Seats and Sofas - Roeselare Recensioni 371

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Brugsesteenweg 356, 8800 Roeselare, West-Vlaanderen, BE

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijke verkoopster die ons op ons gemak liet rondkijken , zonder opdringerig te zijn. Hadden we een vraag stond ze er meteen om ons te helpen.

Valutata 5 stelle su 5

Fijne begroeting bij binnenkomst in de winkel. Een hulpvaardige verkoper gaf de nodige uitleg en liet ons daarna vrij om op ontdekking te gaan. We konden rustig kiezen en daarna de details ( model... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We gingen voor een nieuwe salon voor in de stacaravan, wat een moeilijke beperkte keuze is omdat we er mee door de deuropening moeten geraken. Op aanraden van de verkoper, dit was ook de beste keuze,... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di divani
  2. Negozio di mobili
  3. Negozio di casalinghi
  4. Negozio di arredamenti per salotti

Scritti dall'azienda

Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren. Seats and Sofas est votre spécialiste des sièges. Grâce à la formule Giant Take Away, il est possible de livrer directement du stock des canapés, des canapés d'angle, des canapés lounges et des fauteuils à un prix avantageux. Notre collection est continuellement adaptée aux dernières tendances et est disponible dans une multitude de revêtements et de couleurs. Nous sommes très intéressés par vos avis et ouverts à vos réclamations, afin de pouvoir nous améliorer constamment.

• Brugsesteenweg 356, 8800, Roeselare, West-Vlaanderen, Belgio

3 stelle
2 stelle
1 stella

Top service !!

Heel goeie service van begin tot eind! Duidelijke uitleg bij het binnenkomen, prijslijst gekregen en koffietje aangeboden gekregen. Erna veel hulp en tips tijdens het kiezen van een zetel. Uiteindelijk na de aankoop mijn gsm kwijt, die ze enorm hielpen zoeken. Enorm behulpzaam en top service gekregen, zeker van Ferdi en van Marianne!

13 dicembre 2024

Beste Nathalie Joseph,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat u onze service, van het moment van binnenkomst tot na de aankoop, als uitstekend heeft ervaren. Het doet ons deugd dat Ferdi en Marianne u zo goed hebben geholpen, zelfs bij het terugvinden van uw gsm.

Wij waarderen uw vriendelijke woorden en hopen dat u veel plezier beleeft aan uw nieuwe zetel. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere vragen.

Zeer goed geholpen!!!

Zeer tevreden!!

10 dicembre 2024

Beste Dww Femke,

Bedankt voor uw enthousiaste review! Het is fijn om te horen dat u zeer tevreden bent met onze service. We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw aankoop en kijken ernaar uit u opnieuw te mogen verwelkomen.

Valutata 5 stelle su 5

Heel hartelijk ontvangen en…

Heel hartelijk ontvangen en vriendelijke en behulpzame mensen

16 novembre 2024

Beste Heidi,

Bedankt voor uw positieve review! Het doet ons plezier om te horen dat u hartelijk ontvangen werd en onze medewerkers behulpzaam en vriendelijk waren.

Vlot geholpen :-)

14 novembre 2024

Beste LexiV,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u snel geholpen bent. Als u verder nog vragen heeft of iets anders nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk! Goede prijs/kwaliteit!Ruime keuze!

12 novembre 2024

Beste Sylvie Demeulemeester,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat u onze klantvriendelijkheid, de prijs-kwaliteitverhouding en het ruime assortiment waardeert. Het is ons doel om klanten een prettige winkelervaring te bieden en hen te helpen bij het vinden van het perfecte meubelstuk.

We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Aarzel niet om bij vragen of nieuwe wensen contact met ons op te nemen.

Vlotte verkoop

Vlotte verkoop, voldoende uitleg. Goede prijs

9 novembre 2024

Beste meneer Van Reybrouck,

Dank u wel voor uw fijne beoordeling. We zijn blij te horen dat u de verkoop als vlot en duidelijk hebt ervaren en dat u tevreden bent met de prijs en uitleg. We streven ernaar om al onze klanten snel en goed te helpen, zodat ze precies vinden wat ze zoeken. Hopelijk geniet u van uw nieuwe aankoop en bent u volledig tevreden.

