L'azienda ha risposto
Gisteren bij Seats and Sofa’s in Drachten geweest, blijft toch wel m’n winkel om een bank te kopen. We zijn goed geholpen door Tim, een gedreven verkoper die weet waar hij over praat, ook meerdere sto... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Seats and Sofa’s is de “go to” winkel als het gaat om prijs kwaliteit verhouding en klantvriendelijkheid. We kwamen bij het filiaal in Drachten en werden vriendelijk verwelkomd door een verkoper. We h... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Seats and Sofas is dé specialist in zitmeubelen. Met maar liefst 49 Megastores verspreid over Nederland, België en Duitsland is er altijd een showroom bij u in de buurt. Dankzij onze unieke Giant Take Away-formule profiteert u van een scherpe prijs én kunt u uw nieuwe bankstel, hoekbank, loungebank of fauteuil vaak direct uit voorraad meenemen. Onze collectie volgt altijd de nieuwste woontrends en is verkrijgbaar in een breed scala aan bekledingen en kleuren. Uw ervaring staat bij ons centraal. We horen dan ook heel graag hoe u uw aankoop en ons advies heeft ervaren. Met uw feedback kunnen wij onze service en dienstverlening continu blijven aanscherpen!
M.L. Kingsingel 10, 9203 JC, Drachten, Friesland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Vriendelijk personeel en een gezellige sfeer. Een zeer uitgebreid assortiment

Risposta di Seats and Sofas - Drachten
Erg behulpzaam en vooral niet opdringerig, dus komt de gunfactor om de hoek kijken !

Risposta di Seats and Sofas - Drachten
Nika heeft mij top geholpen, super vriendelijk en door haar mijn eerste bank gekocht!

Risposta di Seats and Sofas - Drachten
Ik ben heel goed geholpen door Lucas, hij nam de tijd voor mij en mijn dochtertje. Hij zorgde zelfs voor een leuke kleurplaat voor haar, en gaf verder goede uitleg met het uitzoeken van de juiste stoffen bij de banken.

Geachte heer/mevrouw,
Op 4 april 2026 hebben wij bij Seats and Sofas een bank gekocht
Helaas zijn wij zeer ontevreden over zowel de kwaliteit van de bank als de service en afhandeling van onze klacht.
De bank bleek direct bij het uitpakken al gebreken te vertonen. Zo waren de benodigde schroefjes niet compleet. Daarnaast functioneren meerdere functies van de bank niet zoals deze behoren te functioneren. Tot op heden is onze bank nog steeds defect en kunnen wij geen normaal gebruikmaken van de functies waarvoor wij deze bank hebben aangeschaft.
Wij hebben meerdere keren geprobeerd contact op te nemen. Uiteindelijk is er via een extern bedrijf een monteur langs geweest om de problemen te bekijken. Na dit bezoek hebben wij echter niets meer vernomen. Omdat er geen terugkoppeling kwam, hebben wij opnieuw contact opgenomen. Ook daarna hebben wij wederom niets vernomen en is er nog steeds geen oplossing geboden.
Wij vinden dit absoluut niet acceptabel. Wij hebben bijna €3.830,00 betaald voor een nieuwe bank en verwachten dan ook dat deze naar behoren functioneert en dat eventuele gebreken op een correcte en tijdige manier worden opgelost.
Het is voor ons bijzonder teleurstellend dat wij zoveel moeite moeten doen om überhaupt contact te krijgen en vervolgens telkens zelf achter een oplossing aan moeten gaan. Inmiddels zijn wij er eerlijk gezegd behoorlijk klaar mee.

Risposta di Seats and Sofas - Drachten
Op het eerste gezicht denk je wat een lage prijzen hoe is dat mogelijk. En dat is mogelijk maar als je wat meer kwaliteit wilt dan moet je wel een duurdere stofsoort uitzoeken en dan komt er echt wel een behoorlijk bedrag bij. Maar dan heb je wel een hele mooie en goed zittende bank dus dat hadden wij er wel voor over! We werden prima geholpen en te woord gestaan en het mooie is dat je uiteindelijk over de prijs ook nog wat kunt onderhandelen zodat je met een mooie deal de deur uitgaat. Wij hebben de bank direct op de kar geladen. Werd overigens ook nog uitstekend ingepakt in plastic dus complimenten aan al het personeel van de vestiging Drachten!

