Seats and Sofas - Hengelo Recensioni

TrustScore 4 su 5

Wegtersweg 82, 7556 BR Hengelo, Overijssel, NL

Valutata 4 stelle su 5

Wij zijn geholpen door Lord Dankzij de vakbekwaamheid vriendelijkheid en klantgerichtheid van Lord zijn wij tot het besluit gekomen de bank Gio te kopen. Wij willen jullie bedanken voor jullie kl... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Zeer vriendelijk personeel en zeker meedenkend. Goed geholpen, enige wat toch jammer is ondanks de reclame van op voorraad. Bleek dat de bankstel die we uitgekozen hebben niet op voorraad was. 6 tot... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We zijn super geholpen bij de seats and sofa in Hengelo. We kregen tips en er werd echt geluisterd naar wat we wilden. Ben heel tevreden met de service en ik denk dat de kwaliteit ook goed zal zijn, a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mijn vriend was al eerder wezen kijken en had toen met een goede verkoper staan praten en een aantal leuke opties gezien. Twee dagen later zijn we met z’n tweeën teruggekomen. Dezelfde verkoper was... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di divani
  2. Negozio di mobili
  3. Negozio di casalinghi
  4. Negozio di arredamenti per salotti

Scritti dall'azienda

Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.

• Wegtersweg 82, 7556 BR, Hengelo, Overijssel, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

2293 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Top winkel met goede klantenservice

Ruime overzichtelijke showroom. Bij binnenkomst wordt je warm onthaald en krijg je een boekje mee met alle artikelen per nummer met de prijzen.
Na zelf rondgekeken te hebben komt er verkoper die je bij eventuele vragen kan helpen.
Na een kort gesprek met een bakje koffie erbij de diverse mogelijkheden besproken een mooie bank weten uit te kiezen.
Na de financiële afhandeling konden we de bank meteen (of op een later moment) meenemen naar huis.
Als verbeterpunt zou ik persoonlijk wel een instructie meeleveren hoe de poten onder een bank bevestigd dienen te worden. Nu was het eerst even puzzelen

25 marzo 2024

Beste Jeltske,

We waarderen dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling te schrijven. We vinden het fijn dat u ons personeel positief heeft ervaren!

Valutata 1 stelle su 5

Onze bank gekocht bij seats en sofas

Onze bank gekocht bij seats en sofas, 1 jaar gebruikt toen ging hij voor 6 maanden in de opslag i.v.m verbouwing daarna 4 maanden weer gebruikt en was de bank helemaal doorgezakt. 5 december 2023 hebben we de bank ingeleverd bij seats en sofas om gemaakt te worden nu is het 25 maart 2024 en is de bank nog steeds niet terug! Echt belachelijk dat het zo lang duurt en we horen ook niks erover. We hebben zelf al wel 5x gebeld, maar elke keer wordt je afgewimpeld dat je morgen of deze week bericht krijgt, maar er komt geen informatie. Of degene die erover gaat is niet aanwezig. Slechte communicatie.

5 dicembre 2023

Beste Iris,

Onze oprechte excuses voor de ongemakken die je hebt ervaren met onze service. We begrijpen hoe vervelend dit moet zijn en we willen graag onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak en de vertraging bij het repareren van je bank.

We zullen onmiddellijk ons uiterste best doen om de status van je bank te achterhalen en ervoor te zorgen dat er zo snel mogelijk een oplossing wordt gevonden. We begrijpen het belang van een tijdige oplossing en zullen er alles aan doen om dit voor je te regelen.

Als je verdere vragen hebt of een update wilt over de situatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via WhatsApp op nummer: +31 6 53654103.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we waarderen je geduld en begrip.

Met vriendelijke groeten,

Valutata 5 stelle su 5

Goed en zeer snel geholpen goeie uitleg…

Goed en zeer snel geholpen goeie uitleg en top een goed akkoord gekomen met de verkoper top service

18 marzo 2024

Beste Mike,

Dank u wel! We vinden deze beoordeling erg prettig om te lezen! Wat fijn dat u erg content bent over uw bezoek!

Goed geholpen!

Netjes, vriendelijk en snel geholpen!
Vriendelijk personeel, en een leuke bank gekocht.

16 marzo 2024

Beste Rosanne,

Dank u wel! We vinden het fijn dat u deze review heeft geschreven. Uw positieve woorden over uw bezoek zijn erg motiveren voor ons personeel!

Valutata 4 stelle su 5

We zijn super goed geholpen

We zijn super goed geholpen! Aardig personeel en we waren erg blij met hun eerlijke mening over verschillende banken. We zijn super blij met onze nieuwe bank! Bedankt voor de goede service!

11 marzo 2024

Beste Klant,

Bedankt voor uw review, we vinden het leuk om te lezen dat u tevreden bent over uw bezoek!

Alles was perfect

Alles was perfect!
Vooraal verkopsters!

10 marzo 2024

Beste Natasa,

Bedankt voor het plaatsen van uw feedback. We waarderen dat u positief te spreken bent over ons personeel!

Keurig geholpen top service

We werden keurig te woord gestaan door de medewerkes

5 marzo 2024

Beste Remco,

We waarderen dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling te schrijven. We vinden het fijn dat u onze service positief heeft ervaren!

Valutata 1 stelle su 5

Wir haben uns hier eine Couch gekauft

Wir haben uns hier eine Couch gekauft. Da wir in Grenznähe wohnen haben wir in Holland eine Couch gekauft.
Nach 1 Jahr 2 Monate ging plötzlich eine Feder wahrscheinlich kaputt . Wir wissen es nicht genau weil wir die Couch nicht öffnen wollen wegen der Garantie.
Nach sehr vielen Anrufen und Reklamation schreiben. Wir wurden immer abgewimmelt am Telefon. Es sollte jetzt angeblich ein Monteur kommen den wir mit 49.99€ bezahlen sollten. Wir haben ja gesagt weil wir schon genervt waren. Dieser sollte sich melden. Es ist auch schon 3 Wochen her. An das Telefon geht die letzten 2 Tage auch keiner dran. Es ist absolut traurig das so mit Kunden umgegangen wird. Bitte kauft hier keine Couch.

27 febbraio 2024

Hallo Michael,

es tut uns leid zu hören, dass Sie derartige Schwierigkeiten mit Ihrer Couch und dem Kundenservice hatten. Das ist nicht der Standard, den wir anstreben, und wir entschuldigen uns aufrichtig für die Unannehmlichkeiten.

Um Ihr Anliegen zu klären und Ihnen weiterzuhelfen, empfehlen wir Ihnen, sich direkt mit unserem Kundenservice in Verbindung zu setzen. Sie können uns unter info@seatsandsofas.de erreichen und Ihr Anliegen im Detail schildern. Wir werden unser Bestes tun, um Ihnen zu helfen und eine zufriedenstellende Lösung zu finden.

Vielen Dank für Ihr Verständnis, und wir hoffen, Ihr Anliegen bald klären zu können.

Mit freundlichen Grüßen,

Prettig geholpen

Prettig geholpen. Veel keuze. Veel banken kunnen testen met deskundige uitleg. Bank moet nog geleverd worden met ( door de motor) een lange levertijd van geschat 24 weken. Dus geen oordeel over kwaliteit en gebruik.

16 febbraio 2024

Beste P. Kienhuis,

We waarderen dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling te schrijven. We vinden het fijn dat u uw bezoek positief heeft ervaren!

Valutata 5 stelle su 5

Bij Binnen komst Hartelijk ontvangen en…

Bij Binnen komst Hartelijk ontvangen en kregen alle vrije gelegenheid om rond te kijken in de show room

Kregen goede voorlichting toen we er om vroegen bij maken van onze keus
Werd rekening gehouden met onze huishouden (grote Hond)
De verkoper was heel erg vriendelijk en behulpzaam bij maken van die keus (hoek Bank)

We vinden wel de bezorg kosten aan de hoge kant
Na het lezen van de voorwaarden mbt bezorging hebben we daar door zelf voor een andere bezorger gekozen Dus let goed op de kleine letertjes mbt bezorgkosten

16 febbraio 2024

Beste Herman,

Geweldig dat u met ons uw feedback deelt! We vinden het plezierig dat u tevreden bent over ons personeel!

Kom hier nooit meer!

Kom hier nooit meer!!
Bij binnenkomst word je meteen opgejaagd en achter je aan gelopen. Uiteindelijk bij het kopen van een bank en stoel. Wat zeer slechte kwaliteit is. Na een aantal weken te hebben gewacht mochten we het op komen halen. Ja ook dit moet je zelf gereden. De bank was bij het uitpakken al beschadigd en zat een gat in ook hingen en overal draadjes uit de naden. Na contact met een medewerker moesten we het online invullen, waar we tot op heden nog steeds niets van hebben gehoord. En dan heb je de bank nu nog geen jaar in is het al door gezakt.

