Seats and Sofas - Zaandam Recensioni 824

TrustScore 4 su 5

4,0

Cornelis Ouwejanstraat 19, 1506 SX Zaandam, Noord-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met deze meubelwinkel. Het personeel was zeer vriendelijk, behulpzaam en nam echt de tijd om ons goed te adviseren. We voelden ons welkom en goed geholp... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Na een vriendelijke ontvangst, zijn wij meerdere keren geholpen door medewerkers bij het stilstaan bij een bank. Fijn omdat je altijd vragen hebt, die je dan direct kunt stellen. Wij zijn fij geholpen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super service! Barry was heel aardig en attent en heeft ons heel goed geholpen om een nieuwe bank te vinden (+korting en alle opties die wij wilden erbij, ook die niet standaard mogelijk waren). Harte... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Geweldig service, nemen echt de tijd voor je ,zodat je zeker weet wat je precies wilt. Heerlijke koffie erbij gekregen. Bedankt Mario met je geduld en goede uitleg je bent een topper.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di divani
  2. Negozio di mobili
  3. Negozio di casalinghi
  4. Negozio di arredamenti per salotti

Scritti dall'azienda

Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.

• Cornelis Ouwejanstraat 19, 1506 SX, Zaandam, Noord-Holland, Paesi Bassi

3 stelle
2 stelle
1 stella

Seats&Sofas Zandaam Great Staff

I visited Seats&Sofas Zandaam to find my new sofa, and I was pleasantly surprised by how Kevin helped us choose the right one for our place. Knowing it might be a big step and investment, Kevin took us through the different models, showing all feature, different fabrics and possible customizations. At the end, I bought one couch from the available stock and have it in my place in just a few days. Highly recommend visiting the store and getting one of their sofas.

26 giugno 2025

Dear Yuri,

Thank you for your kind review! We’re thrilled to hear Kevin provided you with such helpful guidance while choosing your sofa. It’s great that you appreciated the variety of options, fabric choices, and the prompt delivery. We’re glad you’re happy with your purchase.

We hope you enjoy your new sofa and look forward to seeing you again!

Kind regards,

Valutata 5 stelle su 5

Bij binnenkomst een hele nette…

Bij binnenkomst een hele nette ontvangst en bij uitleg vanneen eerdere slechte ervaring hebben deze heren het super opgelost op allerlei vlakken dit is iets ongekend en zeker niet meer van deze tijd ik ben d’r super blij mee
Ik wil deze heren echt een pluim geven voor de manier van oplossen maar vooral voor de beleefdheid e het netjes afhandelen
Dit is het filiaal in Zaandam

3 luglio 2025

Beste Anna,

Wat fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen in ons filiaal in Zaandam, zeker na een eerdere vervelende ervaring. We vinden het belangrijk dat iedere klant met respect en aandacht wordt geholpen. Uw compliment aan onze collega’s waarderen we enorm!

Dank voor uw vertrouwen en tot ziens.

Aankoop bank

Afgelopen week hebben we bij Seats and Sofa’s de California-bank gekocht en we zijn tot nu toe ontzettend tevreden over het hele aankoopproces!

Vanaf het moment dat we binnenkwamen, werden we hartelijk ontvangen. De sfeer in de winkel was prettig en de medewerkers waren vriendelijk, geduldig en wisten duidelijk waar ze het over hadden. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en we kregen uitgebreid advies over de verschillende opties.

Wat we echt als pluspunt hebben ervaren, is de manier van onderhandelen: open, eerlijk en respectvol. Geen gladde verkooppraatjes, maar een prettig gesprek waarbij we samen tot een mooie deal kwamen. Dat gaf ons meteen vertrouwen.

De administratieve afhandeling verliep ook vlot en overzichtelijk. Alles werd duidelijk uitgelegd en netjes vastgelegd. De communicatie over de levering is helder, de bank moet nog geleverd worden, maar we hebben er alle vertrouwen in dat dit, gezien de ervaring tot nu toe, ook soepel zal verlopen.

We kijken enorm uit naar het moment dat de California straks in onze woonkamer staat! Seats and Sofa’s krijgt van ons nu al een dikke pluim voor de fijne service, betrokkenheid en professionaliteit. Aanrader!