Accueil parfait,personnelle sympathique…

Accueil parfait,personnelle sympathique et de très bon conseil prenent le temps de trouver la solution.
Prix tout à fait raisonnable merci à vous

5 novembre 2024

Bonjour Renaux-Servais,

Un grand merci pour votre évaluation positive ! Nous sommes enchantés que notre accueil, nos conseils personnalisés et nos prix vous aient satisfait. Notre équipe se consacre à trouver les meilleures solutions pour chaque client, et nous sommes ravis d’avoir répondu à vos attentes.

Au plaisir de vous revoir bientôt !

Een hele vlotte aankoop

Een hele vlotte aankoop gedaan. Vanaf het binnenkomen de nodige uitleg en hulp gehad.
Ik had online al eens gekeken, dus wist ik meteen welke zetel de voorkeur had. Ook hier werd ons getoond hoe het werkt (zetelbed met opbergruimte) en kregen we de kleuren te zien. Daarnaast kregen we ook nog een korting. We hebben nu 2 weken om de zetel op te halen.
Super service! Blij met mijn aankoop!

3 novembre 2024

Beste Axana,

Wat fijn om te horen dat u een vlotte aankoop heeft gedaan en dat u tevreden bent met de ontvangen uitleg en hulp.

We zijn blij dat u de zetel van uw voorkeur heeft gevonden en dat u ook nog korting heeft ontvangen.

Uw enthousiasme is aanstekelijk! We kijken ernaar uit om u te verwelkomen wanneer u uw zetel komt ophalen.

mon achat

Je suis satisfaite de mon achat.Les articles que j'ai commandé sont de très bonne qualité. Le service client est aimable. Je recommande vivement cette enseigne! 😍😍😍

22 ottobre 2024

Bonjour Andreea,

Merci beaucoup pour votre commentaire positif! Nous sommes ravis que vous soyez satisfaite de la qualité de vos articles et du service client. Votre recommandation est très précieuse pour nous et cela nous motive à offrir la meilleure expérience à tous nos clients.

Nous espérons que vos achats continueront à vous plaire!

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam

31 ottobre 2024

Beste Malika,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u onze service als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, en uw tevredenheid betekent veel voor ons.

We staan graag weer voor u klaar bij toekomstige bezoeken!

Valerie & Friends

We werden vriendelijk onthaald door Valerie, nu maar hopen dat de levering binnen de termijn gebeurt en de gekochte zetel lang mee gaat...
Mocht het zo niet zijn dan leest u het wel...
De collega's van Valerie waren allen zeer vriendelijk!
Bedankt voor de lollie en het koffietje x

luc & inge

30 ottobre 2024

Beste Luc en Inge,

Bedankt voor uw vriendelijke woorden over onze collega Valerie en het hele team! We zijn blij dat u de ontvangst prettig vond en hopen dat de levering en duurzaamheid van uw nieuwe zetel aan uw verwachtingen zullen voldoen. Uw vertrouwen waarderen we enorm, en we streven ernaar om aan alle verwachtingen te voldoen.

Mocht u nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar. Geniet van de lollie en het koffietje!

Zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam

27 ottobre 2024

Beste Carina Maussen,

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat ons team behulpzaam was. We streven ernaar om al onze klanten de beste ervaring te bieden.

Valutata 1 stelle su 5

We hebben de zetel nog geen jaar

We hebben de zetel nog geen jaar, na enkele maanden volledig doorzeten (wij werken tijdens de dag, dus zitten er enkel s avonds in en nee, wij wegen geen 150 kg, normaal gewicht) . Vandaag een nieuwe salon besteld, uiteraard in een andere winkel. Seats en sofa’s: nooit meer, slechte kwaliteit, weggesmeten geld!!!
GEGEVENS DOORGEGEVEN : na 4 dagen nog niets gehoord van hen!! Blijkbaar zijn we niet de enigste als je even rondvraagt! Overal zelfde verhaal: slechte kwaliteit, meer valt er niet over te zeggen,…!!!

21 ottobre 2024

Beste Koenraad,

Bedankt voor uw feedback. We vinden het erg jammer om te horen dat uw ervaring met de kwaliteit van de zetel niet aan uw verwachtingen voldeed. Dit is zeker niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden. We willen dit graag verder onderzoeken en zouden u willen vragen om uw contactgegevens te sturen naar +32 491 72 80 21 via WhatsApp, zodat we een oplossing kunnen vinden.

