Seats and Sofas - Zaandam Recensioni 824

TrustScore 4 su 5

4,0

Cornelis Ouwejanstraat 19, 1506 SX Zaandam, Noord-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met deze meubelwinkel. Het personeel was zeer vriendelijk, behulpzaam en nam echt de tijd om ons goed te adviseren. We voelden ons welkom en goed geholp... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Na een vriendelijke ontvangst, zijn wij meerdere keren geholpen door medewerkers bij het stilstaan bij een bank. Fijn omdat je altijd vragen hebt, die je dan direct kunt stellen. Wij zijn fij geholpen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super service! Barry was heel aardig en attent en heeft ons heel goed geholpen om een nieuwe bank te vinden (+korting en alle opties die wij wilden erbij, ook die niet standaard mogelijk waren). Harte... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Geweldig service, nemen echt de tijd voor je ,zodat je zeker weet wat je precies wilt. Heerlijke koffie erbij gekregen. Bedankt Mario met je geduld en goede uitleg je bent een topper.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di divani
  2. Negozio di mobili
  3. Negozio di casalinghi
  4. Negozio di arredamenti per salotti

Scritti dall'azienda

Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.

• Cornelis Ouwejanstraat 19, 1506 SX, Zaandam, Noord-Holland, Paesi Bassi

3 stelle
2 stelle
1 stella

Bank binnen 3 jaar gereed voor de stort

Ik heb bijna op de dag na 3 jaar geleden een bank hier gekocht maar ondertussen is deze al helemaal op. Op meerdere plekken zijn de veren helemaal weggezakt en zit je dus in een kuil. Mijn partner en ik hebben geen overgewicht en doen gewoon normaal met de bank. Ik had niet verwacht dat de kwaliteit zo ondermaats zou zijn, zeker niet voor een bank met een adviesprijs van 2200 euro. Ik ga hier nooit meer wat kopen. Ik raad iedereen aan om NIET bij Shits & Sofas hun bank te kopen.

1 marzo 2026

Beste Mir,

Het spijt ons te horen dat uw bank zo snel zijn comfort heeft verloren. Dit is uiteraard vervelend en niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wij zouden graag meekijken of we nog iets voor u kunnen betekenen. Zou u een servicemelding willen aanmaken via onze website, inclusief foto’s van het zitmeubel en uw bestelgegevens? Op die manier kunnen wij uw situatie zorgvuldig beoordelen en samen een passende oplossing vinden.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons ook bereiken op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur via 088-8048280 of per e-mail via customercare@seatsandsofas.nl

Valutata 1 stelle su 5

Very rude staff and very pushy

Very rude staff and very pushy. Plays with words and are not honest, quality is horrible. I highly recommend not to buy from there. Worst ever

9 gennaio 2026

Dear Mohamed,

We are very sorry to read that this is how you experienced your visit. This is absolutely not the level of service we aim to provide, and we sincerely regret that you felt pressured or treated rudely.

We take your feedback seriously and would like the opportunity to better understand what happened and address your concerns regarding both the service and the quality.

Please feel free to contact our Customer Care department at customercare@seatsandsofas.nl or call us at +31 88 804 82 80 (available on weekdays during regular office hours). Kindly include your details so we can locate your order and assist you properly.

We would appreciate the chance to work towards a suitable solution.
Kind regards

Valutata 1 stelle su 5

Oneerlijke verkooptactieken en absurde annuleringskosten

!!!! TEKEN HIER HELEMAAL NIETS.

Ik ben echt woest op Seats and Sofas. Hun verkoopmethoden zijn roofzuchtig en totaal oneerlijk. De verkoper "vergat" voor het gemak elk beleid te noemen totdat ik de handtekening had gezet. Pas DAARNÁ kreeg ik de kleine lettertjes onder mijn neus geduwd. Ik probeerde binnen 24 uur te annuleren en deze mensen hebben de brutaliteit om 50% van de oorspronkelijke prijs te eisen als boete. Waarvoor?! Ze hebben nog helemaal niets gedaan! Dit is gewoon pure afpersing. Doe jezelf een plezier en blijf zo ver mogelijk bij deze tent vandaan. Walgelijke handelspraktijken!