2 luglio 2025

Beste N Boots,

Wat een prachtige review, hartelijk dank daarvoor! We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over het aankoopproces van uw California-bank. Fijn dat u zich welkom voelde in onze vestiging in Zaandam en dat onze medewerkers goed hebben geluisterd naar uw wensen.

Uw compliment over het eerlijke en respectvolle onderhandelingsproces waarderen wij enorm. Ook dat de administratieve afhandeling en communicatie helder verliepen, sterkt ons in onze missie om service en professionaliteit centraal te stellen.

We hopen dat u straks volop zult genieten van uw nieuwe bank!

Valutata 3 stelle su 5

Kort geleden bank Georgia besteld

Kort geleden bank Georgia besteld. Op voorraad dus snel leverbaar. Aangegeven s’ochtends bezorgen maar bezorgdienst stuurde sms dat het s’middags werd. Bank werd bezorgd en het plastic netjes meegenomen. Bij het overhandigen van de afleverbon mocht ik nog €140 bezorgkosten afrekenen. Huh? Dacht dat dit bij de prijs inbegrepen zat, is ons ook niet verteld bij aankoop. Toch maar even gebeld en klopte volgens de overigens zeer arrogante persoon aan de lijn die de schuld op ons, de klant, af wilde schuiven. Verder geen excuses niets. Ook in de papieren niets erover terug te vinden. Al met al een ontevreden gevoel aan overgehouden, jammer want dit had zo niet gehoeven.

1 luglio 2025

Beste heer/mevrouw Meesters,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat u onduidelijkheid heeft ervaren rondom de bezorgkosten en dat uw ervaring met onze klantenservice teleurstellend was. Wij streven ernaar om onze klanten helder en vriendelijk te informeren, en het spijt ons dat dit in uw geval niet zo is gegaan. Uw ervaring nemen wij serieus en we zullen dit intern bespreken om herhaling te voorkomen.

Wij willen uw klacht graag verder onderzoeken. Zou u uw contactgegevens en referentienummer willen sturen naar zaandam@seatsandsofas.nl?

Valutata 1 stelle su 5

Seats and Sofas: een buitengewoon klantonvriendelijk bedrijf

Op 13-01-2025 een Fernando tweezitsbank besteld en aanbetaald. Levertijd 18-22 weken. Op 1 juli, in de 26e week na aankoop, berichtje van een vervoerder, RTS. Dat ik eerst het restant diende te betalen, dan komen ze leveren.
Wat hier in het sales-traject misging: geen tussentijdse updates, geen excuses voor overschrijding levertermijn, geen bericht van S&S over de aanstaande levering, maar slechts de sommatie van een vervoerder om te betalen als ik de levering wilde ontvangen.
Kortom: wel klanten binnenharken, maar een klantvriendelijke follow-up ho-maar. Rustig laten bungelen, want door de aanbetaling is de rest van het traject verder het probleem van de klant.

1 luglio 2025

Beste heer Houthoff,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Het spijt ons zeer te horen dat u zich niet goed geïnformeerd voelde tijdens het verloop van uw bestelling. Wij begrijpen dat een langere levertijd zonder duidelijke communicatie tot frustratie kan leiden. Uw feedback is waardevol en wij zullen dit intern bespreken met de betrokken afdelingen om onze service te verbeteren.

Wij zouden graag in contact met u komen om uw situatie verder op te lossen. Zou u uw contactgegevens en referentienummer willen sturen naar zaandam@seatsandsofas.nl?

Valutata 4 stelle su 5

Goede bank voor een goede prijs

Goede ervaring en een leuke bank aangeboden gekregen voor een goede prijs. Wel het gevoel dat prijzen soms maar uit het niets worden opgesteld zonder enige structuur erachter.

30 giugno 2025

Beste Sander Withagen,

Hartelijk dank voor uw review en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de bank en dat u deze voor een goede prijs heeft kunnen aanschaffen. We waarderen het dat u onze service als prettig heeft ervaren.

Uw opmerking over de prijsstructuur nemen we serieus. We streven naar transparantie in onze prijsstelling en zullen uw feedback meenemen in onze verdere optimalisatie.

Mocht u aanvullende vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dit graag.

Poor experience

The sales team is super aggressive, I went there twice and they try to close the deal the moment you enter. The website discounts are also misleading. When you see a discount on their website it says something but when you actually visit the store they say it’s without the features and includes only th basic model.

