2 clinton lift fauteuil's buffalo 145 antraciet gekocht van de week bij Seats and Sofa's. Stoel zit super relaxed, en de Sta-Op functie laat me nu makkelijker opstaan met m'n slechte spieren.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een breed assortiment en samenstellingskeuze. We hadden, naast de bank ook twee fauteuils gekocht. deze waren niet meer leverbaar in de gewenste kleur, maar na veel belletjes vanuit het filiaal Amers... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wat een fijne ervaring bij deze bankenwinkel! We zijn ontzettend goed geholpen en er werd echt naar onze wensen geluisterd. De medewerker nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en dacht actief m... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
De Liesbosch 72, 3439 LC, Nieuwegein, Utrecht, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Het is dat wij de bank die wij gekocht hebben echt wilden hebben en die nergens anders konden vinden want Het is niet een winkel waar we graag komen. Dat komt door de scripts die je door moet van ‘hoera ik heb goed nieuws JIJ krijgt vandaag korting’ en van ‘ik ga mijn manager vragen of jullie nog mee kunnen doen met een actie’ en meer van die onzin. Echt verschrikkelijk. Het was dat de jongen die ons hielp heel goed door had hoe wij erin stonden en sympathiek zich min of meer verontschuldigde en zo kort mogelijk zijn verplichte ‘show’ opvoerde dat we de bank gekocht hebben. Wij zijn door hem echt prima geholpen maar we hebben gewoon niets met het concept.

Risposta di Seats and Sofas - Nieuwegein
Werd in de winkel heel vriendelijk geholpen met het uitzoeken van mijn eerste bank. Ook het uitkiezen van de stof werd een stuk makkelijker met een beetje uitleg. Nu nog even wachten en dan kan ik eindelijk lekker zitten!

Risposta di Seats and Sofas - Nieuwegein
Ze hebben me goed geholpen en ze hebben me alles netjes uitgelegd en ben zeer tevreden met de medewerkers

Risposta di Seats and Sofas - Nieuwegein
De verkoper deed echt zijn best om aan onze wensen te voldoen. En er is een enorme keuze aan banken.

Risposta di Seats and Sofas - Nieuwegein
Bij binnenkomst werden we gelijk begroet. Echt een onwijs vriendelijke jongen. Ook heel leuk met de kinderen, wat het een stuk makkelijker maakt. Ik had een paar punten waar de bank aan moest voldoen, maar geen mega budget als alleenstaande moeder. We hebben uitgebreid gekeken naar de opties en stoffen om tot de juiste keuze te komen. Iets boven het budget wat ik in mijn hoofd had, maar helemaal blij liep ik de winkel uit, wetend dat over een paar weken ik de bank heb die ik echt wil!

Risposta di Seats and Sofas - Nieuwegein
De filiaalmanager straalt vriendelijkheid en klantvriendelijkheid uit.
De winkel zelf ziet eruit als een opslag van de kringloop, maar doordat de manager duidelijk oprechte interesse toont in jou als klant en in je wensen, valt dat in het niet. Hij heeft duidelijk verstand van zaken en schakelt gelijk mee in de wensen van de klant.

Risposta di Seats and Sofas - Nieuwegein
Toen ik vooraf de winkel inliep wist ik bij lange na niet wat voor bank ik graag wilde.
In tegenstelling tot vergelijkbare ketens waren de medewerkers hier oprecht en vooral niet opdringerig.
De medewerkers geven vrijblijvend advies en stralen uit het leuk te vinden over hun collectie te vertellen, niet om een snelle deal door te drukken.
Daarnaast is het grote gemak dat als je een bank uit de voorraad koopt je deze gelijk mee kunt nemen, daadwerkelijk vandaag kopen vanavond zitten. Top!

Risposta di Seats and Sofas - Nieuwegein
Je wordt direct vriendelijk geholpen.
Medewerkers laten je voelen alsof je gezien wordt, en wordt naar je geluisterd en mee gedacht met je wensen.
Fijn overleg over voor en nadelen van verschillende banken.
Er wordt direct koffie, thee of water aangeboden.

