Seats and Sofas - Groningen Recensioni 369

TrustScore 4 su 5

4,2

Energieweg 13, 9743AN Groningen, Groningen, NL

Valutata 5 stelle su 5

Onlangs in de winkel geweest nadat ik een mooie bank op TV voorbij zag komen. Heel vriendelijk geholpen en omdat hij op voorraad was kon ik hem direct meenemen. Top ervaring en zeker een aanrader.

Valutata 1 stelle su 5

Nav advertentie vandaag kopen vanavond zitten? Boelshit, heb 18 januari een bank gekocht en wacht nog steeds, wordt aan het lijntje gehouden, geen oplossing, nu zal deze wss pas week 24 geleverd ga... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bij binnenkomst in Groningen hartelijk ontvangen. De bank die we het eerst zagen, was em meteen! Enthousiast personeel gaf ons alle relevante informatie. Voor de zekerheid toch nog een rondje door de... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di divani
  2. Negozio di mobili
  3. Negozio di casalinghi
  4. Negozio di arredamenti per salotti

Scritti dall'azienda

Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.

• Energieweg 13, 9743AN, Groningen, Groningen, Paesi Bassi

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Onlangs in de winkel geweest nadat ik…

2 novembre 2025

Beste Zico,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u vriendelijk bent geholpen en uw bank direct kon meenemen. Veel plezier met uw aankoop!

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. Denken mee in mogelijkheden.

28 marzo 2026

Beste Nicky Bouwkamp,

Hartelijk dank voor uw review! Goed om te horen dat ons personeel met u heeft meegedacht en u vriendelijk heeft geholpen.

Valutata 1 stelle su 5

Nav advertentie vandaag kopen vanavond…

Nav advertentie vandaag kopen vanavond zitten?
Boelshit, heb 18 januari een bank gekocht en wacht nog steeds, wordt aan het lijntje gehouden, geen oplossing, nu zal deze wss pas week 24 geleverd gaan worden???
Mij werd gezegd binnen 2 weken is deze bank er, want was nu even niet op voorraad.
Oplichters zijn het met mismakende reclames, nooit weer een bank bij seats en sofas.

18 gennaio 2026

Beste Lippold,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Wij begrijpen dat dit voor u frustrerend kan zijn.

Een groot deel van onze collectie (circa 80%) is direct uit voorraad leverbaar, zoals ook in onze reclames wordt aangegeven. Wanneer u een specifieke uitvoering wenst en deze niet op voorraad maar wordt besteld gelden de reguliere levertijden zoals ook vermeld op u overeenkomst.

Reeds hebben wij contact gehad met u en na aanleiding van een terugbelverzoek hebben inmiddels geprobeerd contact met u op te nemen om dit samen rustig door te nemen, maar hebben u helaas niet kunnen bereiken. Wij helpen u hier uiteraard graag verder bij.

Zou u ons willen bellen, zodat we het een en ander kunnen doornemen? U kunt ons bereiken via 088 804 8280, op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur.

Zeer slechte service

Zeer slechte service
Bank kraakt en zakt al door na half jaar.
En kan bellen en mailen ze doen er niks aan.

19 marzo 2026

Beste mevrouw Beerda,

Het spijt ons te lezen dat u deze ervaring heeft met uw bank en onze service als negatief ervaart.

Wij willen graag benadrukken dat wij op al uw e-mails hebben gereageerd en zowel telefonisch als schriftelijk vriendelijk hebben verzocht om een opname van het kraakgeluid. Met deze beelden kunnen wij namelijk beter beoordelen of het probleem bij u thuis verholpen kan worden, of dat het meubel retour dient te gaan naar de fabrikant voor verdere inspectie.

Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om een passende oplossing te bieden. Wij helpen u uiteraard graag verder en verzoeken u daarom nogmaals om de gevraagde opname met ons te delen.

in december 2025 een bank besteld

in december 2025 een bank besteld, wij kregen een extra korting van € 200 omdat de bank bezorgd moest worden en de oude bank mee retour. opeens krijg ik een belletje dat mijn bank er is en dat ik even €360 bezorg en retourkosten moet betalen en in cash want ze sturen gewoon illegalen bezorgers. wij gingen niet akkoord met het bedrag maar we kregen een korting en betaalde alsnog €300. Echter de bezorgens kregen het niet voor mekaar om de bank goed aan elkaar te bevestigen. Toen ik een paar dagen later de helpdeks belde werd mij vriendelijk verteld dat ik via mijn S&Sofas account dat moest melden. Dat heb ik tot 3x toe geprobeerd maar na het invullen van alle gegevens kon ik de aanvraag niet versturen, want de cursor ging iedere keer terug naar de tussenvoegsel van mijn naam..die ik NIET heb. al met al heb ik het er maar bij laten zitten, maar als klant kom ik daar nooit meer en zal iedereen afraden zaken te doen met dit bedrijf... ad ik zelf maar geluisterd naar de mensen die het me hebben afgeraden