Goed geholpen door Nika. Vriendelijk en behulpzaam

Risposta di Seats and Sofas - Drachten
Ontzettend vriendelijk geholpen door Nika, zij is zeker een positieve aanwinst voor de vestiging in Drachten.

Risposta di Seats and Sofas - Drachten
Voor het eerst bij Seats and Sofas geweest en uitstekend geholpen door Niels! 1e bank meteen raak en gekocht en daarbij ook nog lekker drinken gekregen 🤩🤩

Risposta di Seats and Sofas - Drachten
Bedrijfleider en verkoper waren erg behulpzaam!

Risposta di Seats and Sofas - Drachten
Top deal met Bertus mooie bank gekocht

Risposta di Seats and Sofas - Drachten
Vanaf binnenkomst tot afhandeling van de koop heel goed begeleid en verzorgd van drinken zoals koffie, thee en water

Risposta di Seats and Sofas - Drachten
Mijn man en ik hebben 7 maart '26 een bank gekocht bij seats and sofa's in Drachten. We zijn zeer goed geholpen, en absoluut niet opdringerig. We kwamen de winkel in en wilde wat rondkijken. De verkoper die naar ons toe kwam zei tegen ons als jullie vragen hebben geef gerust een gil dan kom ik helpen. Nou we wisten ongeveer wel al wat we wilde. Dus die bank opgezocht en getest. De verkoper kwam even een kopje koffie brengen en we gingen bespreken hoe en wat. Het model wat we wilde was alleen een showmodel van maar die stond net aan 2weken in de winkel dus gloednieuw en geen beschadigingen o.i.d. hij kon voor ons nog wat met de prijs doen. Het was dat we op dat moment geen vervoer hadden anders hadden we de bank bij wijze van spreke gelijk mee kunnen nemen. Na de betaling alles geregeld van wanneer we hem konden halen, en dat was dan afgesproken. Op de dag van halen was de magazijn meneer helaas afwezig, maar de mevrouw van de balie zei ik ga jullie wel helpen komt goed. Dus zo gezegd zo gedaan. Bank in de bus gedaan met de hulp van de balie mevrouw, en we konden naar huis toe.
Nu een aantal maanden verder zijn wij nog steeds dik tevreden met hoe alles is gegaan!

Risposta di Seats and Sofas - Drachten
goede service goede uitleg goede oplossingen
snelle service
maar moet nog wel blijken als er een klacht komt
dat ze net zo attent en behulpzaam zijn dat is afwachten

Risposta di Seats and Sofas - Drachten
Goede en eerlijke adviezen gekregen van de verkoper.

Risposta di Seats and Sofas - Drachten
Werd gelijk goed geholpen, goed voorgelicht. Kopje koffie erbij.
Ze hebben heel veel mooie en betaalbare meubelen

Risposta di Seats and Sofas - Drachten
ZO SLECHT!! 6/7 maart zouden we onze bank kunnen ophalen, nee mv de bank is er nog niet word later elke x bellen en nog niks! 1 mei konden we de bank ophalen maar de bank bleek veel te klein! Paar x achteraan gebeld zegt de beste man wij kunnen er wel een stuk bij leveren wel €300 extra betalen. Zal hier nooit meer een bank kopen! Hoop dat de bank lang heel blijft aangezien de service die ze hebben 10x niks is en je niet eens de bank krijgt die je hebt besteld!
Ze willen ook nog dat je terplekke een review van 5 sterren geeft

Risposta di Seats and Sofas - Drachten
Toen ik binnenkwam kwam in in principe voor een andere bank, Pieter heeft mij super geholpen met het uitkiezen van het juiste materiaal/bank. Ophalen was ook gemakkelijk en alles verliep soepel.
Bedankt.