Afgelopen zaterdag onze eerste nieuwe, super zittende bank gekocht bij Seats and Sofas in Zaltbommel waar tevens de grootste showroom van hen is. Alles was mogelijk, kleur/stof/afmetingen/vorm dit ma... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We kwamen bij Seats and Sofa’s in Zaltbommel. De showroom doet wat ongezellig aan. We werden heel vriendelijke ontvangen en keurig geholpen. De verkoopster deed echt haar best om met ons mee te denken... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Koop hier nooit een bank!! Lees eerst goed revieuws het is troep gewoon oplichters zonder service zijn bij diverse tv programmas geweest vanwege oplichting. Ze reageren schattig onder de revieuws maar... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Van Voordenpark 21, 5301 KP, Zaltbommel, Gelderland, Paesi Bassi
We hebben goede ervaringen met Seats & Sofa's. Ons vorige bankstel zakte wat in na een paar jaar, maar ze hebben het keurig opgelost door het goed op te vullen en weer netjes af te leveren. We hebben er jaren plezier van gehad. Nu zagen we dit mooie bankstel staan en hebben toch weer gekozen voor Seats & Sofa's. We zijn heel netjes en gezellig geholpen en kijken uit naar de levering ervan.

Risposta di Seats and Sofas - Zaltbommel
Wij hebben bij de vestiging in Zaltbommel een mooie hoekbank gekocht. En wel een Enjoy Terminal-3 Ribcord 03 Grey. De verkopers zijn vriendelijk, zeer behulpzaam en hebben ons goed geïnformeerd over de verschillende opties zoals keuze van bekleding van het bankstel. Dat zijn er namelijk nogal wat...
Vanwege ons beperkte budget zorgde Seats and Sofas voor een stevige korting op de toch al scherpe prijs waardoor wij thuis nu een heel mooi bankstel hebben. Het goed verpakte bankstel werd door medewerkers met veel zorg in ons busje geplaatst. Ries en collega's, enorm bedankt voor jullie inzet.

Risposta di Seats and Sofas - Zaltbommel
Vandaag heb ik een nieuwe bank aangeschaft omdat de oude bank (inmiddels bijna 10 jaar oud) op begon te raken. Deze kwam ook van Seals and sofas en was echt helemaal top. Nu ook weer voor een meer dan schappelijke prijs een top bank aangeschaft. De reputatie van agressieve verkoop is grote onzin in mijn mening. Ik werd vriendelijk ontvangen kreeg een boekje mee en kon zonder verkoper op mijn hielen rustig rond kijken. Tussendoor kwam de verkoper kort even checken of ik vragen had en liet me daarna weer met rust. Na een hoop vragen over de bepaalde bank en het opmeten (waarin ik geassisteerd werd) de keus op een bank laten vallen. Na wat onderhandelingen over de prijs tot koop overgegaan waarbij alles helder, eerlijk en duidelijk werd verteld. Voor mij is Seals and sofas DE banken winkel van Nederland.. goede prijs - kwaliteit - vriendelijke meedenkend personeel en overal een hele fijne winkel

Risposta di Seats and Sofas - Zaltbommel
Werden hartelijk ontvangen, snel geholpen. We kregen een mooie korting van de meneer en binnen een kwartier stonden we weer buiten met een nieuwe bank. De bank werd voor ons ook nog in de bus getild, super.

Risposta di Seats and Sofas - Zaltbommel
Goed geholpen door de medewerkers en eerlijke prijs gekregen

Risposta di Seats and Sofas - Zaltbommel
Fijn geholpen en goed advies gehad.
En meteen leverbaar!

Risposta di Seats and Sofas - Zaltbommel
Fijn geholpen door een top verkoper. Zeer goed advies gekregen van dhr. G. v. Kessel.
Super bedankt daarvoor!

Risposta di Seats and Sofas - Zaltbommel
Hebben nieuwe bank gekocht in september, november heeft die al naar service gegaan voor reparatie. Termijn was 8 weken. Bank heeft pas begin April terug naar winkel gekomen... Was geweest om te controleren of alles goed gerepareerd is, dat wel. Heb voor levering gevraagd, bank is tot nu toe niet geleverd, levering bedrij heeft helemaal geen info over het vraag van levering. Bij ballie is nooit iemand beschikbaar, zelf bellen hun ook nooit terug. Klant service is gewoon 0.
Helemaal ontevreden.... En bank heb ik ook thuis steeds niet...

Risposta di Seats and Sofas - Zaltbommel
Zeer snel en perfect geholpen door de vriendelijke mensen van de winkel in Zaltbommel. Met name het meedenken over de opstelling en de kleur getuigt van het feit dat deze mensen weten waar ze over praten.
Al met al ook nog eens een scherpe prijs voor de bank en prachtige stoel in Teddy bekleding.

Risposta di Seats and Sofas - Zaltbommel
Heel fijne verkoper. Hij nam alle tijd voor me. Liet me eerst even rondkijken en ik moest een seintje geven als ik iets gevonden had. Hij dacht heel goed met me mee qua uitvoering en stofkeuze. Ik heb een kat en hij raadde me de weefstof af in verband met hale van zijn nagels.