23 febbraio 2026

Beste M. Hassan,

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring zo heeft beleefd. Op het moment van aankoop staat op het contract duidelijk de algemene annuleringsprocedure vermeld. Deze voorwaarden zijn voor alle klanten inzichtelijk en kunnen worden doorgelezen voordat de aankoop wordt voltooid. We vinden het spijtig dat u aangeeft deze niet eerder te hebben gezien.

We willen u vriendelijk verzoeken om telefonisch contact op te nemen via 088 804 82 80. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30-17:00. Onze serviceafdeling kijkt dan graag samen met u naar een eventuele passende oplossing met betrekking tot de annulering.

Absurde ervaring

Wat een absurde ervaring bij Seats & Sofas. Dit is zonder twijfel de slechtste klantenservice die wij ooit hebben meegemaakt.

Om te beginnen is er een bank in de verkeerde kleur geleverd. Wij hebben duidelijk een beige bank besteld, we hebben letterlijk in de showroom de bank aangewezen die we wilden hebben, alsnog is het fout gegaan qua kleur. De bank die er stond en die we dus wilden is in een beige kleur. In hun systeem heet dat blijkbaar “cream”, maar op de aankoopbon stond gewoon ‘beige’. Dan mag je er als klant toch van uitgaan dat het klopt? Blijkbaar niet. Volgens Seats & Sofas ligt de schuld namelijk ook deels bij ons. Ze brengen het nog net niet alsof wij de verkoper hadden moeten controleren. Heel bizar.

De klantenservice is vervolgens asociaal, neerbuigend en totaal niet oplossingsgericht. In plaats van meedenken krijgen we opmerkingen naar ons hoofd geslingerd als:

“Dat hoeven we helemaal niet te doen meneer”

“Alles is beter dan op het laminaat zitten”

Alsof je dankbaar moet zijn dat je überhaupt íets krijgt nadat zij zelf fouten maken en de verkeerde bank leveren.

Na heel veel gedoe en aandringen boden ze met tegenzin een tijdelijke bank aan. Eerst wilden ze ons afschepen voor ruim 8 weken met een zwarte leren tweezits, wat totaal geen compensatie is als je een ruime hoekbank hebt besteld. Pas na opnieuw discussiëren kwamen we samen uit op een tijdelijke hoekbank.

En dan het toppunt: twee weken later staan ze ineens voor de deur met… die zwarte leren tweezits. Alsof er nooit afspraken zijn gemaakt. Medewerkers doen vervolgens alsof ze van niets weten. Weer moeten wij erachteraan en alles regelen, want de seats & sofas laat uiteraard niks van zich horen.

Kortom:

- Fouten bij levering
- Geen verantwoordelijkheid nemen
- Slechte en onvriendelijke communicatie
- Afspraken worden niet nagekomen

Dit is geen klantenservice, echt slecht. Bespaar jezelf stress, frustratie en tijd en koop hier absoluut niet je bank. De bank is heerlijk, fijn en comfortabel, maar de service is echt kwalijk.

3 ottobre 2025

Beste Thijs,

Het spijt ons zeer te horen over uw ervaring bij onze Megastore in Zaandam. Wij begrijpen uw frustratie over de verkeerde kleur van de bank, de communicatie en het niet nakomen van afspraken. Dit is absoluut niet hoe wij willen dat onze klanten worden behandeld.

Om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen, zouden wij u willen vragen uw telefoonnummer en ordernummer te sturen naar info@seatsandsofas.nl. Ons team zal dan direct contact met u opnemen om de situatie te herstellen.

Valutata 1 stelle su 5

Heb vorige mei een bankstel gekocht…

Heb vorige mei een bankstel gekocht hele enthousiast medewerking van een lange meneer had bankstel gekozen maar op advies had toch de bankstel gekocht die nu heb ben thuis onderkant van de bank stuk bellen mailen en bellen en nog eens mailen niet te bevatten dat deze bedrijf nog bestaat klantenservice is nul komma nul ja het heet klantenservice niet bedrijfs service want voor de klanten niks doen en incasso bureau sturen als klaar bent loop naar binnen en zal ik me verhaal wel komen doen

8 maggio 2025

Beste Farley,

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad na uw aankoop. Dit is uiteraard niet de service die u van ons mag verwachten. Wij begrijpen uw frustratie over de afhandeling en de communicatie rondom uw melding en nemen uw signaal serieus. Graag kijken wij samen met u hoe dit alsnog goed opgelost kan worden.

