Seggelund Cafeteria Recensioni 18

TrustScore 4 su 5

3,8

1. Ristorante

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Velkendt spisested beliggende ved Christiansfeld mellem Kolding og Haderslev. Danske retter, hjemmelavede specialiteter, frisk smurt smørrebrød

• Seggelund Hovedvej 55, 6070, Christiansfeld, Danimarca

• seggelund.dk

3,8

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Super godt mad

Jeg bestilte 2 menuer som take away.
Maden var varm, velsmagende og lækker, rødspætte m. tilbehør.
Stjerneskud var frisk lavet og med lækkert pynt. Rigtig god. Maden var færdig til tiden.
Kommer gerne igen. Fin service.

25 giugno 2025

Kommer gerne forbi

Kommer gerne forbi, når jeg er i nærheden🙂.
Besøgte stedet den 14. december, hvor der blev serveret juleplanke.......denne var bestilt på forhånd.
Og absolut SUPER godt👍.
Det eneste lille minus var, at den gammeldaws hvidkål godt kunne bære lidt mere fløde😊.
Men det er jo lidt smag og behag.
Super sødt personale, pænt rent, god mad.
Ses igen🙂👋.

14 dicembre 2024

Seggelundburger

Vi fik hver en Seggelundburger, det var en yderst god burger med en rigtig god bøf👍🏻😋
Sprøde fritter der hitter👍🏻 der kunne godt være lidt flere fritter til😀
Behagelig betjening…. Hyggelig stemning…. så det giver vi gerne ⭐️⭐️⭐️⭐️ for
Vi kommer selvfølgelig igen!

23 ottobre 2024

Brunchbuffeten var ok

Brunchbuffeten var ok, men at der skal betales 39.- for kaffe, the eller juice oveni, synes jeg er lidt at misvise priser.
169.- + 39.- pr person !
Så er det også betalt.

7 settembre 2024

Hunde æde

Hvar der i dag og sikke en gang hunde æde... kødet tørt og fyldt med sener.
Fik tilbud om en ny, men nu havde jeg ventet 28 min, så det magtede jeg ikke.
Men at få penge retur skulle også diskuteres.... Hold jer væk, ikke pengene værd

12 febbraio 2024

Hentede Juleand til juleaften.

Hentede Juleand til juleaften.
Den mest velsmagende, møre, saftige, lækre and jeg har fået til juleaften nogensinde - og rigeligt af det.
Også en dejlig sovs - så tak.

23 dicembre 2022

Varm anbefaling af den bedste brunch…

Varm anbefaling af den bedste brunch buffet længe :) Lørdagsbrunchen hos Seggelund er meget varierende, inspirerende og med skønne hjemmelavede produkter. Har været til den flere gange, altid med fuldt hus, og det forstår jeg godt :)

22 maggio 2022

Jeg har aldrig fået så dårlig mad som…

Jeg har aldrig fået så dårlig mad som her. Der er absolut intet serviceminded, over personalet, de er uhøflige og ubehøvlet.
Maden var kold, man skulle vente 40 min. På at få maden. Kødet var tørt og vold steget, sovsen kold og mindede om vand med farve. Kartoflerne var vandet og kolde.

15 febbraio 2020

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito