Seats and Sofas - Hoogeveen Recensioni

TrustScore 4 su 5

Groenenwegenstraat 23-25, 7901 ED Hoogeveen, Drenthe, NL

Valutata 5 stelle su 5

Vanwege een omruiling mochten wij een nieuwe bank uitzoeken en zijn daarvoor in filiaal Hoogeveen geweest. Zijn daar heel goed geholpen door Jacob en later ook door Henriette. We waren zeer tevreden... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb een klacht over de kwaliteit van de bekleding van de bank die we hebben gekocht (vertoont haarscheurtjes in de bekleding bij normaal gebruik binnen een driekwart jaar). Terwijl dat bij aankoo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super geholpen. Meegedacht qua afmetingen en mogelijkheden voor ons. We waren in Hoogveen. Alle collega’s daar behulpzaam en vriendelijk!

Valutata 4 stelle su 5

Door dat we zelf weinig verstand hebben van banken en het de eerste bank was die we wilden kopen zijn we goed geholpen. wel vonden we de winkel erg groot en veel. fijn dat er zo veel keus is maar dan... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di divani
  2. Negozio di mobili
  3. Negozio di casalinghi
  4. Negozio di arredamenti per salotti

Scritti dall'azienda

Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.

• Groenenwegenstraat 23-25, 7901 ED, Hoogeveen, Drenthe, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

2275 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Konden gerust kijken zonder dat er…

Konden gerust kijken zonder dat er gepusht werd. Kopje koffie gedronken en toen uitgekomen over de bank en prijs.

9 luglio 2025

Beste mevrouw Dokter,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u in alle rust heeft kunnen rondkijken zonder druk en dat u tijdens uw bezoek bent voorzien van een kopje koffie. We zijn blij dat u een passende bank heeft kunnen vinden én tevreden bent met de geboden prijs.

Uw feedback waarderen we enorm en helpt ons om deze ontspannen sfeer voor al onze klanten te behouden.

I would recommend Seats and Sofas

I would recommend Seats and Sofas, Hoogveen to my friends and family. There customer support team was very effective and helpful in answering questions.

I am sure, I will buy future products from them.

3 luglio 2025

Beste meneer/mevrouw G,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling van onze vestiging in Hoogeveen. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de klantvriendelijkheid en de behulpzaamheid van ons serviceteam.

We doen ons best om elke klant zo goed mogelijk te begeleiden in het aankoopproces en het is mooi om te horen dat u overweegt in de toekomst opnieuw bij ons te kopen.

Valutata 5 stelle su 5

Goed meegedacht van de verkoper

Goed meegedacht van de verkoper, kwam ons zo goed mogelijk tegemoet, vriendelijk, lekkere koffie en we gingen vrolijk met de aangekochte bank in onze gedachte de deur uit.

4 luglio 2025

Beste Lucie,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wat fijn dat onze verkoper goed heeft meegedacht en dat u met een tevreden gevoel bent vertrokken. We geloven in persoonlijke aandacht en zijn blij dat u dat zo ervaren heeft.

Veel plezier met uw nieuwe bank!

Erg goed geholpen

30 maggio 2025

Beste heer Girbes,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. We vinden het fijn om te horen dat u goed geholpen bent in onze vestiging Hoogeveen. Wij hopen dat u veel plezier zult beleven aan uw aankoop en zien u graag terug in één van onze winkels.

Valutata 5 stelle su 5

Ze zijn altijd in het zwartdaglicht…

Ze zijn altijd in het zwartdaglicht gezet.wij hadden een probleem met onze aankoop van de bank en is netjes opgelost 12 wk wachten op een nw bank zelfs een leen bank neer gezet die best fijn zit.ik zeg terecht om 5 sterren te ontvangen. Een te vreden klant.

6 giugno 2025

Beste mevrouw Van der Laan Hendriks,

Wat fijn om te lezen dat uw eerdere probleem met de bank netjes is opgelost. Wij vinden het belangrijk dat klachten serieus worden genomen en dat klanten tevreden blijven, ook bij onverwachte situaties. Goed om te horen dat u tevreden bent met de tijdelijke leenbank en wij hopen dat u straks veel plezier zult hebben van uw nieuwe bank.

Bedankt voor uw vertrouwen en uw positieve beoordeling.

Zeer slechte kwaliteit

Zeer slechte kwaliteit
En klant vriendelijkheid ver te zoeken
Oplossen van problemen HO MAAR

8 maggio 2025

Beste Simone,

Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit en onze service. Wij vinden het belangrijk dat problemen serieus worden genomen en willen daarom graag met u in contact komen om uw situatie te bekijken en te bespreken of er nog iets mogelijk is.

Zou u uw contactgegevens en het referentienummer willen sturen naar hoogeveen@seatsandsofas.nl? Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Valutata 1 stelle su 5

Ruim 4 weken (!!!) moeten w88…

Ruim 4 (!!!) weken moeten w88 op een bank die over 2 maanden binnen zou zijn. Zou gebeld worden, maar moest er zelf maar liefst 5x 8eraan. Steeds opnieuw werd gevraagd naar zelfde gegevens, hoewel dat inmiddels weleens bekend zou moeten zijn zou je zeggen. Zodra hij eindelijk binnen is dringend doch vriendelijk verzocht te bewijzen enigszins iets van service te kunnen bieden door de bank te bezorgen. Maar nee, "dat is niet gebruikelijk bij ons", m.a.w.; klantvriendelijkheid, begrip en tegemoetkoming staat evenals service niet in het S&S-woordenboek. Ook geen enkele euro korting gekregen; vol moeten betalen (8erlijk duur) voor een bank die gewoon een stuk karton blijkt te zijn van zeer slechte kwaliteit: het is alsof je op een doos zit. Schandalig slechte keten, ik was al gewaarschuwd. Gelukkig is dit voor mijn werk, voor thuis zou ik hier sowieso noooooit wat kopen. Stelletje sjagrijnige afzetters zijn het; bah, voor mij nooooit weer

31 maggio 2025

Beste mevrouw De Vries,

Wat vervelend dat uw ervaring met onze service en productkwaliteit zo negatief is verlopen. Dit is uiteraard niet de klantbeleving die wij voor ogen hebben. We begrijpen uw frustratie over de lange wachttijd, de communicatie en het ongemak dat u heeft ervaren.

Wij willen dit graag verder met u bespreken. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens te sturen naar hoogeveen@seatsandsofas.nl? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Heel aardige mensen.

Heel aardige mensen.

31 maggio 2025

Beste Jassem,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u ons personeel als vriendelijk heeft ervaren. We streven altijd naar een klantgerichte en warme ontvangst in al onze vestigingen.

Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop!

Top!

Er wordt volop meegedacht met wensen en behoeften. Dank voor het helpen bij de aankoop van mijn nieuwe bank!

Toevoeging:
Na levering van de bank leek er een fabricage fout in te zitten waardoor deze niet goed in elkaar klikte (armleuning was niet goed). Na telefonisch overleg toch maar even heen gereden met deze armleuning.. geholpen door Lars en onwijs blij met de service die hij heeft verleend, dus niet alleen goede hulp bij aanschaf maar ook zeer fijne meedenkende medewerker die na aanschaf de beste oplossing aanreikt om te zorgen dat ik toch nog dezelfde dag mn nieuwe bank had staan. Dank voor je hulp Lars 🙏🏼👍🏼

29 maggio 2025

Beste heer/mevrouw Krikken,

Hartelijk dank voor uw fijne review! We zijn blij dat u tevreden bent over de begeleiding bij de aankoop van uw bank. Meedenken met onze klanten en inspelen op hun wensen is voor ons erg belangrijk.

Geniet van uw nieuwe bank!