Wilt u zo vriendelijk zijn uw contactgegevens en aanvullende informatie te sturen naar zaandam@seatsandsofas.nl?

Valutata 1 stelle su 5

Op 18/1 de bestelling ontvangen, echter wat wat gemeld wat niet in orde was.Foto’s gemaakt en meegestuurd.Op 20/1 verzoek gekregen om andere foto’s te sturen dit gedaan. Op 23/1 nog geen reactie.

Wacht op verdere reactie tot op heden ben ik niet te vreden.
De telefonische reactie wilde men niet schriftelijk bevestigen, waarom niet!
Oplossing heb ik nog niet wettelijk staat er 2 weken voor!
Seats en sofa’s heeft dus nog iets meer dan 1 week!

23 gennaio 2026

Beste Marchel Prast,

Wat vervelend om te lezen dat u nog steeds wacht op een verdere reactie en dat u ontevreden bent over de afhandeling van uw melding. Wij begrijpen dat u duidelijkheid en een passende oplossing verwacht. Dit nemen wij serieus.

Wilt u uw contactgegevens en aanvullende informatie sturen naar zaandam@seatsandsofas.nl, zodat wij dit verder kunnen oppakken?

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw,

Dit is een formele follow-up op mijn e-mail van 19 januari 2026, waarop ik tot op heden geen enkele reactie heb ontvangen.

Daarnaast heb ik recent telefonisch contact gehad met uw juridische afdeling. Tijdens dit gesprek werd mij gemeld dat u de koop zou mogen ontbinden omdat het “slechts een aanbetaling” zou betreffen en interne regels dit zouden toestaan. Beide stellingen zijn onjuist en lijken bedoeld om de klant te intimideren en te overtuigen dat u gelijk heeft terwijl de consument geen poot heeft om op te staan. Dit is onacceptabel en zeer onprofessioneel gedrag van een professioneel bedrijf als Seats and Sofas. Dergelijke praktijken komen helaas vaker voor bij Seats and Sofas, zoals blijkt uit talrijke consumentenklachten op fora en review-sites.

De medewerkster van uw juridische afdeling gaf aan een studie te hebben gevolgd en de regels te kennen, maar haar standpunt is juridisch onjuist en getuigt van onvoldoende kennis van het consumentenrecht.

Feiten:
- Op zondag 18 januari 2026 heb ik in uw showroom te Zaandam het showroommodel bank Legacy (kleur luxor, moss) volledig en via pin afgerekend – het betreft de volledige aankoopprijs, géén aanbetaling.
- De verkoopbon is het rechtsgeldige bewijs van de gesloten koopovereenkomst. Ik heb mijn betaalbewijs (pin/rekeningafschrift + verkoopbon) klaarliggen.

Rechtsgrond:
- Burgerlijk Wetboek Boek 7 artikel 1: een koop in een fysieke winkel is direct bindend zodra koper en verkoper het eens zijn over de zaak en de prijs, en (geheel of gedeeltelijk) betaling heeft plaatsgevonden.
- Interne bedrijfsregels staan niet boven dwingend recht (art. 6:248 BW en art. 6:262 BW). Uw interne regels kunnen de wet niet overrulen.
- Seats and Sofas is niet CBW-erkend en kan daarom geen beroep doen op branchevoorwaarden die gunstiger zijn voor de verkoper. Uw eigen algemene voorwaarden en FAQ voorzien in annulering door de koper (vaak met hoge kosten), maar geven u als verkoper géén recht om eenzijdig onder een betaalde overeenkomst uit te komen louter om commerciële redenen (“showroom leeg”).