26 gennaio 2026

Beste Martin,

Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring zo is verlopen. Het is begrijpelijk dat u schrikt van onverwachte kosten en dat dit vragen oproept. Ook de problemen met de montage en het niet kunnen indienen van uw melding via uw account hadden niet zo mogen gaan. Dat u hierdoor geen passende oplossing heeft gekregen, betreuren wij oprecht.

Wij willen dit graag alsnog voor u bekijken en samen tot een oplossing komen. Zou u uw contactgegevens en ordernummer willen sturen naar customercare@seatsandsofas.nl
Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Opdringerige verkoper

We kwamen langs om ons te oriënteren op een bankstel. Bij binnenkomst werden we in eerste instantie vriendelijk ontvangen. Echter de betreffende verkoper bleef achter ons aanlopen en vragen stellen. Ook toen ik duidelijk liet merken alleen te willen kijken. We zijn de winkel zo'n beetje uitgevlucht en de verkoper bleef achter ons aanlopen en vragen stellen. Toen ik zei dat we weer de winkel uitgingen keek de verkoper verschikt. Ik snap dat ze banken moeten verkopen, maar dit is geen tactiek die werkt bij mij.

11 febbraio 2026

Beste Chantal,

Wat jammer om te lezen dat u uw bezoek als opdringerig heeft ervaren. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij willen dat klanten zich vrij voelen om rustig rond te kijken in onze Megastore in Groningen.

Uw feedback nemen wij serieus en bespreken wij intern, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wilt u uw contactgegevens met ons delen via service@seatsandsofas.nl
Dan kunnen wij dit verder met u bespreken.

Valutata 2 stelle su 5

Een bank besteld bij Seats and sofa’s…

Een bank besteld bij Seats and sofa’s Groningen. De bestelde bank zou voor de kerstdagen geleverd worden.Het zou immers een spoed levering worden. Tot op heden geen bank. Telefonisch contact gehad, je word telkens afgescheept met het zelfde antwoord. Antw: wij weten niet wanneer de bank geleverd wordt, dat kunnen wij pas zien als het bij ons in het magazijn staat.
Ze doen geen moeite om even met het hoofdkantoor te bellen, of ze al inzicht hebben…wanneer de bank eventueel geleverd zal worden.
Seats and sofa’s…slechte service, je wordt totaal niet serieus genomen.
Mensen bedenk goed…voordat je hier je bank koop of een ander zit meubel.

Kijk ook even op radar via YouTube, wat Seats and sofa’s met hun prijzen doen, mag helemaal niet. Ze hebben dan ook verschillend boetes gehad.
Consumenten bond is hier nog steeds mee bezig.

30 dicembre 2025

Beste Karin,

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat de levering van uw bank niet volgens afspraak is verlopen en dat u zich niet serieus genomen voelt. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden. Wij komen hier graag met u over in contact om dit verder te bespreken. Wilt u uw contactgegevens en referentie sturen naar groningen@seatsandsofas.nl?

Geslaagd

Op zoek naar een bank toch nog even bij Seats and Sofa’s binnen gelopen. De manier van verkopen van dit bedrijf is niet helemaal ons ding. Maar dat is natuurlijk persoonlijk. We hebben er uiteindelijk erg leuke bank gekocht voor een scherpe prijs. Dame die ons hielp was aardig.

27 dicembre 2025

Beste Esdra,

Dank u wel voor uw eerlijke feedback. Fijn dat u uiteindelijk toch een leuke bank heeft gevonden voor een scherpe prijs en dat u prettig bent geholpen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank.

Fijne service

Fijne service! Snel geregeld.

23 novembre 2025

Beste Barnesi Sijbesma,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn dat u de service als prettig en snel heeft ervaren in de Megastore Groningen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Leuke mensen

Leuke mensen, goeie sfeer

21 novembre 2025

Beste Mies,

Dank u wel voor uw korte maar positieve review. Fijn dat u de mensen en sfeer in de Megastore Groningen zo waardeert.