Valutata 5 stelle su 5

wij hebben het als zeer goed ervaren…

wij hebben het als zeer goed ervaren dit vooral omdat er veel banken staan om te proeven en te zien en te voelen je word niet behandeld als nummer maar echt als persoon je word tot op de wenken bediend en er word geluisterd naar jouw keuzes en ideeen kan er niks meer over zeggen dan een super goede service en gastvrijheid

21 maggio 2025

Beste heer Van der Most,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Wat geweldig om te horen dat u onze service en gastvrijheid zo goed heeft ervaren. Wij streven ernaar om elke klant op persoonlijke wijze te helpen en het is fijn om te lezen dat dit u is opgevallen. Uw woorden geven ons team een mooie waardering voor hun inzet.

Graag tot een volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Zeer vriendelijk personeel en goed…

Zeer vriendelijk personeel en goed geholpen.

Zeer goede ervaring en onwijs snel geleverd!

Voor herhaling vatbaar !

Bedankt seats and sofas 🥰

24 maggio 2025

Beste Danny,

Wat een mooie woorden, dank u wel! Fijn om te horen dat u onze service als vriendelijk en snel heeft ervaren. We zijn blij dat de levering naar wens verliep en dat u met een goed gevoel aan ons terugdenkt.

Veel plezier gewenst met uw aankoop en graag tot een volgende keer!

Een bank op maat

Direct bij binnenkomst vriendelijk ontvangen. Rustig de tijd gekregen om zelf even rond te kijken en uiteindelijk het bezoek succesvol kunnen afronden met een mooie aankoop. Fijn dat er flexibel wordt omgegaan met het aanpassen van de bank, zodat deze precies naar wens besteld kon worden.

5 maggio 2025

Beste Drieënhuizen,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te lezen dat u vriendelijk bent ontvangen en in alle rust uw keuze heeft kunnen maken. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen in onze winkels. Geweldig dat u een bank op maat heeft kunnen samenstellen die helemaal bij uw wensen past.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen dat u er lang van zult genieten. Bedankt voor uw vertrouwen in Seats and Sofas!

Prettig zaken doen

Alle tijd om rustig zelf rond te neuzen, zeer hulpvaardig op het moment dat we dat vroegen. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

30 marzo 2025

Beste Kees Smit,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat u rustig heeft kunnen rondkijken en op het juiste moment goed geholpen bent. Uw waardering voor onze prijs-kwaliteitverhouding betekent veel voor ons.

We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw aankoop en staan altijd voor u klaar bij vragen of een volgende zoektocht naar een meubelstuk.

Nieuwe bankstel

Bij binnenkomst werden we vrij snel geholpen. De verkoper heeft ons meerdere bank laten zien qua wat wij een beetje zochten.
Bij het ophalen van de bank werden we goed geholpen.

We zijn super tevreden met de nieuwe bank.

24 marzo 2025

Beste heer Stoffers,

Wat fijn om te lezen dat u goed geholpen bent bij zowel de aankoop als de aflevering van uw bank. Dat u tevreden bent met uw nieuwe bank is voor ons het allerbelangrijkste. Wij hopen dat u er veel plezier van heeft.

Dank u wel voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Valutata 3 stelle su 5

vriendelijk maar beetje opdringerig

We werden direct vriendelijk begroet en we mochten rond kijken
Het hele team deed z’n best en we hebben ook een bank gekocht maar we kregen wel het idee dat erg graag wat wouden verkopen!
We hebben wel een mooie en fijne bank gekocht

29 marzo 2025

Beste Michiel Slooijer,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u vriendelijk bent geholpen en een mooie bank heeft gevonden. Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te begeleiden bij het maken van een keuze. Uw feedback over de verkoopervaring nemen wij mee, want wij willen dat onze klanten zich op hun gemak voelen tijdens het winkelen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank!

Super leuke winkel

Zo'n leuke winkel met lieve personeelsleden we hebben gelijk de bank aangekocht en heb wel levertijd i.v.m. andere stof maar komt ons heel goed uit aangezien we pas in mei kunnen verhuizen als we ooit weer een bank kopen dan is het weer bij seats and sofa

22 marzo 2025

Beste Annemarie Koekebakker,

Wat een mooie review, dank u wel! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen en dat de levertijd precies goed uitkomt voor uw verhuizing. Wij wensen u alvast veel woonplezier in uw nieuwe huis en hopen dat uw bank daar perfect zal passen. Wij kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen als u toe bent aan een nieuwe bank!