Zo jammer dat je grof geld betaald voor deze slecht producten en er geen oplossing voor komt! Ik wil geld terug maar niets krijg je terug en niets word er geregeld!

Order nummer:10659116

22 febbraio 2024

Beste Stephanie,

We betreuren het zeer te horen dat uw ervaring met onze producten en service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Onze oprechte excuses voor de ongemakken en teleurstellingen die dit heeft veroorzaakt.

Om dit direct voor u op te lossen, vragen we u vriendelijk om het ordernummer te delen. Op die manier kunnen we uw specifieke situatie nauwkeurig onderzoeken en passende stappen ondernemen om uw klachten op te lossen.

We begrijpen uw frustratie en streven ernaar om dit snel en naar tevredenheid op te lossen. Onze klantenservice zal spoedig contact met u opnemen om verdere stappen te bespreken.

Valutata 1 stelle su 5

Liegen liegen liegen en nog eens…

Liegen liegen liegen en nog eens liegen! Onze hocker zouden we met kerst 23’ hebben. Niks van weer gehoord.. na kerst gebeld, nee wordt na oud & nieuw want de leverancier zat dicht?? Wij zouden MET KERST de hocker moeten hebben. Nogmaals gebeld in het nieuwe jaar.. problemen leverancier. Maar niet willen toegeven dat ze zijn vergeten de hocker daadwerkelijk te bestellen! Dame aan de telefoon wist niet eens over welke bestelling ik het had?! Nu 5 maanden later na zelf meerdere keren gebeld te hebben, hebben we de hocker. Grote mond slechte service, en totaal geen oplossend vermogen! Geen korting of excuses! Nee lekker blijven liegen. Nooit komen wij hier weer!

20 febbraio 2024

Beste Annemijn,

Onze oprechte excuses voor de ernstige teleurstelling en de vertraging die u hebt ervaren met de levering van de hocker. Dit is niet de service die wij streven na te leveren bij Seats and Sofas. We begrijpen uw frustratie en waarderen uw feedback.

We zullen deze kwestie serieus nemen en onderzoeken om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt. Het spijt ons dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed en dat er geen passende oplossing is geboden.

Kunt u ons alstublieft het ordernummer verstrekken, zodat we specifieke details kunnen bekijken en eventuele maatregelen kunnen nemen?

Valutata 5 stelle su 5

We werden uitstelend geholpen door de…

We werden uitstekend geholpen door de verkopers waaronder Kerim.

11 febbraio 2024

Beste Bar,

Valutata 5 stelle su 5

We werden heel prettig geholpen en…

We werden heel prettig geholpen en hebben een mooie bank gevonden voor een goede prijs😃

17 febbraio 2024

Beste Dhr. Wessels,

Valutata 1 stelle su 5

Niks vandaag kopen vanavond zitten!!

Niks vandaag kopen vanavond zitten
Mei 2023 een bank besteld, aanbetaling gedaan, bank in September 2023 opgehaald en t hele bedrag betaald🤑🤑
Kom ik thuis, verkeerde bank 😡fout Seats and Sofa’s !!
Seats and sofa’s opgebeld, de bank zelf weer teruggebracht 🚕
Seats and sofa’s ( hopelijk ) de goeie bank besteld🤞zou er in Januari zijn en bezorgd worden 💪🏻
Werd Vrijdag 9Februari gebeld dat ik de bank OP KON KOMEN HALEN🥴
Vandaag 14 Februari zou de bank bezorgd worden😃
17:45 uur wordt ik gebeld dat de vrachtwagen pech heeft en dat de bank Vrijdag 16 Februari bezorgd wordt
Ben er nu zo klaar mee, dat ik de bank zelf heb opgehaald
Dus mijn ervaring
KOOP NOOIT EEN BANK BIJ Seats and Sofa’s

————-
En dit standaard bericht van hun slaat al helaas nergens op:

Antwoord van Seats and Sofas
15 feb 2024
Beste LG,

Wat vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Dit is niet de service die we nastreven. We begrijpen dat het frustrerend is en willen dit graag oplossen. Kunt u ons uw contactgegevens sturen? We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een passende oplossing te bespreken.

14 febbraio 2024

Beste LG,

Fijne betrouwbare meubelzaak.

Enige tijd geleden bankstel en een mooie leren stoel gekocht.
Tot op heden nog steeds heel blij met beide.
Heb al vaker iets gekocht bij seats en sofas. Is altijd prima bevallen.
En je wordt altijd vriendelijk en behulpzaam geholpen.