29 giugno 2025

Beste mevrouw Jain,

Dank u wel voor uw feedback. Wat jammer om te lezen dat u onze verkoopwijze als opdringerig heeft ervaren en dat er onduidelijkheid is ontstaan over de aanbiedingen op onze website. Wij streven ernaar om al onze klanten op een duidelijke, transparante en klantgerichte manier te helpen, zowel online als in onze winkels. Uw ervaring voldoet duidelijk niet aan deze standaard en dat nemen wij serieus.

Wij zouden graag samen met u naar een passende oplossing kijken. Zou u uw contactgegevens willen sturen naar zaandam@seatsandsofas.nl?

Valutata 5 stelle su 5

Top service van de toppers te Zaandam

Zeer tevreden met ons aankoop gisteren te Zaandam.
Vriendelijk,hulpzaam medewerkers.
Zeker een aanrader.

28 giugno 2025

Beste heer Williams,

Hartelijk dank voor uw positieve review over onze vestiging in Zaandam! Wat fijn dat u zo tevreden bent over uw aankoop en de klantvriendelijkheid van onze medewerkers. We zijn blij dat u onze service als behulpzaam en vriendelijk hebt ervaren en dat u Seats and Sofas als aanrader ziet.

We wensen u heel veel plezier van uw nieuwe aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Superklantvriendelijk!!

Wij waren eind mei ernstig op zoek naar een nieuw bankstel, die oude was doorgezakt ......
Overal gezocht en uiteindelijk naar Seats and Sofas.
Heeeeel veeeeel keuze en mogelijkheden, zeer vriendelijk personeel en wij wilden graag een 3-zits en een 1-zits in een kleur die besteld moest worden.
Kon allemaal!!!
6 tot 12 weken levertijd en na een kleine maand was de set al binnen.
Opgehaald en heerlijk zitten:-))
Mocht het na verloop van tijd weer nodig zijn, gaan we meteen hierheen!!

En ja de bank en fauteuil zitten heerlijk!!

28 giugno 2025

Beste Sandra,

Wat een fijne review! Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve feedback. Wat goed om te horen dat u zo prettig bent geholpen en dat uw bankstel al binnen een maand geleverd werd, ondanks de verwachte levertijd.

We zijn blij dat u nu heerlijk zit en dat u bij een volgende aankoop weer aan ons denkt. Dat is het grootste compliment dat we kunnen krijgen.

Teleurstellende klantenservice

Naar aanleiding van review op Trustpilot leek er ineens wel snel gereageerd te worden; echter loze woorden: via het opgegeven mailadres voor contact opnieuw geen reactie. Er wordt bij bellen aangegeven dat de mails niet worden gelezen en dat degene die mij de bank heeft verkocht niet meer werkzaam is bij de vestiging. Tot nu toe nog niks verder gekomen.

=== Oorspronkelijke review
Zeer teleurstellende ervaring. Bank gekocht bij vestiging Zaandam. Normaal gesproken geen ontevreden klant, maar nu zeer teleurgesteld. Mondeling afspraken over levering beloofd echter niet nagekomen (levertijd 5 weken, inmiddels bijna 3 maanden verder). Daarnaast zeer ontransparant over prijsafspraken/kortingen. Vriendin zelfde bank aangeraden, prijsverschil ca 150 euro voor exact zelfde bank.
Zeer moeizaam om contact te krijgen. Geen enkele reactie op meerdere mails. Uiteindelijk per telefoon gesproken, maar voelde me helaas totaal niet serieus genomen, er werd niet meegedacht, geen enkele vorm van tegemoetkoming.

17 giugno 2025

Beste Arina,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat u zich niet serieus genomen voelt en dat uw levering zo fors is vertraagd. Ook de communicatie en onduidelijkheid rondom prijsafspraken zijn absoluut niet de standaard die wij nastreven.

Wij willen dit graag verder met u oppakken. Zou u uw contactgegevens en orderinformatie willen mailen naar zaandam@seatsandsofas.nl? Zo kunnen wij alsnog een passende oplossing zoeken.

3e Poging, top bevallen!

