Unfortunately we have to give a poor review. We ordered our sofas in January and were told by the salesman that delivery is between 8 and 12 weeks. To our dismay, we found out that actual delivery can... Leggi di più
In filiaal Wommelgem zeer goed ontvangen, zelfs met koekjes en fruitsap bij binnenkomst. Duidelijke informatie gekregen over hun werkwijze en prijzen waarna rustig zonder storen alle zetels kunnen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij het binnenkomen van de toonzaal direkt een aangename man die ons verwelkomde en de nodige info gaf hoe we onze keuze konden samenstellen. Na onze keuze heeft Greg ons van A tot Z geholpen om tot... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren. Seats and Sofas est votre spécialiste des sièges. Grâce à la formule Giant Take Away, il est possible de livrer directement du stock des canapés, des canapés d'angle, des canapés lounges et des fauteuils à un prix avantageux. Notre collection est continuellement adaptée aux dernières tendances et est disponible dans une multitude de revêtements et de couleurs. Nous sommes très intéressés par vos avis et ouverts à vos réclamations, afin de pouvoir nous améliorer constamment.
Autolei 55, 2260, Wommelgem, Antwerpen, Belgio
- 33222330
Vriendelijke ontvangst bij het binnen…
Vriendelijke ontvangst bij het binnen komen
Over alles een goede uitleg gekregen ,
Zo was het voor mij gemakkelijk om mijn keuze te maken

Risposta di Seats and Sofas - Wommelgem
Vriendelijke ontvangst van de…
Vriendelijke ontvangst van de medewerkers , indien je ( extra)info wenst over hun producten wordt je meteen rondgeleid en uitgebreid geïnformeerd. het aangekochte product ( 2 eetkamer stoelen )zijn nog niet ter mijnen beschikking , dus als prijs / kwaliteit hier ook aan de noden en wensen voldoen , hebben ze aan mij in de toekomst een nieuwe klant gewonnen .

Super fijn geholpen .
Super fijn geholpen .. we kwamen voor een zetel voor de dochter en .. de mama ook direct overtuigd van een .. dus 2 zetels in 1 klap .. met dank aan het enthousiasme van de verkoopster 🤗

Risposta di Seats and Sofas - Wommelgem
Enorm veel keuze uit kleuren en…
Enorm veel keuze uit kleuren en stoffen. Elke zetel zelf samen te stellen naar wens. Heel vriendelijk geholpen (koffie, thee, humor).

Risposta di Seats and Sofas - Wommelgem
Vriendelijk personeel en bereid een…
Vriendelijk personeel en bereid een oplossing mee te vinden .

Wommelgem
Wij hadden een hoeksalon van seats and sofas van de winkel in het gouden kruispunt maar die was na 10 jaar aan vervanging toe . Nu naar Wommelgem geweest en heel tevreden mee . Winkelbediende Jason heeft ons flink geholpen onze keuze te maken waarvoor onze dank .ook nog koffie gekregen en heel vriendelijk ontvangen zowel door Jason als aan de kassa .voor wie nog een salon wil is Wommelgem wel een echte aanrader .

super lieve verkoper Jason en Melissa
super lieve verkoper Jason alle uitleg gegeven die ik nodig had, heel goede prijs gemaakt. Ook Melissa aan de kassa was super lief ook van haar alle nodige uitleg gekregen over contact afhaling waarborg

Risposta di Seats and Sofas - Wommelgem
Supper goed geholpen me keuzens maken…
Supper goed geholpen me keuzens maken en heel klant vriendelijk

Risposta di Seats and Sofas - Wommelgem
Geduldig, professioneel en heel vriendelijk
Heel vriendelijk onthaal. De persoon die mij heeft geholpen was heel behulpzaam, kregen heel gedetailleerde uitleg. Alle vragen werden met plezier beantwoordt. Resultaat aankoop van 2 en 3-zits salon in mijn favoriete kleur

Risposta di Seats and Sofas - Wommelgem
Snel een keuze kunnen maken door de…
Snel een keuze kunnen maken door de uitstekende service.

Dubbel hoeksalon
Na onze keuze heeft Greg ons van A tot Z geholpen om tot een beste samenstelling te komen.
Van begin tot het einde, ook aan de kassa zijn we zeer vriendelijk benadert. Ik ben dan ook zeer tevreden over mijn aankoop.

Risposta di Seats and Sofas - Wommelgem
Super vriendelijke jonge man en dame…
Super vriendelijke jonge man en dame die ons hebben geholpen. Viel op hoe professioneel deze mensen waren. Heeft ons zeker overhaald om de bank - zetel te kopen.
Kom je niet meer snel tegen.
Dus bij deze een dikke merci voor de hulp en gastvrijheid.

Risposta di Seats and Sofas - Wommelgem
Heel vriendelijke en geduldige…
Heel vriendelijke en geduldige verkoper. Zeer correcte levering door Derotrans

Risposta di Seats and Sofas - Wommelgem
De salon zijn duurder als op de folders…
De salon zijn duurder als op de folders vermeld staan . Zeggen ze maar snel dat ze via de stoffen hun prijzen doen .

Risposta di Seats and Sofas - Wommelgem
Duidelijke uitleg en gemotiveerde…
Duidelijke uitleg en gemotiveerde verkoper die duidelijk weet waarover hij praat

Risposta di Seats and Sofas - Wommelgem
Eerste keer dat we hier een zetel…
Eerste keer dat we hier een zetel bestellen en alles loopt mis. We kwamen voor de promo zetels die ze aanboden op hun website vanaf €999 , geen enkele zetel kost daar €999 want ze ik had nochtans een simpele L zetel met categorie 4 stof en deze kwam al op €1900. Dus de promos niet gezien. We gingen dus wel degelijk akkoord met de zetel van €1900 en hebben deze besteld. Hij moest geleverd worden want was niet in de winkel, oke geen probleem. De dag van levering merkt de chauffeur dat de zetel in spiegelbeeld is gemaakt en dit past niet in onze ruimte en moeten we ook niet hebben. We hebben gewoon besloten om de bestelling te annuleren en ergens anders een zetel te halen. We hebben ons geld teruggekregen. Heb ook gehoord van andere mensen die we kennen die ook daar wouden kopen en ze kwamen langs voor de prijs eens te bekijken van een bepaalde zetel en gingen terug door, enkele dagen kwamen ze terug om nog eens te informeren over diezelfde zetel en ineens was de zetel duurder geworden?! Hoe kan dit zelfs!? Elke verkoper zwiert er maar met de natte vinger een bedrag naar lijkt mij. Dus helemaal niet tevreden en nooit gaan we daar nog!!!

Risposta di Seats and Sofas - Wommelgem
Van keuze tot afhaling correct…
Van keuze tot afhaling correct verlopen, extra korting kunnen scoren met aankoop van 2 zetels. Wommelgem is een aanrader!

Risposta di Seats and Sofas - Wommelgem
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.