7 febbraio 2024

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw reactie, we vinden het prettig dat u naar tevredenheid bent geholpen tijdens uw bezoek!

Zeer fijn geholpen

Zeer fijn geholpen, goede informatie.

7 febbraio 2024

Beste Linda,

Hartelijk bedankt dat u uw ervaring met ons deelt! We vinden het erg aardig van u dat u deze lovende woorden schrijft over uw bezoek!

Begin er niet aan

Na 5 weken wachten zijn de bestelde bankstellen en bijbehorende stoel en hocker geleverd, ik heb alles binnen 1 dag opgehaald en bij het op de plek zetten kwamen we er achter dat de grootste bank van 2.mtr en 54cm niet correct was geleverd deze was 2.mtr 29cm, dit betekent dat ik na aftrek van de leuningen er niet languit op kan liggen. Bij de aanschaf was dit nou juist het punt waar de koop niet of wel zou doorgaan ik wil graag op een bank languit kunnen liggen ivm mijn rugklachten. Bij het aangeven van deze verkeerd geleverde bank wordt door hun gezegd dat ze hebben geleverd wat er in de koopovereenkomst stond terwijl er in deze overeenkomst geen maten staan.. vervolgens met hoofdkantoor gebeld omdat de vestiging ons niet verder kon helpen.. of wou helpen kregen wij de stelling te horen dat bij aankoop van 1 of meerdere bankstellen er in de vestiging een schets moet worden gemaakt met de bijbehorende maten om dit vast te leggen. Na aandringen om deze te kunnen inzien schijnt het zo te zijn dat de verkoper er geen maten bij heeft gezet en blijft de vestiging er bij dat hun haar verplichtingen zijn nagekomen. Wanneer wij bellen is de seats and sofas ineens gesloten onder kantoortijden.. ik zou iedereen met klem adviseren hier nooooooiiit iets te kopen je wordt gewoon echt serieus genaaid

26 gennaio 2024

Beste Patrick,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en we betreuren het te horen dat u problemen heeft ondervonden met de levering van de bankstellen. Het is vervelend dat er verwarring is ontstaan over de maten en dat dit niet duidelijk in de koopovereenkomst is vastgelegd.

Wij begrijpen dat dit voor u een teleurstellende situatie is en willen graag helpen om een oplossing te vinden. Het is belangrijk om de communicatie met Seats and Sofas voort te zetten om uw zorgen aan te kaarten en te bespreken hoe ze kunnen bijdragen aan een bevredigende oplossing voor beide partijen.

Als u verdere ondersteuning nodig heeft of als er iets specifieks is waarbij u hulp wenst, laat het ons dan weten. We hopen dat het probleem snel en naar tevredenheid wordt opgelost.

Goede hulp

Ze lieten ons rustig kijken, maar stonden klaar voor als je iets wilde weten.

20 gennaio 2024

Beste Ri,

Valutata 1 stelle su 5

Dit is een eerste klas oplicht bedrijf

Dit is een eerste klas oplicht bedrijf! Luister goed mensen! Alle medewerkers daar krijgen een bonus als ze wat aansmeren. In Hengelo heeft een wat oudere man (Mark) mij te woord gestaan. Ik heb duidelijk gezegd dat ik de bank wil hoe het daar in de winkel staat. De bank is niet zo gekomen! Ik zou nog een kast krijgen bij de lounge set, dat kreeg ik niet! Ik nam telefonisch contact op en Mark zei: kan ik niks meer aan veranderen! De reden hier van is, hij laat de klant wel betalen, maar omdat hij ook dat geld in zijn portemonnee wil steken zet hij dat niet in het contract waar je voor tekent! Let goed op waar je voor tekent bij Seats en Sofas! Want anders worden jullie ook opgelicht netzoals ik!

Ik probeer te reageren maar dat wil ook niet echt op jullie reactie. Mijn nummer is 0640218084

24 gennaio 2024

Beste Musa,

We betreuren het ten zeerste dat u een onplezierige ervaring heeft gehad bij Seats and Sofas. Om deze kwestie adequaat aan te pakken en een passende oplossing te bieden, willen we graag in direct contact met u treden. Kunt u zo vriendelijk zijn uw contactgegevens met ons te delen? We nemen uw feedback serieus en streven ernaar om uw zorgen zo snel mogelijk te verhelpen.

Seats and Sofas

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più