2 Eerdere ervaringen waren niet echt fijn. Zoonlief kreeg na 3 maanden zijn bank maar...verkeerde kleur. De zijne zou niet meer leverbaar zijn. Ter compensatie werd hem maar liefst 35 euro aangeboden die hij nu, een jaar later nog steeds niet heeft gekregen.
Zelf was ik er 2 weken terug en vond de opdringerigheid van de toen aanwezige manager absoluut niet fijn.
Gisteren echter werd ik door ander personeel ontvangen en echt zó fijn geholpen, mijn complimenten! Ik heb een hoekbank gekocht, weliswaar iets boven budget maar ik vind 'm echt mooi. Die moet uiteraard nog geleverd worden maar het gevoel bij dit personeel is echt fijn.🍀

18 giugno 2025

Beste Estrella,

Bedankt voor uw open en eerlijke review. Wij waarderen het dat u ons nog een kans heeft gegeven na eerdere minder positieve ervaringen. Wat fijn om te horen dat u tijdens uw laatste bezoek zo goed geholpen bent en dat u tevreden bent met uw nieuwe aankoop.

Wij hopen dat uw nieuwe hoekbank veel zitplezier zal brengen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar.

Review Seats & Sofas Zaandam – Aankoop Bronx Hoekbank

Gisteren heb ik een nieuwe hoekbank met reclinerfunctie aangeschaft bij Seats & Sofas in Zaandam. Online had ik tussen de complete collectie al snel mijn oog laten vallen op de Bronx-hoekbank. Toch wilde ik het model graag in het echt zien en uitproberen voordat ik tot aanschaf overging.

Vanaf het moment dat ik de winkel binnenliep, werd ik prettig en klantgericht geholpen. De medewerkers waren vriendelijk, ik kreeg iets te drinken aangeboden, en al mijn vragen over de bank werden duidelijk en zorgvuldig beantwoord. De medewerker kon me alle informatie geven die ik nodig had om een goede keuze te maken.

Omdat ik een kat heb, was de keuze voor het juiste materiaal en de kleur snel gemaakt. Toevallig bleek het showmodel precies te zijn uitgevoerd in het materiaal van mijn voorkeur, en in een kleur die mij ook erg aansprak (mijn tweede favoriet). Daardoor kon ik de bank direct aanschaffen en afrekenen. Had ik een nieuwe besteld, dan zou de levertijd kunnen oplopen tot wel 22 weken.

De levering en installatie worden verzorgd door een externe transportservice en ook dat werd meteen goed voor me geregeld.

Al met al heb ik een prettige ervaring gehad bij Seats & Sofas Zaandam. Dankzij mijn online research wist ik al goed wat ik wilde, maar de medewerker heeft mijn keuze bevestigd en verduidelijkt. Dat maakte de aankoop uiteindelijk heel eenvoudig en soepel.

Ik ben heel benieuwd hoe de bank straks in mijn woonkamer staat. Hij zit in ieder geval heerlijk.

18 giugno 2025

Beste Hendrawanto,

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review. Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over de service, het advies en de persoonlijke benadering in onze winkel in Zaandam.

Wij zijn blij dat u precies de bank vond die bij uw wensen past en hopen dat u straks volop zult genieten van uw nieuwe Bronx-hoekbank. Veel plezier ermee!

Valutata 4 stelle su 5

Na wat misverstanden is de bank 5 juli…

Na wat misverstanden is de bank 5 juli 2025 bij mij afgeleverd. Hulde aan de mannen die de bank hebben afgeleverd. Zij hebben de bank in elkaar gezet en al het karton en plastic opgeruimd en meegenomen.
Netjes gedaan mannen bedankt.

5 giugno 2025

Beste Sylvia,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat de levering van uw bank uiteindelijk goed is verlopen en dat onze bezorgers alles netjes hebben achtergelaten.

Wij geven uw compliment graag door aan de betrokken medewerkers. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank!

Top stoel!…

Op een zondag gingen wij kijken voor een stoel en/of bank. Na de vraag of wij al eerder waren geweest, lieten zij ons rustig kijken en wanneer nodig gaven zij ons uitleg. Een bank werd het niet, maar achterin bleek een heerlijke stoel te staan. We mochten kiezen of het showroom model met korting of de laatste op voorraad in alkmaar ophalen. Wij hebben voor het laatste gekozen. Een paar uurtjes later waren wij weer thuis met een stoel rijker!! Even wennen, maar nu is het vechten wie er in mag, zelfs de poezen ha, ha. Top geholpen.
Frank en Caroline

1 giugno 2025

Beste Caroline,

Wat een leuke review, hartelijk dank daarvoor! Fijn dat u zo prettig bent geholpen bij het kiezen van uw nieuwe stoel en dat u de tijd kreeg om rustig te kijken. Dat zelfs de poezen moeten vechten om een plekje zegt genoeg! Geweldig om te lezen dat het showroommodel of voorraadoptie zo goed bevallen is.