Vanaf het moment van volledige betaling is de bank mijn eigendom. Het is daarom onrechtmatig dat deze nog steeds in de showroom staat, door andere klanten wordt gebruikt en als promotiemateriaal dient.

Ik eis daarom onmiddellijk:

1. Voor morgen 12:00 uur (21-01-2026) nog de order doorgeven aan de transporteur.
2. De bank direct uit de showroom halen, alle gebruik/promotie onmiddellijk stoppen en niet langer ter beschikking stellen aan andere klanten.
3. Levering bij mij thuis binnen drie werkdagen.
4. Schriftelijk bevestigen dat de afnameplicht-termijn (bijv. 48 uur) niet is gestart omdat u zelf de levering blokkeert (order niet doorgegeven aan transporteur).

Schadevergoeding:
Het onrechtmatig gebruik van mijn eigendom (promotie met mijn betaalde bank) duurt inmiddels al geruime tijd. Ik eis een schadevergoeding van € 50 per dag dat de bank nog in de showroom staat en wordt gebruikt/promoot (art. 6:96 BW), met een minimum van € 200. Deze claim is gebaseerd op het bekende klachtenpatroon bij Seats and Sofas over niet-nakoming en onrechtmatig gebruik van betaalde producten. Ik sta open voor een redelijke schikking, maar eis in ieder geval € 200 minimum. Ik verwacht tevens schriftelijk bewijs (foto of verklaring) dat de bank vandaag uit de showroom is verwijderd.

Deadline:
Morgen 21-01-2026 om 20:00 uur loopt de door mij gestelde termijn van 48 uur af. Bij uitblijven van schriftelijke bevestiging (order doorgegeven + concrete leverdatum + bank uit showroom) beschouw ik dit als toerekenbare tekortkoming.

Ik zal dan direct:
- een klacht indienen bij ConsuWijzer en de Autoriteit Consument & Markt,
- een aangetekende sommatie sturen naar uw hoofdkantoor (Conradstraat 8, 3364 AC Sliedrecht),
- een procedure starten bij de kantonrechter voor nakoming van de overeenkomst + schadevergoeding.

Ik heb alle aankoopbewijzen, betaalbewijzen, gespreksnotities en e-mailcorrespondentie bewaard.

Graag een inhoudelijke reactie, bij voorkeur van een hogere manager of directie, zodat dit serieus wordt opgepakt.

18 gennaio 2026

Beste Daniel,

Dank voor uw bericht. Wij betreuren het zeer dat u deze situatie als zo onprettig en zorgelijk heeft ervaren. Uw opmerkingen over de communicatie, afhandeling en het uitblijven van duidelijke opvolging nemen wij serieus. Dit is niet hoe wij onze service willen verlenen. Wij begrijpen dat dit veel frustratie veroorzaakt.

Wij willen dit graag inhoudelijk met u bespreken en samen naar een oplossing kijken. Wilt u uw contactgegevens sturen naar zaandam@seatsandsofas.nl?

Vriendelijk personeel goede service

Vriendelijk personeel goede service

17 gennaio 2026

Beste Roelie,

Dank u wel voor uw reactie. Fijn om te lezen dat u het personeel als vriendelijk heeft ervaren en tevreden bent over de service.

Valutata 1 stelle su 5

Bank binnen 2 jaar stuk en ze geven als…

Bank binnen 2 jaar stuk en ze geven als oplossing op eigen kosten laten maken bij een meubelmaker.
Koop daar geen bank het is troep en binnen 2 jaar stuk terwijl je er niks geks mee doet.
Nu snap ik waarom ze zulke hoge kortingen geven omdat het materiaal drama is.

12 gennaio 2026

Beste Brandon,

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad en dat de bank niet aan uw verwachtingen voldoet. Wij begrijpen dat dit erg teleurstellend voor u is. Wij kijken dit graag samen met u na om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u alstublieft uw contactgegevens en eventueel ordernummer sturen naar zaandam@seatsandsofas.nl, zodat wij met u in contact kunnen komen?

Valutata 5 stelle su 5

Super netjes ontvangen korte uitleg hoe…

Super netjes ontvangen korte uitleg hoe ze in Zaandam te werk gaan en daarna laten ze je lekker rond kijken. Je krijgt koffie en thee aangeboden.

