Medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam in het geven van info. Zijn geduldig en nemen de tijd om te luisteren wat je wensen zijn en alle vragen te beantwoorden.
L'azienda ha risposto
Zeer slecht ervaring!!!! We hebben 29-12-2025 een set van banken besteld, een stukje voorbetaald, en nog niks ontvangen. De medewerkers kunnen niet duidelijk antwoord over het status van onze besteli... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vandaag bij Seats en Sofa in Oosterhout geweest. In eerste instantie geholpen door een zéér vriendelijke jongeman. Omdat we de prijs toch iets te hoog vonden kwam er een andere medewerker/manager bi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We werden geholpen door verkoopster Tamara. Hele fijne en vriendelijke verkoopster. Gaf extra opties zonder te pushen. Liet ons ons gangetje gaan en kwam later vragen of ze nog iets voor ons kon betek... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Meerstoel 14, 4904 SV, Oosterhout, Noord-Brabant, Paesi Bassi
Goed geholpen door Tamara van vestiging Oosterhout. Nam ruim de tijd voor ons om mee te denken en luisterde geduldig naar onze wensen en wat daarbij de mogelijk was vanuit Seats en Sofa. Liet ons ook even momenten alleen om de door haar geboden opties weer samen te kunnen bespreken. Erg prettig allemaal. Voor ook geregeld een kop koffie of thee aan. Echt top!

Risposta di Seats and Sofas - Oosterhout
Ik ben echt super geholpen door Tamara

Risposta di Seats and Sofas - Oosterhout
Vestiging in Oosterhout, Noord-brabant.
Rustig ontvangen, wel een goede avond en een boekje met de prijzen maar niet meteen achter je aan rennen. Toen we een tijdje bij 1 bank bleven staan, kwam er iemand aan die echt professioneel met ons mee dacht. We hebben op praktisch iedere bank gezeten en de verkoopster bleef netjes en rustig met ons mee kijken.
Dit is de 3de bank die we bij seats and sofas kopen in 15 jaar. De eerste was te groot dus kozen we voor een andere opstelling. 2 kinderen en een puppy verder was deze al aan vervanging toe.
We kregen genoeg ruimte om na te denken over de stof en de opstelling. Heel fijn gesprek en erg tevreden met de bestelling. Goede kwaliteit voor een goede prijs.

Risposta di Seats and Sofas - Oosterhout
Ik heb een geweldige ervaring gehad bij Seats and Sofas. De medewerker in de winkel was erg vriendelijk en professioneel, waardoor alles heel soepel verliep. De bank zelf is van goede kwaliteit en zit echt lekker. Ik ben super blij met mijn aankoop en zou Seats and Sofas zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een mooie, comfortabele bank!

Risposta di Seats and Sofas - Oosterhout
Heel erg goed geholpen door Tamara! Een bank gevonden die precies naar mijn wens is. Super bedankt.

Risposta di Seats and Sofas - Oosterhout
Goed en snel geholpen naar de wensen wat ik wilde. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Heel fijn geholpen!
Er werd alle tijd genomen om ons te helpen en te adviseren. We kregen netjes koffie aangeboden en mochten alles vragen.
Alle opties voor de bank waren bespreekbaar. Er werd een mooi prijsaanbod gedaan en toen heb ik de bank gekocht.
Hopelijk staat hij net zo mooi in mijn nieuwe paleisje binnenkort!

Risposta di Seats and Sofas - Oosterhout
In mijn zoektocht naar een nieuwe bank bij Seats and sofa’s in Oosterhout geweest. Zeer onaangename verkoopster die ons hielp. Door haar opdringerigheid en manier van communiceren heb ik betreffende bank niet gekocht.