Wij wensen u en uw gezin veel comfort en plezier met de nieuwe stoel.

Valutata 1 stelle su 5

Slechte kwaliteit en stugge klantenservice

In november bank Pearl gekocht bij Seats and Sofas Zaandam. Na slechts 3 maanden begon de bank op meerdere plekken door te zakken, samen met andere gebreken (kraken als je er op gaat zitten, stof die erg los zit, leuning die inzakt als je er op leunt, losse draadjes overal). Het heeft inmiddels geleid tot lichamelijke klachten.

Toen we contact opnamen over een oplossing, werd ons verteld dat de bank retour moest naar de leverancier (er wordt dus erkend dat er iets mis is met de bank), maar dat de kosten van € 75,- voor transport voor eigen rekening zijn. Ik gaf aan dit niet passend te vinden voor een bank die vanaf het begin al niet in orde was. Hierop werd er verwezen naar de algemene voorwaarden. De AV zijn niet met ons doorgenomen in de winkel en we kregen amper de tijd om deze te lezen, er werd gepusht richting tekenen en betalen. Voorwaarden zijn voorwaarden, helemaal mee eens, maar extra kosten maken voor een product dat niet deugt, dat getuigt niet van klantenservice.

De verwachte wachttijd is 8 tot 14 weken. We kregen de optie voor een leenbank, maar vanwege een ernstige kattenallergie in ons gezin is dat geen optie omdat we niet weten waar de bank is geweest.
Toen we vroegen om een alternatieve oplossing waren er geen andere opties.

Op Trustpilot lezen we regelmatig dat bij andere klanten de bank wél kosteloos wordt opgehaald of dat er andere oplossingen aangedragen worden. Toen ik dat aangaf, kreeg ik als antwoord: “Iedere order is anders o.i.d.’ en dat was het dan.

Klantgericht denken of flexibel handelen lijkt hier helaas niet aan de orde. Zeer teleurstellend: zowel qua productkwaliteit als service. We zitten nu met een kapotte bank die voor lichamelijke klachten zorgt, zonder passende oplossing.

10 giugno 2025

Beste heer of mevrouw Verhoef,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide toelichting. Wat spijtig dat u zoveel ongemak heeft ervaren met uw bank en onze service. Uw situatie klinkt uiterst vervelend, zeker gezien de lichamelijke klachten en het ontbreken van een passende oplossing. Dit nemen wij zeer serieus.

Wij zouden graag met u in contact komen om samen naar een mogelijke oplossing te zoeken. Zou u uw contactgegevens kunnen sturen naar zaandam@seatsandsofas.nl? Dan kijken wij graag met u mee.

Valutata 5 stelle su 5

Wat een enorme fijne winkel met super…

Wat een enorme fijne winkel met super gezellig leuk spontaan personeel.
Wat je behalve kundig ook de kans geeft om alles te ervaren.
En je ook goede tips geeft en je desnoods terug naar huis stuurt om extra te meten!
Ik hoop dat de club personeel waarbij wij de bank hebben besteld ook een heel lang team blijft wel zo goed voor de toekomstige klanten.
Bedankt voor deze geweldige ervaring.

9 giugno 2025

Beste B Schepers,

Wat een mooie en enthousiaste review, dank u wel! We vinden het belangrijk dat klanten bij ons alles rustig kunnen ervaren en waarderen het enorm dat u ons personeel zo positief benoemt. Goede begeleiding en eerlijk advies staan bij ons centraal, en het is fijn dat u dit zo heeft ervaren.

We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe bank en komen u graag in de toekomst nog eens tegen.