Veder prima geholpen met humor 👍🏻

8 gennaio 2026

Beste Vincent,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te lezen dat u in onze Megastore in Zaandam netjes bent ontvangen, een duidelijke uitleg heeft gekregen en rustig heeft kunnen rondkijken. Ook leuk om te horen dat de koffie en thee en de humor tijdens het helpen zijn gewaardeerd. Wij doen ons best om het bezoek zo prettig mogelijk te maken en het is mooi dat dit zo is overgekomen. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

OPLICHTERS!!!

Een bank onder voorbehoud gekocht! Althans dat dacht ik. In plaats van een optiebon kreeg ik een officiële bon. Binnen een maand besloot ik de bank toch te annuleren en kan ik opdraaien voor 30% van de koopkosten zonder iets te hebben ontvangen dat is ruim 600 euro! Laat je niet oplichten en let hier op!!!

LAAT JE NIET MISLIJDEN!!

De reactie op mijn bovenstaande review om te kijken of er nog mogelijkheden zijn komt over ze daadwerkelijk open staan om je tegemoet te komen. Maar nee hoor contact was heel kort ze vinden wel prima als je verkeerd bent voorgelicht en dus OPGELICHT bent!!!

8 dicembre 2025

Beste Naima,

Dank u voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons om te lezen dat er onduidelijkheid en teleurstelling is ontstaan rondom uw aankoop en de voorwaarden. Dit is uiteraard niet de bedoeling en wij begrijpen dat dit voor u erg vervelend is. Wij kijken dit graag zorgvuldig met u na om te zien wat er precies is gebeurd en welke mogelijkheden er nog zijn. Wilt u alstublieft uw contactgegevens en het referentienummer sturen naar zaandam@seatsandsofas.nl, zodat wij contact met u kunnen opnemen?

Valutata 5 stelle su 5

Bij binnenkomst werden we vriendelijk…

Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen.
We kregen alle vrijheid om rond te lopen zonder dat de verkoper opdringerig was.
We werden wel gevolgd en zodra de verkoper in de gaten had dat we vragen hadden stond hij voor ons klaar om de vragen te beantwoorden. Daarna weer vrijheid om te overleggen.

Toen we de knoop hadden doorgehakt was het ook prettig onderhandelen.

Een heel fijne verkoper die oog en oor heeft voor de klant.
Zeer maar dan ook zeer prettig.

We waren in Zaandam en de verkoper heet Martin.

2 gennaio 2026

Beste Reinders,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review. Wat fijn dat u de ontvangst, de vrijheid in de Megastore en het prettige meedenken zo positief heeft ervaren. Mooi om te lezen dat Martin u zo goed heeft geholpen en dat ook het onderhandelen prettig verliep.

Fijne ruime winkel

Fijne ruime winkel, erg veel keus.
Goede communicatie. Martin heeft ons enorm goed geholpen. Super service!

2 gennaio 2026

Beste Jacq,

Dank u wel voor uw positieve review. Fijn dat u de Megastore als ruim en overzichtelijk heeft ervaren en dat Martin u zo goed heeft geholpen. Veel plezier van uw aankoop.

Not customer friendly

Wouldn't recommend, it's not a customer friendly experience. Unlike in other stores, it's hard to know the price of the couches/chairs because many either don't have a price tag, or there are too many different and confusing prices listed in the booklet they give you. Then the older salesman gets/acts offended and impolite when you ask if the price is negotiable and if the price includes delivery. Mind you, this is a normal question in furniture stores, and in every other store they answered politely.

This is the sales tactics Seats and Sofas is known for, but now I found out for myself. I think it's counterproductive. I walked out. If they're like this *before* buying something, I can't imagine how they are *after* buying. Many other stores out there.

30 dicembre 2025

Dear Donderstorm,

Thank you for sharing your experience. We are sorry to hear that your visit did not feel customer friendly and that the pricing information and communication did not meet your expectations. Your feedback about clarity, approach and service is important to us, as this is not the experience we aim to provide. We would like to look into this situation and discuss it further with you.

