oplevelse. Dette må vi være tydligere omkring i fremtiden.

Det er naturligvis helt frivilligt at anmelde os på det tidspunkt, og vi beklager, hvis det har skabt forvirring i dit tilfælde.

Vi håber, du vil dele din samlede oplevelse igen, når du har modtaget dine varer – og skulle der være det mindste i mellemtiden, så sidder vi klar til at hjælpe 😊

Køb af elevationsseng

Saglig og kompetent vejledning tilpasset vores behov for et sengeleje.
Venlig og lyttende medarbejder der guidede og kom med gode råd.
Bare tip-top service.

Kære Bent,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse ⭐

Det glæder os virkelig at høre, at I oplevede en saglig og kompetent vejledning i forbindelse med jeres køb af elevationsseng. Vi gør os umage for at tilpasse rådgivningen til den enkeltes behov, så det er skønt at vide, at I følte jer både lyttet til og godt guidet undervejs.

Vi sender de pæne ord videre til medarbejderen – den slags feedback betyder rigtig meget 🙌

Tak fordi I valgte os, og rigtig god fornøjelse med jeres nye seng 😊

Rigtig god betjening og god service

Rigtig god betjening og god service
Jack lykke

Kære Jack,

Tusind tak for de 5 stjerner – og tak for din anmeldelse, Jack 😊

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet både rigtig god betjening og god service. Det er netop den oplevelse, vi altid stræber efter at give vores kunder.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse ⭐

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service hele vejen..

Fantastisk service hele vejen..

Kære Mogens,

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐

“Fantastisk service hele vejen” – det er simpelthen så dejligt at læse! Det betyder meget for os at vide, at du har haft en god oplevelse fra start til slut.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback – det sætter vi stor pris på 😊

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più