Risposta di Seats and Sofas - Oosterhout
Ik ben in de winkel in Oosterhout geweest en werd geholpen door Pieter, die ontzettend vriendelijk en behulpzaam was. Hij luisterde goed naar onze wensen en behoeften voor de perfecte bank en bood verschillende opties aan. Wat ik echt waardeerde, was dat Pieter alle tijd voor ons nam en niets te veel was. Ondanks dat de bank die we graag wilden niet direct op voorraad was, kwam hij met een mooie oplossing. Al met al een geweldige ervaring! Ik kan Seat en Sofas zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een mooie deal voor een scherpe prijs en topkwaliteit.

Risposta di Seats and Sofas - Oosterhout
Na een tijdje te hebben gezocht naar een bank kwamen wij uit bij Seats and Sofas in Oosterhout.
Bij binnenkomst werden we vriendelijk verwelkomt en kan je een prijslijst meenemen voor tijdens je rondwandeling.
Nadat wij de bank hadden gevonden die wij online op de website vonden, kregen we van Pieter hulp.
Pieter is een vriendelijke, behulpzame en humoristische verkoper die ons goed op weg hielp met het samenstellen van de voor ons juiste bank.
Verder kregen wij van hem ook nog vriendelijk koffie en thee aangeboden, en met zijn hulp hebben wij de juiste bank voor in huis kunnen vinden.
Nadat we de aankoop definitief hadden gemaakt, werd ons ook goed uitgelegd wat het vervolg is (hoe de werking van het leveren van de bank in elkaar zit).
Al bij al hadden wij een goede en leuke ervaring met dit filiaal en de mensen, en als wij later nog een bank nodig hebben, dan zullen wij zeker terugkomen.
Pieter, bedankt voor je hulp!
Bezoekdatum: 15 februari 2025

Risposta di Seats and Sofas - Oosterhout
Sinds december wordt ik aan het lijntje gehouden. Er werd gezegd dat mijn bericht werd doorgezet naar een medewerker en dat ik zsm teruggebeld zou worden. Het is nu 3 maand en tot op heden nog helemaal niets vernomen! Wij hebben een bankstel gekocht, waar nu scheuren in zitten. De klacht wordt niet in behandeling genomen! Zeer slechte zaak!

Risposta di Seats and Sofas - Oosterhout
er werken hier zeer behulpzame mensen

Risposta di Seats and Sofas - Oosterhout
Ik kwam binnen om alleen wat inspiratie op te doen, maar werd uiteindelijk zo goed geholpen door Tamara bij mijn twijfels tussen banken, uitvoeringen en stoffen dat ik volledig kon uitkiezen wat ik voor ogen had.

Risposta di Seats and Sofas - Oosterhout
Wij waren op zoek naar een nieuwe bank en waren er nog niet over uit wat we zouden willen. Toen heeft medewerker Johan ons goed geholpen en meegedacht in de juiste keuze van de bank. Wij waren erg tevreden!

Risposta di Seats and Sofas - Oosterhout
Vriendelijke en professionele service. Service maakt de dromen van klanten waar.
De prijs van mijn droombank werd aangepast aan mijn financiële mogelijkheden. Ik ben blij dat ik deze winkel ben tegengekomen.

Risposta di Seats and Sofas - Oosterhout
Vriendelijk en behulpzame mensen die ons hielpen

Risposta di Seats and Sofas - Oosterhout
Wij zijn vandaag ontzettend goed geholpen door Rai. Hij vertelde dat hij hier pas 1 week werkt, maar dat was niet te merken! Hij gaf ons een goede rondleiding door de winkel, gaf ons de tijd om na te denken bij de vele keuzes die gemaakt moesten worden en gaf fijn, goed en nuttig advies. We zijn erg blij!

Risposta di Seats and Sofas - Oosterhout
Wij zijn geholpen door meneer Johan, fijne vent die alles keurig uitlegt met diverse mogelijkheden. Prettige bijkomstigheid is dat we een mooie korting op de slaapbank hebben gekregen. Wij gaan hier zeker terugkeren!

Risposta di Seats and Sofas - Oosterhout
Fijne service en een leuke korting kunnen kringen.

Risposta di Seats and Sofas - Oosterhout
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.