Could you please share your contact details with us by sending an email to zaandam@seatsandsofas.nl, so we can follow up personally?

Kind regards,

Slecht

Binnen garantietijd stuk gegaan en ze laten je gewoon stikken. Nog nooit zo'n slechte service gehad. Ook de bezorgdienst was zeer slecht.

21 dicembre 2024

Beste Marcel,

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad, zowel met het product als met de bezorging. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden. Wij kijken dit graag samen met u na. Wilt u uw contactgegevens sturen naar zaandam@seatsandsofas.nl?

Top service!

Top service!

20 dicembre 2025

Beste heer/mevrouw,

Dank u wel voor uw review. Fijn om te lezen dat u onze service als top heeft ervaren.

Valutata 4 stelle su 5

Brendan gaf een geweldige service

Brendan gaf een geweldige service

15 dicembre 2025

Beste heer/mevrouw,

Dank u wel voor uw review. Fijn om te horen dat Brendan u een geweldige service heeft geboden.

Uitstekend geholpen!

Vriendelijk, behulpzaam, vrolijk. Goed geholpen!

15 dicembre 2025

Beste Maaike,

Dank u wel voor uw review. Fijn om te lezen dat u vriendelijk en goed bent geholpen.

Erg blij met de service

Erg blij met de service

14 dicembre 2025

Beste Pharrel,

Dank u wel voor uw review. Fijn om te horen dat u erg blij bent met onze service.

Valutata 1 stelle su 5

Teleurstelling 13 maanden wachten.

In maart 2 stoelen en een bank besteld.
In oktober kon het pas geleverd worden. Dus vooruit we wachten.
In oktober verkeerde spullen geleverd. Veel gedoe om het terug te krijgen. Contact gehad en de mededeling is, sorry er is iets verkeerd gegaan. We gaan omruilen u krijgt de bank en stoelen die u besteld heeft. Oh de tijd van bestellen gaat opnieuw in dus een week of 26 voordat we leveren. Maar het word met spoed besteld. Nou geef ons het geld maar terug. Sorry de filiaalmanager zegt dat dat niet zo werkt. Boos worden had ook geen zin het mag 30 weken duren en daar zaten we binnen meneer..
Na 2 weken worden de verkeerde spullen weer opgehaald. Week later word er contact opgenomen. Het is in orde de bank is terug we gaan nu uw bank bestellen, dat doe ik zo snel mogelijk en dan duurt het 26 weken.. Euh wat het was toch al besteld? Nee dus niet. Laat maar doe ons het geld terug. Nee meneer zo werkt het niet we hebben geleverd binnen het termijn tsja het was fout, maar we mogen er 3x over doen..
Nee we willen ons geld terug. Sorry gaat niet gebeuren u zult op de stoelen en bank moeten wachten.
Met een beetje geluk zitten we straks na 13 maanden (hopenlijk april 2026)wachten op de bestelde bank als hij nu wel goed is..
Klacht geschreven. Doorgestuurd richting Zaandam, nooit meer iets gehoord. Maar dat is met al et contact. Beloven contact op te nemen, maar dat gebeurt niet..
De slogan van seats en sofas gaat dus helemaal niet op tenzij je iets koopt dat je dirsct mee mag nemen.
Teleurgesteld in dit bedrijf en nooit meer ga het dus ook zeker niet aanraden. Het is dat een advocaat me teveel geld kost..

Update 22 dec 2025:
Bedankt voor uw reactie. Mijn gegevens en alles is bekend bij het filiaal in Zaandam. Na een algemene klacht is deze doorgezet naar Zaandam. Maar daar vandaan is het al ruim 6 weken stil. Heb niet de illusie dat het zal veranderen.. Het zou Seats and Sofas sieren als ze contact met mij opnemen.
Ik hoor het graag.

12 dicembre 2025

Beste Dennis,

Wat vervelend om te lezen dat dit traject zo is verlopen en dat u zich niet gehoord voelt. Wij begrijpen uw frustratie en kijken dit graag inhoudelijk met u na. Wilt u uw contactgegevens sturen naar zaandam@seatsandsofas.nl?

Seats and Sofas

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più