Risposta di Seats and Sofas - Nieuwegein
De verkoper was een jonge vriendelijke man die absoluut niet opdringerig was en op een rustige manier ons de ruimte gaf om zelf eerst rond te kijken. Hij gaf ons de prijzen mee en gaf aan dat hij in de buurt was. Na een tijdje kwam hij vragen of we hulp nodig hadden. Dit was een zeer aangename aanpak. In plaats van een agressieve aanpak zoals vele andere winkels doen (hier hebben we een hekel aan). We kregen verschillende opties te zien binnen ons budget en wensen. Hij luisterde goed en ging gericht te werk. Hij bood ons verschillende opties in verschillende prijsklassen. Uiteindelijk vonden we wat we zochten en was de koop snel rond. Al met al een zeer prettige afsluiting van een vermoeiende dag vol winkel bezoeken en overijverige verkopers. Seats en Sofa’s in Nieuwegein Bedankt!

Risposta di Seats and Sofas - Nieuwegein
In de winkel ben ik heel prettig geholpen, er werd goed meegedacht en dat gaf een fijn gevoel bij de aankoop. Wat ook erg meeviel was dat ik de bank snel kon ophalen, waardoor ik er meteen gebruik van kon maken.
De bank zelf staat mooi in de woonkamer en zit gewoon heel goed. Ik ben er echt tevreden mee en blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Risposta di Seats and Sofas - Nieuwegein
Sinds een paar maanden staat de 3-zitsbank Gio bij ons in huis. We zijn goed en prettig geholpen in de winkel. De levertijd was zoals afgesproken en de bank zit erg fijn en staat mooi. Blij mee.

Risposta di Seats and Sofas - Nieuwegein
Dit is al het tweede bankstel wat we hier kopen. Geholpen door een super vriendelijke dame die echt de tijd heeft genomen om al onze vragen te beantwoorden en ruim voldoende uitleg heeft gegeven over de verschillende soorten stof. Zal zeker niet ons laatste bankstel zijn wat we hier aanschaffen!

Risposta di Seats and Sofas - Nieuwegein
We werden keurig te woord gestaan en konden rustig rondkijken. Na onze keuze kwamen we snel tot een deal en konden wij de gekochte bank direct meenemen. Dus ‘s avonds zaten we al op onze nieuwe bank. Zonder een levertijd van 12-16 weken.

Vriendelijke en behulpzame personeel
Wij werden heel goed geholpen door Remco
Hij was heel professioneel en vriendelijk

Risposta di Seats and Sofas - Nieuwegein
Ik kon zelf eerst even lekker rond kijken. Met een boekje waar alle banken met een nummer instonden
Kreeg goede uitleg bij de keuze van mijn bank. Personeel is allemaal even vriendelijk. Ik vind het een aanrader.

Risposta di Seats and Sofas - Nieuwegein
Deal tot bank gekomen, verkoper zei dat deze op voorraad is. Aanbetaald, hij ging alles regelen. Uur later telefoon, gevonden maar neksteun niet electrisch, wel afgesproken en op de bon. Hij kon hiervoor 50€ van het bedrag halen of verder zoeken. Wij zeggen, 50€??? ... niet te onderhandelen ... nee zoek verder de bank was toch op voorraad. Uur later tel nee alleen die was op voorraad. Koop ontbonden, aanbetaling moet nog bevestigd en teruggestort worden. Is niet onze fout dus ze moeten aanbetaling terug storten.

Risposta di Seats and Sofas - Nieuwegein
Nette klant-behandeling. Zelfs lunch aangeboden. Ook de bezorging was netjes afgehandeld.

Risposta di Seats and Sofas - Nieuwegein
Aanrader om aan te schaffen, voor mensen met een kleine beurs, die toch een Sta-Op stoel willen, ipv duizenden euro's uit te geven voor eenzelfde soort stoel nu ruim onder de duizend euro.
Vandaag netjes afgeleverd/geinstalleerd door de bezorg firma RTS op advies van Seats and Sofa's
👍

Risposta di Seats and Sofas - Nieuwegein
We kennen de werkwijze en hebben nu al voor de 5e keer een nieuwe bank gekocht.