Valutata 4 stelle su 5

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de vlotte plaatsing en de service die u van ons heeft ontvangen. We streven er altijd naar om onze klanten een zorgeloze en efficiënte service te bieden, en het is geweldig dat dit bij u het geval was. We hopen dat u geniet van uw aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

la personne qui c' est occupée de moi a…

la personne qui c' est occupée de moi a prit son temps car j'avais un problème d'espace donc il me fallait un salon convertible dans une certaine mesure

14 ottobre 2024

Bonjour Mme Rogge,

Merci beaucoup pour votre avis positif ! Nous sommes ravis d’apprendre que notre équipe a pris le temps de trouver un canapé convertible qui s’adapte à votre espace. Nous nous efforçons toujours d’offrir une expérience agréable et sur mesure pour chaque client. Votre reconnaissance pour notre amabilité nous touche particulièrement.

Au plaisir de vous accueillir à nouveau !

Valutata 5 stelle su 5

Heel goeie ontvangst,direct geholpen…

Heel goeie ontvangst,direct geholpen door de verkopers.Wel jammer dat je zelf voor thuislevering moet zorgen,wel telefoonnummer gekregen van iemand die thuis levert waar ze mee samen werken.

7 ottobre 2024

Beste Nancy Demeulemeester,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de ontvangst en de service van onze verkopers. We begrijpen dat het jammer is dat de thuislevering niet standaard is inbegrepen, maar we hopen dat de doorverwijzing naar onze partner voor thuislevering u goed geholpen heeft. Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar.

Valutata 2 stelle su 5

Heel vervelend dat er pas nadat de…

Heel vervelend dat er pas nadat de bestelling gedaan was werd gezegd dat er geen thuislevering was. Zelf afhalen of laten ophalen door een verhuisfirma werd ons gezegd.
Nooit meer.

5 luglio 2024

Beste Martine,

Dank u voor uw feedback. Het spijt ons om te horen dat u niet volledig tevreden was met de communicatie rondom de levering van uw bestelling. Wij begrijpen dat het voor u vervelend is om dit pas na uw aankoop te vernemen. We zullen uw opmerkingen intern bespreken om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.

We zouden graag in contact met u komen om uw ervaring verder te bespreken. U kunt ons bereiken via WhatsApp op +32 491 72 80 21.

Super vriendelijk mensen

Super vriendelijk mensen.
Super prijs.
Goede kwaliteit.
Een echte plezant winkel

30 settembre 2024

Beste Mariana Moldovan,

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze vriendelijke service, de prijs en de kwaliteit van onze producten. We streven er altijd naar om onze klanten een plezierige winkelervaring te bieden, en het doet ons veel plezier dat u dit zo hebt ervaren. We hopen dat u volop geniet van uw aankoop en kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Zeer aangename ervaring

Zeer aangename ervaring! De verkopers laten je eerst op je gemak in de winkel rondkijken. Laten wel merken dat ze aanwezig zijn in de winkel indien je vragen hebt. Als je dan effectief hulp vraagt zijn ze niet opdringerig of je hebt niet gevoel dat ze een verkoopspraatje doen. Ze helpen oprecht en geven antwoorden op de vragen. Reken vrijblijvend alles voor je uit. Ik had een zeer aangename ervaring.

25 settembre 2024

Beste Pollet,

Hartelijk dank voor uw prachtige review! We zijn blij te horen dat u een aangename ervaring heeft gehad in onze winkel in Roeselare. Het is fijn dat u zich op uw gemak voelde tijdens het rondkijken en dat onze medewerkers u op een professionele en niet-opdringerige manier hebben geholpen. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk, en we waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen.

Friendly salesman

Friendly salesman, everything went well. I havent received my sofa yet, but 5 stars for now

25 settembre 2024

Hello Robbe,

Thank you very much for your positive feedback! We are delighted that everything has gone smoothly so far and that you are happy with the service. We hope you'll be just as happy with your sofa once it's delivered.

Please do not hesitate to contact us if you have any questions regarding delivery.

Best regards,
Seats and Sofas

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più