De handschoenen sluiten goed aan. De drie standen zorgen voor passende warmte. De klantenservice is snel, vriendelijk en reageert adequaat.
Altijd vreselijk koude handen gehad. Toen via een vriendin op deze handschoenen uitgekomen. Meteen besteld en getest natuurlijk met de enorme kou afgelopen weken. Hele mooie handschoen, en makkelij... Leggi di più
Fijne handschoenen en warme handen. De accu's leken wat snel leeg te gaan maar dit werd heel snel opgelost met vervangende accu's.
Snelle levering op de dag dat de 1e nachtvorst deze ochtend de autoruiten wit maakten. Bij thuiskomst trof ik een keurig verpakt pakket in de pakketbox. Opening van het pakket leverde een tweede... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
A brand founded to fuse warmth and style in a way never done before. At Seazy, we're dedicated to providing high-quality, durable, and affordable gloves that seamlessly combine function and fashion. We control the entire production process to ensure superior safety and quality.
Paesi Bassi
- info@seazygloves.com
- seazygloves.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Heerlijke handschoenen, goede service!
Begin dit jaar hebben we de verwarmde handschoenen van Seazy gekocht. Na ze een korte tijd gebruikt te hebben, kwamen ze nu in het koude seizoen weer uit de kast. Helaas bleek één handschoen defect. Na contact met de klantenservice werd de klacht direct serieus opgepakt. We kregen zonder gedoe een nieuw paar handschoenen toegestuurd én als extra gebaar een muts voor het ongemak. Echt topservice!
Afgelopen wintersport voor het eerst…
Afgelopen wintersport voor het eerst gebruik kunnen maken van mijn Seazy’s! Echt top spul, een product dat ik iedereen kan aanraden die last heeft van bijv. ‘Winterhanden’.
Aanrader dus!
Goeie handschoenen die echt werken en…
Goeie handschoenen die echt werken en betaalbaar zijn. Mensen nemen allemaal bertschat omdat deze vooral gepromoot wordt ook door mensen. Ik zeg altijd mensen die promoten zoals influencers nooit kopen. Ik heb 1 jaar berschat gehad en nooit meer na de handschoenen van seazygloves.
Ik kwam op deze handschoenen terecht voor paar tientjes a 80 euro. Heb ze heel de winter gebruikt, nooit meer berschat voor mij!! voor die idioot hoge prijzen van over de 150 euro voor paar handschoenen. Deze handschoenen zijn exact hetzelfde net als de accus. Wat zo leuk is deze verkoper verkoopt zijn producten op een eerlijke wijze niet zoals berschat die de bvatterijen voor soms over de 200 euro verkoop terwijl het exact dezelfde batterijen zijn uit china zelfde geld voor de handschoenen Oem producten uit china worden geproduceerd door label op te plakken wat de klant zelf wilt.
Denk vooral na in deze duure tijdens. Waarom zou je handschoenen kopen voor 4x hoger de prijs terwijl die van seaszygloves exact hetzelfde zijn. Vaak is dit iets nederland we apen elkaar na gaan voor voor merken die bekend zijn als volgt tot wel 5 x meer betalen terwijl dit onnodig is. 1 van de accus was ineens defect wat kan gebeuren, gemaild direct reactie volgende dag accu verzonden.
Ik blijf hier mijn spullen kopen. Ook de verkoper is ontzetten fijn! snelle reactie. Had foutje gemaakt in adres snel mail gestuurd meteen zelfde dag verstuurd en geregeld! Ik hoop dat deze verkoper nog verder zal uitbreiden in zijn assortiment. Dit is een ondernemer die dit verdiend een positief review en veel webshops hier een voorbeeld van kunnen nemen.
MY ORDER NR : Order #1041 13-02-2025 @ 12:57
Nooit meer.. met deze 'service' ga je het niet ver schoppen
Mooie handschoenen, maar service ver te zoeken. Handschoenen aan de hand van de maattabel in maat M besteld, maar deze bleken toch te groot. Maat S niet meer op voorraad, dus ruilen ging niet. Prima, dan retour. Er werd meteen gewaarschuwd dat de handschoenen geen gebruikssporen mochten hebben. Na 1x 5 minuten testen was dat ook niet het geval, nog extra gecontroleerd en met vertrouwen retour gestuurd.
Toch wordt het retour niet geaccepteerd. Nou, ik weet niet met welke loep ze naar die handschoenen kijken want er was zeker niks op te zien..
Op de website staat de belofte "100% geld-terug-garantie", maar die belofte is zeker niet waar. Wees gewaarschuwd, koop hier geen handschoenen want je bent je geld kwijt of mag te grote handschoenen houden. Daar heb je dus niks aan..
Wat geen geweldige service heeft dit bedrijf!!!
Wat geen geweldige service heeft diet bedrijf ik was ontzettend blij met de verwarmde handschoenen totdat mijn linkerhand schoen uit mijn jaszak gestolen was.
Dus ik dit gemaild met hun klanten service & kreeg zeer snel een zeer fijne oplossing voor mijn gestolen handschoen, waardoor ik er weer volop van kan gaan genieten chapeau!
Ik kan het iedereen aanraden.
Uitstekende service!
Wat een goed bedrijf! Bij vragen wordt er zeer snel gereageerd en daarbij beschikken ze over een hele leuke collectie met kwalitatief hoogwaardige verwarmde handschoenen.
Aanrader!
Fijne handschoenen met een goede pasvorm. De batterij gaat lang mee. Verder goede service, ik had een vraag gesteld en er werd snel en goed gereageerd. Kortom zeker een aanrader als je op de scooter in de kou rijdt!