Valutata 4 stelle su 5

Mooie bank met prima service van de…

Mooie bank met prima service van de medewerkers.

21 marzo 2025

Beste Fleur,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe bank en dat onze service aan uw verwachtingen voldeed. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in onze winkel.

Valutata 5 stelle su 5

Wat hebben wij een goede ervaring…

Wat hebben wij een goede ervaring meegemaakt met seats and sofas! Hoogeveen ( na ons debakel met een andere winkel) En we hebben een geweldige mooie bank gekocht! Super snel geleverd gekregen erg blij mee...we kunnen eindelijk genieten van lekker thuiskomen en heerlijk zitten/ liggen

22 marzo 2025

Beste Ingrid Lubberts,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij dat u zo tevreden bent met uw aankoop en dat de bank snel geleverd is. Het doet ons goed om te horen dat u nu heerlijk kunt genieten van uw nieuwe bank. We wensen u veel comfort en plezier toe!

Valutata 4 stelle su 5

Wij werden vriendelijk geholpen door Marcel

Wij werden vriendelijk geholpen door Marcel. Hij luisterde goed wat we wilden en gaf ook feedback tot nadenken. Bijna elke uitvoering was mogelijk, qua maat, kleur en opstelling.

15 marzo 2025

Beste Peter Wester,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat Marcel u goed heeft geholpen en dat u veel keuzevrijheid had in maat, kleur en opstelling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Slechte service hoofdkantoor

De service van het hoofdkantoor niet toereikend als er fouten worden gemaakt door personeel. Wij hebben een bank uitgekozen, en wouden hier een bijpassende hocker bij. Wij hebben duidelijk aangegeven dat de hocker de zelfde breedte zou moeten hebben als de zitting. Dit is toegezegd dat deze maat overeen zou komen. Dus met die kennis de goedkeuring gegeven om die maat te bestellen. Nu blijkt dat er een andere maat gelijk is aan onze bank namelijk de 80x80 en niet de 65x65 hocker. Ik heb hierover een service melding gemaakt, daar dit een fout is vanuit het personeel bij de seatsandsofas echter wordt er nu gehandeld alsof wij op de hoogte zoudenn zijn van het verschil in de maat, en hebben wij hier goedkeuring voor gegeven, dus is dit wat ze kunnen. De oplossing die het personeel ons aanbied in de vestiging is niet passend, we zouden meer geld uit moeten geven om wel de passende hocker te verkrijgen, ondanks dat dit niet door ons toedoen verkeerd gegaan is. Ik vind dat het hoofdkantoor hierin erg tekort schiet. En ben dan ook erg ontevreden over mijn aankoop.

Ik raad het dus ook niemand aan om hier een bank aan te schaffen, daar er verwacht wordt dat de consument de productkennis heeft en de maten van de zittingen in kan zien, en niet moet vertrouwen op het personeel wat de verkoop met consument afhandeld. slechte zaak.

De kleur van de bank en de zitting hiervan is wel mooi/goed. Maar het gehele plaatje klopt nu niet.

19 marzo 2025

Beste Mevr.,

Bedankt voor uw review. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de service van ons hoofdkantoor en dat de hocker niet aan uw verwachtingen voldoet. Wij begrijpen dat dit een teleurstellende situatie voor u is en dat u een passende oplossing wenst.

Onze intentie is altijd om klanten zo goed mogelijk te adviseren, en het spijt ons als dit in uw geval niet naar wens is verlopen. Wij willen graag samen met u kijken naar een oplossing. Zou u uw contactgegevens en referentienummer kunnen sturen naar Hoogeveen@seatsandsofas.nl, zodat wij dit verder kunnen oppakken?

Seats and Sofas

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più