Risposta di Seats and Sofas - Zaltbommel
Koop hier niets, ontzettende slechte service. Met kopen zijn ze snel genoeg maar als er iets is zijn ze niet thuis. Super super slecht
21032025
Fijn denk je dan, ze reageren met dat ze een oplossing willen zoeken. Na de gevraagde mail aan seats en sofas weer niets meer gehoord.......pffffff wat een bedrijf

Risposta di Seats and Sofas - Zaltbommel
De Seats and Sofa's Zaltbommel ligt - voor de automobilist - makkelijk bereikbaar aan het Van Voordenpark Zaltbommel, net langs de snelweg. We kregen een warme ontvangst, met een lekker bakje koffie. Daarnaast kregen we een korte introductie over hoe de winkel is ingedeeld, en waar de prijzen van de banken te vinden zijn. Na de ontvangst mochten we op ons eigen tempo de vier verdiepingen tellende winkel verkennen, en in alle banken van het ruime assortiment proef-zitten. Toen eenmaal duidelijk werd dat we een favoriet hadden gevonden ging een van de verkopers met ons het gesprek aan over de details, en de eventuele aanschaf van de bank. De verkoper was vriendelijk, en ik voelde me niet geforceerd om een aankoop te maken. Gezien we in de winkel nog niet zeker wisten in welke kleur we de bank wilden hebben, mochten we daar zelfs nog twee weken over denken. Als klap op de vuurpijl kregen we ook nog eens een mooie korting bovenop de verkoopprijs! Je koopt een bank natuurlijk niet zomaar, dus de ondersteuning in de winkel was erg fijn.
Na de betaling hebben we een ophaal datum afgesproken met de winkel, en toen ik op de dag van ophalen een belletje naar de winkel deed kreeg ik te horen dat ik de bank kon ophalen op de tijd die voor mij goed uitkwam. Aldaar stonden de twee dozen waarin de bank verpakt zat makkelijk klaar om op de aanhanger te zetten. De medewerker van de winkel heeft hier ook nog bij geholpen.
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een hele fijne ervaring met de winkel, het personeel, en het aanschafproces heb gehad. Daarnaast zit de bank ook nog eens heerlijk, en past deze goed in mijn interieur. Ik raad deze winkel van harte aan!

Risposta di Seats and Sofas - Zaltbommel
Zeer goed en vriendelijk geholpen door Ilman, na een paar wandelingen door de winkel toch een mooie bank gevonden.
Die de volgende dag al geleverd is.
Wel spijt dat ik voor een paar euro meer de bank niet binnen heb laten zetten.

Risposta di Seats and Sofas - Zaltbommel
Goed ontvangen. Vrij kunnen lopen. Daarna ruim de tijd om de vragen te stellen. Uiteindelijk mooie bank

Risposta di Seats and Sofas - Zaltbommel
Bank was op voorraad zou binnen een week van een ander filiaal naar zaltbommel worden gebracht na 2 weken gebeld wasr blijf mijn bank krijg je te horen ja word pas op zijn vroegst half maart
5 weken wachten op een bank die op voorraad is dat is gewoon belachelijk uiteindelijk vandaag maar zelf op gaan halen bij dat andere filiaal.zodra je hebt aanbetaald hebben ze gewoon schijt aan je afspraken niet nakomen en slechte service nu maar hopen dat alkes goed uut de dozen komt en er niks asn mankeert

Risposta di Seats and Sofas - Zaltbommel
We hadden ons voor de kerst vergist wat betreft de afmetingen van de bank. Gelukkig was seats en sofas in Zaltbommel zo vriendelijk om ons zelfs weken later een nieuwe bank te laten uitzoeken die wel in onze woonkamer past. Dank je wel voor deze service

Risposta di Seats and Sofas - Zaltbommel
Oude bank was kapot gegaan dus moest snel een nieuwe bank hebben, daardoor kwamen we uit bij Seats en sofa’s. Personeel was super vriendelijk en heeft ons goed geholpen, binnen een uur hadden we naar tevredenheid een bank gekocht voor een prima prijs. Personeel hielp ook goed mee met de bank op een aanhanger te leggen. Al met al een top ervaring.

Risposta di Seats and Sofas - Zaltbommel
Seats and sofas hebben gereageerd op mijn vorige review met dat ik contact op moet nemen via whatsapp om te kijken voor een passende oplossing, dit hebben zij nog steeds niet gedaan en ze blijven wel letterlijk steeds hetzelfde zeggen en dat is dat ik 75 euro moet betalen om de bank op te laten halen, en dan repareren zij hem. Terwijl zij deze zogenaamd nieuwe bank dus kapot hebben afgeleverd bij mij en ook nog eens 2 maanden te laat geleverd. En dat allemaal voor €650 en ik zit na bekant 4 maanden nog steeds met dezelfde kapot afgeleverde bank. Mensen doe hier aub geen aankopen want dit kan je te wachten staan

Risposta di Seats and Sofas - Zaltbommel
Goed geholpen en goede service. Verkoper Timan erg behulpzaam.

Risposta di Seats and Sofas - Zaltbommel
Deze verkoper heeft ons de ruimte gegeven voor onze eigen voorkeur en smaak. Bij een ander filiaal hadden we een erg negatieve ervaring. Ik weet dat het concept v S and S snel scoren is, maar sommige klanten hebben de tijd en ruimte echt nodig om tot een goede eigen keuze te komen. Ik denk dat dit op de lange termijn klanten kan binden.

Risposta di Seats and Sofas - Zaltbommel
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.