Hurtig og effektfuld process. alle aftaler overholdt og arbejdet blev udført hurtigt. Kun de bedste anbefalinger fra E.Service A/S.

DMC DENMARK - DESTINATION MANAGEMENT COPENHAGEN DMC har flere gange brugt LÅSESMEDEN - SECURE PARTNER og vi er meget tilfredse med dem. Vi har bl.a. fået omstillet alle vores låse samt mon... Leggi di più

Vores dør med stanglås gik i baglås, den var slidt op, og døren kunne ikke åbnes. Låsemekanismen var helt død! Vi ringede til Secure Partners om morgenen, døren blev besigtiget ved middagstid, og s... Leggi di più

Jeg fik monteret en alarm for snart 1 år siden af Secure Partner som har virket upåklageligt. Da min detektor pludseligt holdt op med at virke, kontaktede jeg Secure Partner, som så kiggede forbi eft... Leggi di più

1. Fabbro per serrature
  2. Negozio di apparecchiature per la sicurezza

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Secure Partner ApS er en låsevirksomhed med speciale i sikring til private og erhverv samt institutioner og hoteller. Vi har leveret sikkerhed til det danske folk siden 2007 og har over 25 års erfaring i branchen.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Topklasse...

Hurtig og professionel udført arbejde. Fik et hurtigt sikkerhedstjek af min lejlighed, og fik i den forbindelse et super tilbud på nye ekstra låse til for- og bagdør. Høflig betjening - kunne ikke være bedre.

12 agosto 2015

Super professionelt og hurtig respons.

Jeg var forleden ude og lave en flytning, og vores kunde kom ved et uheld til at smække hele flytteholdet ude af lejligheden, jeg søgte en låsesmed for kunden, og fik kontakt med secure partner - En meget sympatisk herre ved navn Peter stop på min kundes nye adresse indenfor 15 min. - 3 mim senere var døren åben og vi fortsatte flytningen. Super respons og hurtig professionel betjening, kunden, var glad og det er vi også, og prisen var yderst fornuftig. Tak for hjælpen - Jeg kan på det varmeste anbefale secure partner
Mvh
Steen - 123FLYT

5 gennaio 2015

Den bästa låssmeden

Hej SecurePartner,

Jag vill bara framföra ett STORT tack. Två gånger har jag behövt hjälp från en låssmed - varav en gång klockan två på natten. Utelåst och kall, fick jag hjälp med detsamma (mitt i natten) när väntetiden var lång hos konkurrenter! Vilken fantastisk service och ett så trevligt, professionellt bemötande.

Jag rekommenderar alla mina vänner att kontakta SecurePartner, om ni behöver hjälp med lås- och/eller -larmsystem.

Många tacksamma hälsingar, Pernilla

5 gennaio 2015

Godt Håndværk !

Jeg har haft en del byggesager hvor jeg har brugt Secure Partner til låseopgaver og videoovervågning.
Jeg har altid fået en yderst professionel behandling, og til konkurrencedygtige priser.
Kan kun anbefales.

Thomas Frederiksen
( Dansk ByggeService )

2 gennaio 2015

Perfekt

Super service og meget professionelt firma med flinke og dygtige medarbejder.
Har brugt Secure partner flere gange bla. til vores videoovervågning og omlægning af låse i vores andelsforening og har kun haft gode oplevelser.
Vores bedste anbefaling til jer:)

2 gennaio 2015

Super professionel firma man kan stole på!

DMC DENMARK - DESTINATION MANAGEMENT COPENHAGEN

Vi har bl.a. fået omstillet alle vores låse samt monteret et nyt alarmsystem.
Vores samarbejde med Secure Partner har været fantastisk og altid super service med et smil på læben.

Derfor vores bedste anbefaling
Mvh Cecilia Gaard / DMC Denmark

26 dicembre 2014

Fin og hurtig service

Låsesmeden ankom 30-40 minutter efter vi havde talt i telefon. Fik hurtigt ordnet låsen, skiftet det der skulle skiftes og genbrugte det der kunne genbruges.
Et godt informationsniveau og en god tone.
Blev allerede ved bestillingen gjort opmærksom på, at man kunne betale med dankort og kontanter, fin service.
Håber ikke jeg får brug for en låsesmed igen, men skulle det være tilfældet, så ville jeg ikke tøve med at kontakte Securepartner.

21 novembre 2013

Securepartner - Brug dem aldrig

Securepartner Billedvej 8 - 2100 København - spar pengene og brug en anden låsesmed eller find selv nøglen. Magen til dårlig opførsel skal man lede længe efter. De taler nedladende til kunderne og opfører sig uforskammet - dårlig stil hele vejen igennem.

24 giugno 2012
Logo di SECURE PARTNER APS

Risposta di SECURE PARTNER APS

Jeg kan ikke huske at jeg har haft Dennis som kunde, så jeg forstår ikke hvorfor han er ude efter Securepartner. Vi er normalt altid respektfulde og høflige så det undrer at Dennis skulle have været udsat for så dårlig behandling.