Dettagli dell'azienda

2. Agenzia per il noleggio di attrezzature
  3. Chiosco per il noleggio di film
  4. Servizio fotografico

Scritti dall'azienda

Selfiebox is hét photobooth bedrijf voor de verhuur van photobooths en videobooths in Nederland én Belgie. Met meer dan 7 verschillende modellen hebben wij voor ieder wat wils: fotopalen, videopalen, Retro modellen, Mirrorbooth (fotospiegel). We helpen je met het maken van de juiste keuze voor jullie Bruiloft, gala, verjaardag, diploma uitreiking, open dag, bedrijfsfeest of een ander zakelijk event. Een offerte aanvraag is altijd vrijblijvend. Contact opnemen kan via E-mail, Telefoon of Whatsapp. Ook kunnen wij u helpen met met een last-minute photobooth aanvraag!

4,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Aanrader!

Voor onze bruiloft hebben we de selfiebox gehuurd. Super leuke ervaring waarin selfiebox alles regelt mbt leveren en ophalen. Onbeperkt printjes, leuke props en dat alles voor een mooie prijs! Achteraf kregen we een usb stick met alle foto’s!

8 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

Geweldige service en betaalbaar!

Geweldige service en betaalbaar!
De Selfiebox afgehuurd voor een personeelsfeest. Je hebt er geen omkijken naar, onbeperkt afdrukken, leuke attributen erbij en ze komen hem brengen en ophalen. En dit alles voor een leuke prijs! AANRADER!

13 giugno 2024
Valutata 5 stelle su 5

Topfeest mede door Selfiebox!

Topfeest mede door Selfiebox!

Afgelopen week huurden wij een selfiebox voor een Sweet 16 feest. Dat was een megasucces! De selfiebox ziet er mooi uit en geen gedoe over het aantal prints. We hebben de verhuurder ervaren als supervriendelijk, flexibel en professioneel. Aanrader!

2 giugno 2024

Deze Selfiebox is echt super

Deze Selfiebox is echt super, een mooie stevige box op statief met ingebouwde printer, eenvoudig in gebruik, scherpe foto's en ook meteen te versturen naar email of met QR-code te scannen op je telefoon! Verder snelle en vlotte communicatie, geen gezeur over het maximale aantal afdrukken of een beperkt aantal uren gebruiken, en ook wordt deze netjes geleverd en opgehaald. Achteraf krijg je alle foto's op een mooie USB-stick; alle fotostrips maar ook iedere foto in groot formaat voor eigen gebruik.
Zeker een aanrader, echt een toevoeging aan het feest.

20 aprile 2024
Valutata 5 stelle su 5

Leg unieke momenten professioneel vast!

Via Google deze partij gevonden die bij ons om de hoek zit. Het contact verliep vlot en professioneel. Het plaatsen van de selfiebox verliep vakkundig en snel en het ophalen van de spullen was flexibel in te plannen in verband met Koningsdag. Onze gasten hebben genoten van de momenten die ze hebben vastgelegd!

25 aprile 2024
Valutata 5 stelle su 5

Geweldige Ervaring met Selfiebox!

Ik heb recentelijk een selfiebox gehuurd en het was een geweldige ervaring. De selfiebox is door iedereen gebruikt en heeft fantastische foto's geproduceerd die ons evenement echt hebben opgelicht. De communicatie met het bedrijf was ook uiterst efficiënt. Ze reageerden snel en waren zeer behulpzaam tijdens het hele proces. Ook de levering en ophalen waren super geregeld, wat de ervaring nog beter maakte! Ik zou deze service ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een evenement organiseert!

13 aprile 2024

Goede communicatie en service

Goede communicatie, prettige en goede service en afspraken nakomen, super ! Scherpe foto’s om af te drukken, te scannen op je mobiel of anders te versturen. Aanrader voor een leuk evenement !!

5 aprile 2024
Valutata 5 stelle su 5

Wat een Top bedrijf vanaf 1e contact…

Wat een Top bedrijf vanaf 1e contact moment tot het laatst van het ontvangen van het usb stickje met alle mooie foto's.
Wat ook heel fijn was is dat ze het zelf komen opbouwen en savonds na het feest na 1uur komen afbreken

23 settembre 2023

Goed product, goede service

De fotobooth is geweldig, je kunt zelf het aantal prints kiezen waardoor iedereen een aandenken mee naar huis kan nemen. De service van selfiebox is overigens ook top, de fotobooth werd afgeleverd en na het feest nog opgehaald, wat ons weer scheelde voor de dag er na! We zouden zeker nog eens de selfiebox huren!

23 agosto 2023
Valutata 5 stelle su 5

Wat een plezier hebben onze gasten…

Wat een plezier hebben onze gasten gehad met de selfiebox!
Dank jullie wel voor de perfecte service , wij waren aangenaam verrast door bijvoorbeeld de persoonlijke achtergrond op de fotostrips, de bijgeleverde attributen en na afloop de USB stick met alle foto’s.

16 maggio 2023

Mooie herinnering

Selfiebooth werd goed gebruikt. Iedereen kon met allerlei accessoires prachtige foto's laten maken. Hoe later op de avond hoe gekker de foto's. Mooie herinneringen aan ons feest. Alle gasten konden ook een print meenemen voor henzelf en wij kregen ook nog een USB stick met alle foto's. Zou het zo weer doen

10 marzo 2023

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più