Sejfa Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Att upprätta skadeanmälan på min mobiltelefon var otroligt smidigt i appen. Har precis skickat in anmälan och kan inte svara för upplevelsen vidare i ärendet ännu. Med själva upprättandet gick fantast... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det som är otroligt bra med Sejfa är att deras kundtjänst är otroligt bra. De ger en tydlig information om allt man bör skicka in mm. De är snabba på att ge svar och de hjälper verkligen när olyckan v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ytterst snabb och smidig skadereglering, blixtsnabb utbetalning via Swish, trevligt bemötande. Det här är nog det bästa försäkringsbolaget i Sverige (deras premier tål också att jämföras, är du studen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jättebra mailkontakt med dem, trots lite strul tills nu frå min sida så är de mycket hjälpsamma. De mailade mig om att jag hade två försäkringar och hjälpte mig reda ut det. Lite krångligt att göra f... Leggi di più

1. Agenzia di assicurazioni per la casa

Informazioni su Sejfa

Scritti dall'azienda

En smart digital hemförsäkring!

Sejfa är en enkel digital försäkringslösning som hjälper dig att förstå och ta kontroll över allt som har med dina försäkringar att göra. Vårt mål är att kunna erbjuda en så komplett hemförsäkring som möjligt till ett så bra pris som möjligt, allt för att du ska kunna känna dig helt sejf om något trist inträffar.

Sejfas hemförsäkring inkluderar ett grundskydd för dig, ditt hem och dina prylar. Den gäller också för de i din familj som är folkbokförda och bosatta på den adress du har angett. Din hemförsäkring omfattar egendomsskydd för dina prylar, om de blir stulna eller skadade genom brand, vatten eller i samband med inbrott. Du har också ett utökat reseskydd när du är utomlands.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

408 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

240 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Toppenbra

Hej
Allt mycket enkelt och tydligt

14 agosto 2026

Risposta di Sejfa

Tack så mycket för den fina recensionen! Vad härligt att höra att du upplever Sejfa som enkelt och tydligt – precis så vill vi att det ska vara.

Wow vilken service

Wow vilken service! Bra pris för mig och min sambo, och var absolut inga problem att få hjälp när vi behövde det.

Kommer på riktigt ha sejfa resten av livet!

13 agosto 2026

Risposta di Sejfa

Tusen tack för den fantastiska recensionen! Så kul att höra att du och din sambo är nöjda – både med priset och servicen. Vi vill ha dig som kund resten av livet!

Service

Snabb och bra service och kundtjänst

10 agosto 2026

Risposta di Sejfa

Hej Malin! Vad glada vi blir att du är nöjd med Sejfa, tack för att du har valt oss!

Genuint

Sejfa är effektivt och har ett otroligt bra bemötande. Jag kan endast ge positiv feedback och speciellt tack till Oskar!

31 luglio 2026

Risposta di Sejfa

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både vår effektivitet och vårt bemötande. Vi ska självklart hälsa Oskar och framföra ditt extra fina tack! Tack för att du tog dig tid att lämna din feedback – det uppskattas verkligen.

Toppen hemförsäkring

Efter att ha valt Sejfa på grund av ett bra erbjudande så har vi varit med om ett par olyckor. Har haft väldigt bra erfarenhet av båda dessa gånger och brukar inte ge recensioner överhuvudtaget men rekommenderar starkt deras hemförsäkring.

4 agosto 2026

Risposta di Sejfa

Tack snälla för din fina recension och för att du tog dig tid att dela med dig, särskilt om du normalt inte brukar skriva recensioner. Det betyder verkligen mycket för oss.

Även om vi såklart önskar att ni hade sluppit olyckorna, är vi glada att vi har kunnat finnas där när ni behövt oss och att ni har haft en bra upplevelse båda gångerna.

Tack för förtroendet och för din rekommendation – det värmer!

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt Nöjd 👍 skulle dock vilja ha en…

Väldigt Nöjd 👍 skulle dock vilja ha en biljett till WOW på toesdag hehe nu när jag förlängde 1 år till 🥰

3 agosto 2026

Risposta di Sejfa

Tack snälla för din fina recension! Det gör oss superglada att du valde att förlänga ytterligare ett år – stort tack för förtroendet!

Supersnabba och hjälpsamma

Supersnabbt svar och fick mitt ärende löst direkt. Väldigt lätta att ha att göra med ❤️

31 luglio 2026

Risposta di Sejfa

Tack för de fina orden! Supersnabbt och löst direkt – precis så ska det vara hos Sejfa. Kul att du hade en bra upplevelse!

Snabb och bra service!

Snabb och bra service! Snygg tjänst som är lätt att använda. Topp!

30 luglio 2026

Risposta di Sejfa

Hej! Vad kul att höra att du är nöjd med servicen. Vi vill alltid att det ska kännas smidigt och enkelt med Sejfa. Tack!

Valutata 1 stelle su 5

Pajasföretag

Pajasföretag. Tar 7-10 arbetsdagar på sig för att svara via appen och hittar på nya, löjliga underlagskrav varje gång. Kräver att man kollar upp reparationsalternativ och återvinningskvitteringar utan att bistå med hjälp eller vägledning. Insåg efter 6 veckor att inga underlag eller bevis på min skada skulle vara tillräckligt för ersättning, och bytte därmed försäkringsbolag. Om du har Sejfa idag så bör du byta du också. Har du inte Sejfa idag så gör du bäst att aldrig skaffa försäkringen.

29 luglio 2026

Risposta di Sejfa

Hej! Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att du upplevt processen som frustrerande och att det tagit längre tid än önskat att få svar.

Vid skadeärenden behöver vi ibland be om kompletterande underlag för att kunna bedöma skadan och fatta ett korrekt beslut. Vilka underlag som behövs kan variera beroende på ärendet, och vår ambition är alltid att vara tydliga med vad som behövs och varför.

Vi har under semestertider tyvärr haft något längre svarstider än normalt, vilket vi har förståelse för kan vara frustrerande när man väntar på besked i sitt ärende. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra både handläggningstider och kundupplevelsen.

Samtidigt vill vi betona att de kompletteringar som efterfrågas i ett skadeärende är en del av vår bedömning och inte något vi ber om utan anledning.

Vi tar med oss din feedback och fortsätter arbeta för att göra skadeprocessen så tydlig, smidig och trygg som möjligt för våra kunder.

Valutata 5 stelle su 5

Enkelt att använda appen och duktiga

Enkelt att använda appen och snabb och bra hjälp trots semestertider!

29 luglio 2026

Risposta di Sejfa

Tack så mycket för den fina recensionen! Vad roligt att höra att du uppskattar appen och att du fått snabb och bra hjälp, även under semestertider. Det betyder mycket för oss!

Topp betyg till Sejfa

Topp betyg till Sejfa, aldrig varit med om en smidigare och snabbare hantering av en skadeanmälan!!!!!

26 luglio 2026

Risposta di Sejfa

Tack för fina ord och vi blir så glada av att höra att du är nöjd med Sejfa! När det väl händer något ska det vara så enkelt som möjligt, precis så vi vill att det ska kännas.

Väldigt bra

Väldigt bra! Modernt och smidigt!

23 luglio 2026

Risposta di Sejfa

Tack för fina ord! Modernt och smidigt är precis vad vi strävar efter.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più