Valutata 1 stelle su 5

Slechte communicatie, nul servicebereidheid en twijfelachtige kwaliteit

Ik ben diep teleurgesteld in Seats and Sofas. Ondanks herhaalde mails en telefoontjes heb ik nergens nog een antwoord op ontvangen, hun klantenservice lijkt totaal onbereikbaar. Mijn sofa is pas twee jaar oud en uitgerust met kunststof poten die inmiddels beschadigd zijn. Toen ik vroeg om alleen die poten na te bestellen, kreeg ik keihard te horen dat ze niet bereid zijn onderdelen te leveren, hoe graag ik er ook voor wil betalen.

Het is onbegrijpelijk dat een bedrijf dat bekend is met al haar modellen en leveranciers zo weigerachtig reageert. Ze weten exact welk onderdeel erbij hoort en waar ze het vandaan moeten halen, maar zelfs dat schijnt te veel moeite voor ze te zijn. Dit getuigt niet alleen van gebrek aan service, maar ook van weinig respect voor de klant.

Kortom: slechte communicatie, nul servicebereidheid en twijfelachtige kwaliteit, zeker geen aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbaar meubelbedrijf.

25 maggio 2025

Beste heer Srgjan,

Dank voor uw uitgebreide feedback. Wat jammer dat u onze service als onvoldoende heeft ervaren, zeker als het gaat om een relatief eenvoudige vraag zoals het nabestellen van poten. Dit had uiteraard anders afgehandeld moeten worden.

Wij willen uw ervaring graag verder onderzoeken en verbeteren. Zou u uw contactgegevens en aankoopbewijs willen sturen naar: service@seatsandsofas.nl?

Hello

Hello, we went to the Zaandam branch to order this chair and they told us that we had to pay around 1490 Euros. Why is the price 699 in this ad?

8 giugno 2025

Beste Mutlu Güler,

Dank u wel voor uw bericht. Het prijsverschil waar u naar verwijst kan te maken hebben met uitvoering, bekleding, showroommodellen of lokale aanbiedingen. Wij helpen u graag om dit verder uit te zoeken en op te helderen.

Wilt u alstublieft contact opnemen via zaandam@seatsandsofas.nl met vermelding van het filiaal en, indien mogelijk, een screenshot van de advertentie?

Valutata 5 stelle su 5

Mijn vorige bank kwam bij S&S vandaan en de volgende wsl ook.

De dame die ons assisteerde bij de aankoop heeft daar heel wat energie in gestoken. Ze gaf keurige informatie op al mijn vragen. En dat was knap, want ik had heel wat vragen, wensen en ideeën. Tenslotte kwamen we uit op de perfecte bank.
Later aan de kassa werden we ook heel vriendelijk en correct geholpen. Mijn vorige bank kwam bij Seats and Sofas vandaan en mijn volgende waarschijnlijk ook.

6 giugno 2025

Beste Carla,

Wat geweldig om te lezen dat u zo goed bent geholpen bij uw zoektocht naar een nieuwe bank. Onze collega’s in Zaandam zetten zich graag in om met u mee te denken, en het is fijn dat dat bij u zo gewaardeerd is. Uw loyaliteit – van vorige aankoop tot nu – waarderen we enorm!

Dank u wel voor uw vertrouwen. Wij wensen u veel zitplezier toe met uw nieuwe bank!

Valutata 5 stelle su 5

Een warm welkom in zaandam

Een warm welkom in zaandam, een vriendelijk topverkoper wist waarover hij het had ...eerst rustig de tijd om eerst even zelf te kijken en wat indrukken op te doen, daarna onze wensen kenbaar gemaakt en samen de voor en nadelen besproken van de diverse soorten banken , en toen zagen we hem dat moest hem zijn
Nu staat de bank te stralen in onze huiskamer en dat is dan weer mogelijk gemaakt door het transport wat door seats geregeld was twee zeer vriendelijke mannen alles uitgepakt pootjes eronder en geplaatst.
Gewoon helemaal top en super bij mer de bank

31 maggio 2025

Beste Vonne,

Wat een mooie review, hartelijk dank daarvoor! Wij zijn blij te lezen dat u zich welkom voelde in onze vestiging in Zaandam en dat de verkoper de tijd voor u nam. Fantastisch dat u samen met ons uw ideale bank hebt gevonden en dat het transport ook vlekkeloos is verlopen.

Wij wensen u heel veel plezier met uw prachtige bank in de woonkamer!

Seats and Sofas

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più