Valutata 5 stelle su 5

Verkoopster was goed op de hoogte en…

Verkoopster was goed op de hoogte en dacht mee om de voor ons juiste optie te vinden

19 novembre 2025

Beste ja,

Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn dat de verkoopster goed op de hoogte was en met u heeft meegedacht om de juiste optie te vinden. Wij waarderen uw positieve ervaring zeer.

Valutata 5 stelle su 5

Personeel is heel erg behulpzaam en…

Personeel is heel erg behulpzaam en bijna alles is mogelijk. Heel veel keuze in kleur, materiaal en de opbouw van de bank.

17 novembre 2025

Beste Stan Veldhuizen,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat ons behulpzame personeel u goed heeft kunnen adviseren en dat u zo tevreden bent met de vele mogelijkheden in kleur, materiaal en opbouw. We waarderen het dat u dit met ons deelt.

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige okergele zithoek net bezorgd…

Prachtige okergele zithoek net bezorgd gekregen. Onze vloer zat wat tegen anders hadden we hem al gehad . Seats en Sofa’s deed niet moeilijk dat de bank 3 weken later pas geleverd kon worden omdat de vloer nog niet lag. Fantastische service!

17 novembre 2025

Beste Tsolakos,

Dank u wel voor uw mooie woorden. Wat fijn dat de prachtige okergele zithoek naar wens is bezorgd en dat onze flexibiliteit rondom de levering goed is bevallen. We zijn blij dat alles alsnog netjes kon worden geregeld en waarderen uw compliment over onze service.

A.U.B. GAA NIET NAAR DRACHTEN TOE

Ik ben in drachten geweest en ik werd erg slecht geholpen en ze hebben mij geen tijd gegeven uiteindelijk ben ik naar Groningen gegaan en daar werd ik door wassim gelopen en dat was echt een vriendelijke gelopen en koffie en thee stond ook klaar voor echt ik raad jullie aan om naar Groningen de gaan en niet naar DRACHTEN !!!

15 novembre 2025

Beste Fatima,

Dank u voor uw feedback. Het spijt ons dat uw ervaring in Drachten niet goed was en dat u beter bent geholpen in Groningen. Wij waarderen het dat u dit deelt en nemen uw complimenten aan Wassim graag door.

Valutata 5 stelle su 5

Heel goed en persoonlijk geholpen.

Heel goed en persoonlijk geholpen.

15 novembre 2025

Beste Julia,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn dat u zo goed en persoonlijk bent geholpen. Wij waarderen uw feedback zeer.

Goed advies

Vriendelijk personeel en goed geholpen

14 novembre 2025

Beste Lesley,

Dank u wel voor uw positieve review. Fijn dat ons personeel vriendelijk was en u goed heeft geholpen.

Valutata 1 stelle su 5

Zeer slecht bedrijf..net nieuw bankstel…

Zeer slecht bedrijf..net nieuw bankstel in huis, een hoekbank van €1660. blijkt de bankstel een duidelijke kleurverschil te hebben, de ene helft zwart en de andere helft grijs. Gemaild en foto's gestuurd, hebben ze doorgestuurd naar de service, krijgen we een telefoontje met een beoordeling dat het met lichtinval te maken heeft. Dit is natuurlijk dikke ONZIN!!! Nu een klachten formulier invullen en afwachten. OPLICHTERS met hun verkoop praatjes. Dit is 1 keer maar nooit weer hier een bankstel kopen.

14 novembre 2025

Beste Linda,

Wat vervelend om te lezen dat er kleurverschil zit in uw bankstel en dat de service niet naar wens was. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. Wilt u uw contactgegevens en foto's sturen naar groningen@seatsandsofas.nl? Dan nemen wij contact met u op om dit samen op te lossen.

Valutata 5 stelle su 5

Bij binnenkomst ben ik meteen keurig…

Bij binnenkomst ben ik meteen keurig benaderd door de manager van de winkel. Ik ben ook met een topdeal weer de deur uit gegaan en heb precies gekregen wat ik zocht binnen mijn budget. Kortom: mijn complimenten naar dit bedrijf en de werknemers!

10 novembre 2025

Beste Chris,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat goed om te horen dat u direct vriendelijk bent geholpen en met een topdeal de deur uit bent gegaan. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Valutata 4 stelle su 5

Goede service, behulpzaam en duidelijk advies

9 novembre 2025

Beste Marianne,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn dat u tevreden bent over onze service en het duidelijke advies van onze medewerkers. We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw aankoop.

Seats and Sofas

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più